Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לאשתי - תקציב עד 150K

landy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אשתי עברה מקום עבודה ותתחיל לעשות כ 150 קילומטר ליום חמישה ימים בשבוע(בינעירוני בלבד, עלויות הדלק עלינו...). עד היום שירתה אותה בנאמנות קורולה 98 והחלטנו שהגיע הזמן להחליף לרכב חדש. בסופי שבוע נוסעים בעיקר ברכב שלי מהעבודה (לעתים רחוקות ורק למרחקים קצרים יסעו 4 אנשים ברכב של אשתי).

יש לנו תקציב של 140-150K. חשיבות רבה לבטיחות, לנוחות בנסיעה ולחסכוניות בדלק. גיר ידני לא אופציה.

חשבנו על סקודה ייטי 1.2 TSI - אבל בסקודה אפילו לא מקבלים הזמנות (מוזר אבל אמיתי) ואין לדעת מתי תהיה אספקה (מינימום 4 חודשים).

יתר ה SUV יקרים מדי וגם לא חסכוניים.

חושבים גם על הפוקוס החדשה - מי יודע אם באמת תגיע בספטמבר?

מה אתם ממליצים?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

אשתי עברה מקום עבודה ותתחיל לעשות כ 150 קילומטר ליום חמישה ימים בשבוע(בינעירוני בלבד, עלויות הדלק עלינו...). עד היום שירתה אותה בנאמנות קורולה 98 והחלטנו שהגיע הזמן להחליף לרכב חדש. בסופי שבוע נוסעים בעיקר ברכב שלי מהעבודה (לעתים רחוקות ורק למרחקים קצרים יסעו 4 אנשים ברכב של אשתי).

יש לנו תקציב של 140-150K. חשיבות רבה לבטיחות, לנוחות בנסיעה ולחסכוניות בדלק. גיר ידני לא אופציה.

חשבנו על סקודה ייטי 1.2 TSI - אבל בסקודה אפילו לא מקבלים הזמנות (מוזר אבל אמיתי) ואין לדעת מתי תהיה אספקה (מינימום 4 חודשים).

יתר ה SUV יקרים מדי וגם לא חסכוניים.

חושבים גם על הפוקוס החדשה - מי יודע אם באמת תגיע בספטמבר?

מה אתם ממליצים?

תודה.

ראיתי הבוקר פרסום בעתונות על מבצע של ייטי דיזל 4*4 בהנחה די מסיבית שמכניסה את האוטו הזה לתקציבכם. אם שואלים אותי, בול פגיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...