Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ואישתי מתכננים טיול שיתחיל מגרמניה, מינכן, ויסתיים באיטליה צפונית. רציתי לקבל עצות איך לתכננן את הטיול, באיזה מלונות ללון, איזה חברת השכרת רכבים מומלצת, מה המרחקים בין הנקודות השונות, בקיצור את כל הפרטים הנחוצים לטיול. אם אתם יודעים איפה איפשר לקבל תשובות לכל השאלות הללו, אני ממש אשמח.

תודה לכולכם.

פורסם

עשיתי את המסלול הזה בדיוק באוקטובר שעבר, אז בתור התחלה כדאי שתקרא את התגובות שלי כאן.

חסרים לנו קצת פרטים כדי לעזור לך. מתי אתה נוסע? לכמה זמן? האם כוונתך לשכור רכב סטנדרטי או רכב בעל יומרות ספורטיביות כלשהן? מהם הסטנדרטים להם אתה מצפה ממקומות הלינה (האם מספיקה לך מיטה, מקלחת וטלוויזיה או שאתם מחפשים יותר)?

קרא את האשכול, ענה על השאלות ואולי נוכל לעזור לך עם החלק של תכנון הטיול :-)

פורסם

כמו המגיב הקודם, גם אני אמתין לתשובותיך כדי לדעת במה למקד את התשובה. יחד עם זאת, שני דברים שראוי כבר בשלב התכנון לקחת בחשבון:

1. האוקטוברפסט הבא כבר נראה באופק. אם יש אפשרות, תכנן את מועדי הטיול באופן שתצליח לבקר בפסטיבל הנהדר הזה במינכן. לא תצטער.
  2. בתי המלון הטובים ביותר שיצא לי ללון בהם היו דווקא אלה שלא הזמנתי מראש מהארץ, אלא אלה שמצאתי על הדרך (לעתים בעזרת לשכת התיירות המקומית). וכדי לעשות את העניין אטרקטיבי יותר, הם תמיד היו גם במחירים זולים יותר בהשוואה לאלה שהוזמנו מראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים לגבי העצה הראשונה (מה גם שספטמבר-אוקטובר הם חודשים נפלאים לטיול באלפים), אבל לא כל כך לגבי השניה. אולי זה כי אני נהנה מתכנון הטיול כמעט כמו שאני נהנה מהטיול עצמו, אבל בכל מקרה - לטעמי עדיף לתכנן לפני. ככה אפשר להמנע מהפתעות של הרגע האחרון והוצאות לא צפויות. אתר tripadvisor ודומיו מספקים ברוב המוחלט של המקרים חוות דעת מדוייקות.

פורסם

אנו מתכוונים לנסוע בתחילת ספטמבר לכ-10 ימים ומשרשום הקודם שפתחת, הבנתי שעדיף להוציא כמה יורו על רכב מרווח. זה גם חשוב לי, כי אשתי בהריון ובאותה תקופה היא התהיה בחודש ה-6, כך שאני רוצה שהטיול לא יהיה קשה מדי.

פורסם
כמו המגיב הקודם, גם אני אמתין לתשובותיך כדי לדעת במה למקד את התשובה. יחד עם זאת, שני דברים שראוי כבר בשלב התכנון לקחת בחשבון:
  1. האוקטוברפסט הבא כבר נראה באופק. אם יש אפשרות, תכנן את מועדי הטיול באופן שתצליח לבקר בפסטיבל הנהדר הזה במינכן. לא תצטער.
  2. בתי המלון הטובים ביותר שיצא לי ללון בהם היו דווקא אלה שלא הזמנתי מראש מהארץ, אלא אלה שמצאתי על הדרך (לעתים בעזרת לשכת התיירות המקומית). וכדי לעשות את העניין אטרקטיבי יותר, הם תמיד היו גם במחירים זולים יותר בהשוואה לאלה שהוזמנו מראש.

התייעצתי עם חבר שלי, שחפר את גרמניה והוא המליץ לי שלא להתעמק יותר מדי בחיפוש אחר בתי מלון, אלא אם כן לקחת ביום הראשון של הנחיתה למינכן וביום האחרון, אך למצוא משהו על הדרך תוך גדי הטיול. האם אתה מתכוון גם לזה?

פורסם
עשיתי את המסלול הזה בדיוק באוקטובר שעבר, אז בתור התחלה כדאי שתקרא את התגובות שלי כאן.

חסרים לנו קצת פרטים כדי לעזור לך. מתי אתה נוסע? לכמה זמן? האם כוונתך לשכור רכב סטנדרטי או רכב בעל יומרות ספורטיביות כלשהן? מהם הסטנדרטים להם אתה מצפה ממקומות הלינה (האם מספיקה לך מיטה, מקלחת וטלוויזיה או שאתם מחפשים יותר)?

קרא את האשכול, ענה על השאלות ואולי נוכל לעזור לך עם החלק של תכנון הטיול :-)

היי,

קראתי את השרשור הקודם שפתחת על אותם מסלולים (אגב, לא פרסמת תמונות :) ). התקופה היא תחילת ספטמבר ורכב שאני חושב עליו הוא מהסוג המרווח בסגנון מרסדס סי קלאס (אשמח לעוד המלצות). אין לי ציפיה גדולה מהמלונות, אבל כמובן עדיף שיהיה נעים בהם ללון. אני לוקח בחשבון שאשתי תהיה בחודש ה-6 להריונה, אז לא נוכל לעשות כל מה שבראש, אלא מסלולים שהם קלים להליכה.

פורסם
התייעצתי עם חבר שלי, שחפר את גרמניה והוא המליץ לי שלא להתעמק יותר מדי בחיפוש אחר בתי מלון, אלא אם כן לקחת ביום הראשון של הנחיתה למינכן וביום האחרון, אך למצוא משהו על הדרך תוך גדי הטיול. האם אתה מתכוון גם לזה?

זוהי בדיוק כוונתי.

אגב: את הרכב שלי לקחתי ביורופקאר. הכל היה בסדר גמור, למעט העובדה הפעוטה שהנציגה בנמה"ת במינכן אישרה לי בעת שהחזרתי את הרכב שאינני חייב עוד בדבר, אך ברוב טיפשותי (או שמא תמימותי) לא ביקשתי ממנה לקבל את זה בכתב, וכך מצאתי בתיבת הדואר שלי כחודש לאחר מכן חיוב מופרך על תדלוק של כ-4 ליטר סולר, למרות שהרכב תודלק בערב שלפני כן והטיסה היתה מוקדם בבוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עשיתי מסלול דומה לפני כשנה ובמידה ואתם לא מפונקים, תשקלו לקחת איתכם אוהל ולישון בקמפינג. בכל האתרים יש facilities כמו מקלחות ושירותים נקיים ומרווחים (לפחות) שזה כל מה שאתה צריך כשאתה בדרכים. בד"כ הכניסה מותרת עד 22:00 ויש הרבה מקומות כך שאין צורך לדאוג למצוא מקומות מראש ולתכנן מסלול בהתאם. אפשר לנסוע עד מתי שמתחשק ורק אז לחפש קמפינג באיזור. העלות - כ- 20 עד 30 יורו ללילה.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאתה נוסע עם אישה בהריון. לא רלוונטי :)

לגבי רכב: בפעם הקודמת שעשינו את המסלול לקחנו במוו 520d ובפעם השנייה 116d. שניהם היו ממש ממש בסדר. בכל מקרה הייתי ממליץ לקחת דיזל אם אתה רוצה לכסות קילומטרז'.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ניקי, עד כמה שאני זוכר יש הגבלה על טיסה (או על ביטוח טיסה) של נשים בהריון מחודש שישי, תבדוק אם זה משפיע על התוכניות שלכם.

מצטרף להמלצה על אוקטוברפסט במינכן, וכן בכפרים שמסביב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סלחו לי על הבוטות, אבל אני מאמין שלנסוע לאזור הזה של אירופה עם אישה בהריון זה כמו ללכת לבורדל ולבקש חיבוק.

הטיולים האלה לא זולים, לא פשוטים לתכנון ולא משהו שעושים כל יום. רוצים לנפוש ביחד? יש מלא אופציות קלות וזולות

הרבה יותר - בולגריה, סלובניה, צ'כיה, אסטוניה, בלגיה/הולנד אם אתם בקטע... לא חסר. לנסוע למקום שידוע כגן עדן

של כבישי נהיגה עם אישה בהריון מתקדם, ועוד בעונה כזאת, כשאי אפשר לזוז שני מטר בלי להיתקל בתיירים וקרוואנים

זה פשוט בזבוז משווע.

לענייננו - חיפוש בקארזפורום יענה על 50% מהשאלות בהודעה המקורית, חיפוש בפורום "למטייל" יענה על עוד 40%

וחיפוש בגוגל יענה על ה-10% הנותרים. הגישה הזאת של "תביאו לי את כל המידע כאן ועכשיו" גם מעצבנת את אלה

מאיתנו שכתבו על הנושא עשרות פעמים בעבר וגם מגבילה את כמות המידע הרלוונטי אותה פותח השרשור יקבל בסוף.

לא חבל?

• תוכן חדש...