Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי היאריס שבחתימה ושישי שבת החלטתי סוף סוף לגשת לעניין ההתקנה של המערכת.

התקנתי הכל והשארתי את התקנת הקומפוננט(hertz hsk165) לסוף. ואז גיליתי שאין מספיק עומק כדי שהחלונות יסגרו.

יש לי 2 הגבהות של סנטינטר וחצי עד 2, שתכננתי לשים אחת בכל דלת, אבל בפועל גיליתי שגם שתי ההגבהות יחד (3 וחצי סנטימטר) לא מספיקות בשביל שהחלון לא יגע ברמקול.

בעיה נוספת היא הצורה של אמצע המימברנה(מנסרה) שבולטת ועלולה לפגוע בפאנל הפנימי של הדלת.

אני חושב שההגבהה המקורית היא משהו כמו 3.5 ס"מ ומגיע לגודל של 5.25.

יש פתרון אחר חוץ מלהחליף לסט קטן יותר או עמוק פחות?

נ.ב

ואני מעדיף להישאר עם הסט שלי.

תודה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

האפשרות לשתול סטים "6.5 בדלתות ביאריס היא אפשרות בהחלט אפשרית וניתנת לביצוע

כמובן שיש צורך בבניה של הגבהות ושיפצור דלת

תזדקק לכלי עבודה הרבה אילתור וסבלנות ודמיון או טלפון של מתקין ...

פורסם

היאריס TS מוגבלת לעומק התקנה של 6 ס"מ באמצעות טבעת הגבהה של 24 או 26 מ"מ. זה מקסימום ההגבהה שניתן לשים וזה מעניק עומק התקנה של 6 ס"מ ולא מילימטר מעבר לזה.

ההיי-אנרג'י עמוק מדי, אין סיכוי להכניס אותו גם עם הגבהה.

כל הרמקולים של מורל נכנסים בלי בעייה, אין למורל רמקול עמוק מ 6 ס"מ. לחילופין, ניתן לייצר הגבהה ולהישאר עם המידה המקורית (5.25) ואז יהיה מבחר רמקולים גדול יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יתעלק על הפוסט הזה כדי לא לפתוח חדש.

בהנחה שיש לי אפשרות לקנות רק קומפוננט חסכוני במקום, איזה מבין הבאים הכי מומלץ:

1) hertz space k6l(שימו לב שזה לא ה-k6 שנחשבת ליותר איכותית מבחינת הוופר)

2) focal vrs slim(שימו לב שלא מדובר בסדרת k היוקרתית יותר)

חשוב לציין: יש הבדל משמעותי מבחינת rms שצורך כל סט( ה-הרץ דורש 100 והפוקל 60)

שני הסטים מוצעים באותו מחיר (כ-200 ש"ח הפרש)

איזה מבין הסטים האלו עדיף?

איפה אפשר לשמוע את הסטים?

תודה מראש!

2008 AUDI S3

פורסם

(חבל שאני לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת)

איתמר, אמרת שהמורל לא עוברים את ה-6 ס"מ וכמו כן אני לא יכול להכניס אפילו מלימטר יותר?

אז מבדיקה שלי כל הסטים של 6.5" של מורל הם בדיוק 61 מילימטר - מה שאומר שאני חורג ב-1מ"מ שאין לי :)

2008 AUDI S3

פורסם

נכנס, נכנס.

תתחיל מהגבהה של 28 מילימטר ותתחיל לשייף אותה עד שהרמקול לא יגע בדיפון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב איתמר, מה יושב אצלך בדלתות?(אם זה לא סוד)

הגעתי למסקנה שה-הרץ יקר לי מידי. האופציה שלי היא מורל, לפי המלצתו האדיבה של איתמר.

כרגע אני חושב על דוטק אוביישן 6.5 בתור וופר ולהשאיר את הטוויטרים של ה-הרץ היי אנרג'י(שאגב כבר פועל לבדו מקדימה בשילוב עם הסאב :) )

מה אומרים על השילוב?יכול לעבוד?(אני יודע שזה שתי עולמות שונים)

2008 AUDI S3

פורסם

בדלת של היאריס כבר היו טמפו, אילייט וכרגע יש דוטק MKII.

השילוב שהצעת בהחלט יכול ללכת ביחד.

איתמר.

• תוכן חדש...