Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית קבריולט שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

גם אם זה טוב וגם אם זה רע.

רכשתי השבוע חיפושית קבריולט שנת 79 .

הרכב נמצא בקליפורניה.

הרכב במצב סביר , ללא חלודות ומהווה בסיס טוב לשיפוץ

הרכב נקנה ב 1500$.

1. מישהו יוכל להעריך לי מה יהיה הסכום המלא להכנסת הרכב לארץ ?

2. אשמח מאוד למצוא פה אנשים אשר מוכנים לאמץ ולהדריך אותי בתהליך היבוא , קישור לאנשים הנכונים , עיצות , , מידע , חיסכון בזמן , רעיונות , ראיונות, ועוד..

ניתן ליצור קשר למייל או בהודעה פרטית.

אשמח גם להתקשר לכל מי שמוכן לתת מידע ולעזור.

יש באפשרותי להשאיר את הרכב בקליפורניה אצל חבר במידה וזה לא זמן טוב לייבא רכב . אשמח לדעת מה לעשות ממי שמבין

פורסם

ברוך הבא למועדון מחזיקי חיפושית קבריולט .8)

רכב שכזה במצב סביר ללא חלודה ב - 1500$ - מחיר זול מאוד.

אל תצפה לשלם מס לפי הסכום שקנית מכיון שהרכב מוערך במחירון בהרבה יותר ( שווי ממוצע 3 = 6900$ !! )

Collector Car Market Review Value Report

1979 VOLKSWAGEN BEETLE 4cyl 1584cc (46hp SAE) 4M

#5 #4 #3 #2 #12dr Convertible 1000 3100 6900 9825 14500

אשמח להדריך אותך בתהליך הייבוא ושאר הבירוקרטיה.

פורסם

בהצלחה ומזל טוב ,

ראשית אני מקווה שוודאת לפי ה VIN שהרכב הוא קבריולט מקורי (ולא רכב סגור שחתכו לו את הגג)

במקרה הראשון

שלב ראשון להוציא רשיון יבוא ולדאוג לאחסנה של הרכב לחודש חודשיים

במקרה השני

או למכור את הרכב או לעבור לגור ליד הרכב...

לגבי רשיון יבוא יש הוראות מדויקות באתר משרד התחבורה , תספק את כל המסמכים ולהמתין מספר שבועות

במקביל בזמן ההמתנה לחפש מוביל שיוביל לך את הרכב ארצה , (אם הרכב בקליפורניה אתה גם יכול לבדוק להשיט אותו לכיוון סין ומשם לארץ )

בכל מקרה בהצלחה

ואם יש שאלות ספציפיות תשאל,

כדאי גם לבצע חיפוש בפורום , יש כאן הרבה אנשים שביצעו לאחרונה יבוא וביצעו גם תיעוד מדוייק של השלבים כולל המלצות

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא הבנתי את הכוונה.

לגבי המיסים

לפי לשון החוק אני אמור לשלם את הסכום בו רכשתי את הרכב

יש לי את המודעה שפורסמה בעיתון מקומי לגבי הרכב.

יש לי חוזה רכישה

יש לי אישור העברה בנקאי

האם זה לא מספיק ?

הרי כולנו שומרי חוק וגם רשות המיסים אמורה לעבוד לפי החוק ?

הרי הוא גם יכול פי זה להעריך את הרכב בדרגה מספר אחת. ?

איך בפועל נעשה הערכת הדרגה אם הקבלות שלי לא מתקבלות ?

פורסם
לגבי המיסים

לפי לשון החוק אני אמור לשלם את הסכום בו רכשתי את הרכב

יש לי את המודעה שפורסמה בעיתון מקומי לגבי הרכב.

יש לי חוזה רכישה

יש לי אישור העברה בנקאי

האם זה לא מספיק ?

רשויות המכס במדינת ישראל האמינו בעבר הלא רחוק לאזרח כשהוא הביא חוזה רכישה על סכום סביר..ו/או העריכו

את הרכב המיובא ע"פ מחירון קראוס.

מכיון שכמה אזרחים ( לא שומרי חוק כמוך ) הכניסו רכבי יוקרה לארץ עם הצהרה כוזבת אזי המכס עובד עם שמאי.

תוכל לקרוא שרשור אין סופי של בחור נחמד בשם דני שייבא מרצדס קבריולט ואכל מרורים ע"ג מרורים בנושא.

ת'כלס - רכבך יוערך ע"פ החלטת שמאי ואם תשלח תמונות אזי חברי הפורום המקצועיים יוכלו לתת לך חוו"ד

על איזו דרגה ( השערה פלוס מינוס ) רכבך יוערך במכס.

אולי לא ידעת - גם על ההובלה אתה משלם מכס, כנ"ל לגבי שחרור מהנמל ועוד ועוד..

תכין להערכתי הגסה מינימום של 40000 ש"ח לפחות עד לעליית הרכב על הכביש.

זה שווה את זה 8)

בהצלחה.

פורסם

לחפושיות אלו מחיר גבוה יחסית,אם הרכב במצב סביר (כפי שציינת) המכס לא יקבל הערכה של 1500$,חיפושיות במצב סביר וללא חלודה ממשית נמכרות סביב 6000$ ובמצב סביר+ עד טוב בין 7000 ל-10,000 דולר.

נלך על הצד הנמוך ונניח שהמכס יעריך אותה ב-5000 דולר לערך וההובלה תעלה לך כ-2000 דולר לערך זאת אומרת שהמיסים בתוספת ההובלה ובתוספת ההוצאות הנילוות (עמלות,אגרות,אכסנה,גרירה וכל מיני שטויות) יגיעו בערך ל10,000 דולר...יחד עם מחיר הקנייה יש להניח שהיא תעלה לך קרוב ל-40,000 ש"ח,אח"כ כמובן שיגיע שלב הפחחות,הרפדות ויישור הקו המיכני,אני מקווה שהתכוננת לסדר גודל כזה של הוצאה.

אם הרכב באמת יוערך ב-1500 דולר דע לך שקנית גרוטאה אמיתית ואז השיפוץ יעלה לך לא מעט.

עשה חיפוש בפורום וקרא את השרשורים הנוגעים לייבוא אישי,יש בהם המון מידע.

בימים אלו קיבלתי הודעה אלקטרונית מחברת USSHOPS שמתמחה בייבוא עבור ישראלים ועתה נכנסו גם לתחום הרכב ומציעים שירות מלא עד לפתח הבית כולל שחרור ממכס,היתרון שהם דוברי עברית,שווה ליצור קשר גם עימם.

מכל מקום,מדובר ברכב מיוחד,אמין וקל לאחזקה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לחפושיות אלו מחיר גבוה יחסית,אם הרכב במצב סביר (כפי שציינת) המכס לא יקבל הערכה של 1500$,חיפושיות במצב סביר וללא חלודה ממשית נמכרות סביב 6000$ ובמצב סביר+ עד טוב בין 7000 ל-10,000 דולר.

נלך על הצד הנמוך ונניח שהמכס יעריך אותה ב-5000 דולר לערך וההובלה תעלה לך כ-2000 דולר לערך זאת אומרת שהמיסים בתוספת ההובלה ובתוספת ההוצאות הנילוות (עמלות,אגרות,אכסנה,גרירה וכל מיני שטויות) יגיעו בערך ל10,000 דולר...יחד עם מחיר הקנייה יש להניח שהיא תעלה לך קרוב ל-40,000 ש"ח,אח"כ כמובן שיגיע שלב הפחחות,הרפדות ויישור הקו המיכני,אני מקווה שהתכוננת לסדר גודל כזה של הוצאה.

אם הרכב באמת יוערך ב-1500 דולר דע לך שקנית גרוטאה אמיתית ואז השיפוץ יעלה לך לא מעט.

עשה חיפוש בפורום וקרא את השרשורים הנוגעים לייבוא אישי,יש בהם המון מידע.

בימים אלו קיבלתי הודעה אלקטרונית מחברת USSHOPS שמתמחה בייבוא עבור ישראלים ועתה נכנסו גם לתחום הרכב ומציעים שירות מלא עד לפתח הבית כולל שחרור ממכס,היתרון שהם דוברי עברית,שווה ליצור קשר גם עימם.

מכל מקום,מדובר ברכב מיוחד,אמין וקל לאחזקה.

ספיידרמן, נראה לי שקצת נסחפת.

אם אתה מניח שהשמאי יעריך את החיפושית סביב ה 5000$ דולר שזה לפי המחירון דרגה 3 מינוס, הרכב אמור להיות ברמה גבוהה, שלא דורש פחחות וצבע ןרפדות וכו', כידוע לך דרגה 1 לא קיים כמעט - מדובר על שיפוץ ברמה מאוד גבוהה. דרגה 2 רכב משופץ ו/או ברמה גבוהה ודרגה 3 זה רכב ברמה טובה פלוס.

מספיק שהרכב יהיה זקוק לפחחות וצבע כדי שההערכה תהיה סביב דרגה 4-5 שלפי המחירון זה בין 1000- 3100 $, שזה הרבה יותר הגיוני. ידוע כיום כי המכס והשמאי נוטים להחמיר יותר ולהעריך את הרכב במחיר יותר גבוה, לדעתי כטקטיקה לחסל את הייבוא,תמיד שמורה לך הזכות לערער על הערכת השמאי ולהביא חוות דעת שמאי מטעמך, מעצה של חברים תצהיר של המוכר אצל נוטריון אמריקאי אמור לעזור לך מול המכס להוכיח את מחיר הקניה (לא ניסיתי עדיין).

לפני כשנתיים ייבאנו קרמן גיאה 1968 קבריולט מארה"ב, וההליך היה קל ועבר חלק לגמרי, אין לך ממה לחשוש, בכל בעיה תוכל לפנות אלי.

אני בעצמי בתהליך ייבוא של חיפושית 1971 קבריולט מניו יורק, היא אמורה לעלות על הספינה ב 29/6 עוד מספר ימים וההתרגשות בעיצומה, לצומת ליבך את החיפושית שלי קניתי ב 1000$ היא דגם פחות אטרקטיבי וזקוקה לשיפוץ, אבל זה המחיר שלהם בפועל בארה"ב ועל כן אין לך ממה לחשוש.

תהיה בהקשר, יש בחור ישראלי בקליפורניה שהחברים משתמשים בשירותיו בשילוח רכבים לארץ, במידה ותרצה אתן לך את הפרטים שלו.

בהצלחה:-D

פורסם

...

לפני כשנתיים ייבאנו קרמן גיאה 1968 קבריולט מארה"ב, וההליך היה קל ועבר חלק לגמרי, אין לך ממה לחשוש, בכל בעיה תוכל לפנות אלי.

בהצלחה:-D

לפני שנתיים זה קצת לפני הסערה הנוכחית במכס , שקצת שכחה. הבעיה החלה לפני שנה וחצי. בכל זאת אני מאחל לך גיור קל לרכב

לא הבנתי את הכוונה.

....

הכוונה היתה לבחור אחת משתי אפשרויות

1. למכור

2. להגר

כי רכב שבמקורו לא היה פתוח וכעת הוא פתוח לא תוכל להכניס לארץ. (שינוי מבנה וכד')

לגבי ההערכות שלך , שמעתי מאדם שהכין הערכת שמאי לרכב מחברה מוכרת בארה"ב וכאשר השמאי של המכס הגיע הוא הגיש לו צילום של ההערכה הזאת,

במקרה המדובר זה עבד (יש לציין שמדובר על רכב מעט יותר יקר)

בכל מקרה אם אתה צודק אתה תמיד יכול לערער על החלטת המכס ובמידה והערעור לא מתקבל ללכת לבית המשפט. קח בחשבון שמדובר בטרטור לא קטן ועל זה מתבססים כנראה גם במכס.

בהצלחה

ואל תשכח לעדכן ולפנק אותנו עם קצת תמונות .....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ספיידרמן, נראה לי שקצת נסחפת.

אם אתה מניח שהשמאי יעריך את החיפושית סביב ה 5000$ דולר שזה לפי המחירון דרגה 3 מינוס, הרכב אמור להיות ברמה גבוהה, שלא דורש פחחות וצבע ןרפדות וכו', כידוע לך דרגה 1 לא קיים כמעט - מדובר על שיפוץ ברמה מאוד גבוהה. דרגה 2 רכב משופץ ו/או ברמה גבוהה ודרגה 3 זה רכב ברמה טובה פלוס.

מספיק שהרכב יהיה זקוק לפחחות וצבע כדי שההערכה תהיה סביב דרגה 4-5 שלפי המחירון זה בין 1000- 3100 $, שזה הרבה יותר הגיוני. ידוע כיום כי המכס והשמאי נוטים להחמיר יותר ולהעריך את הרכב במחיר יותר גבוה, לדעתי כטקטיקה לחסל את הייבוא,תמיד שמורה לך הזכות לערער על הערכת השמאי ולהביא חוות דעת שמאי מטעמך, מעצה של חברים תצהיר של המוכר אצל נוטריון אמריקאי אמור לעזור לך מול המכס להוכיח את מחיר הקניה (לא ניסיתי עדיין).

אני נוטה להסכים עם ספיידרמן.

בחיפוש נרחב ולמשך תקופה ארוכה ( במספר אתרי אינטרנט ) לא רואים חיפושית קבריולט נוסעת במצב סביר

ב 1000 דולר וגם לא ב 1500 דולר. יש גרוטאות במחיר הזה.

תצהיר של המוכר אצל נוטריון אמריקאי לא עוזר ( גם לא עוזר תצהיר של הקונה מול נוטריון אמריקאי בשגרירות ארה"ב בת"א ).

אבל עדיין - לפעמים יש מציאות כמו בכל דבר.

אני נוטה להצטרף להערכה של 40000 ש"ח פלוס במקרה האופטימי.

בהצלחה.

פורסם

בחיפוש נרחב ולמשך תקופה ארוכה ( במספר אתרי אינטרנט ) לא רואים חיפושית קבריולט נוסעת במצב סביר

תצהיר של המוכר אצל נוטריון אמריקאי לא עוזר ( גם לא עוזר תצהיר של הקונה מול נוטריון אמריקאי בשגרירות ארה"ב בת"א ).

בהצלחה.

היי,

תתחדש!

ברשותי 1303 קבריולט 1973 - השנה הראשונה של הצורה האחרונה:-)

אצלי כ-15 שנה ואשמח לעזור לך בכל נושא לאחר שהחיפושית תנחת בארצנו.

המחיר מרמז על מצב פחות טוב משאתה מדמיין, ככל הנראה...ולכן ההיתי מהמר על הערכת שווי נמוכה יחסית במכס (3K) ועל עלות כללית של כ-7K דולר (כולל הרכישה) - 25K ש"ח.

תכין סכום דומה לשיפוץ, לפחות...

בהצלחה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
היי,

המחיר מרמז על מצב פחות טוב משאתה מדמיין, ככל הנראה...ולכן ההיתי מהמר על הערכת שווי נמוכה יחסית במכס (3K) ועל עלות כללית של כ-7K דולר (כולל הרכישה) - 25K ש"ח.

תכין סכום דומה לשיפוץ, לפחות...

בהצלחה,

יניב

עלות חיפושית קבריולט על הכביש בסה"כ אחרי מיסים , הובלה שונות וכו' - 25K ש"ח :roll: ?

רן שושני יזמין מחר אחת :lol:

פורסם

מניסיוני לפני שנתיים. רכב שעלה 1400$ בארה"ב (כרמן פתוחה), הסתכם אחרי הובלה, מיסים וכו בכ 35,000 ש"ח כולל הקנייה, גרר בתוך ארהב מחוף לחוף, הובלה במכולה, שחרור, מיסים וכו.

הייתי מהמר שסביב 35-40 אלף זה המחיר הסופי שיעלה לך הרכב בישראל כולל הכל (לא כולל שיפוץ כמובן)

פורסם

בהצלחה.

כנס לאתר THESAMBA ותראה כמה חיפושיות קבריולט אתה מוצא בטווח המחירים 1000-3000$ במצב סביר, אשמח להראות לך את שלי לכשתגיע, אורגינלית ושלמה דורשת פחחות וצבע.

כל המומחים שמעידים על המחירים כאן מדפדפים פעם ב בחיפוש, אני יכול להגיד לך שאני עוקב די הרבה זמן אחרי חיפושיות וניתן למצוא דברים טובים בטווח המחירים הנ"לף וממש לא גרוטאות.

• תוכן חדש...