Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית קבריולט שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנס לאתר THESAMBA ותראה כמה חיפושיות קבריולט אתה מוצא בטווח המחירים 1000-3000$ במצב סביר, אשמח להראות לך את שלי לכשתגיע, אורגינלית ושלמה דורשת פחחות וצבע.

כל המומחים שמעידים על המחירים כאן מדפדפים פעם ב בחיפוש, אני יכול להגיד לך שאני עוקב די הרבה זמן אחרי חיפושיות וניתן למצוא דברים טובים בטווח המחירים הנ"לף וממש לא גרוטאות.

בדקתי ואתה צודק בהחלט. יש מספר מועט של חיפושיות בקצת פחות מ 3000 דולר.. ( המיתון בארה"ב :roll: )

מחיר רוב החיפושיות נע סביב 7000 דולר ומעלה.

בהצלחה בייבוא.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

תמונות יגיעו בקרוב.

לאחר משא ומתן עם המוכר המחיר ירד ל 1000$ , עקב צורך בהחלפת החלק החיצוני של הגג הנפתח.

תקנו אותי אם אני טועה.

רכישה 1000$

משלוח - לפי הצעה קיימת שקבלתי 1600$

בארץ מס על משלוח - 1600$

מס על קנייה - בהנחה שיעריכו את הרכב ב 5000$ ... :( לפני שניגש לבית משפט ולערעורים.

הוצאות פריקה וניירת שונה ומשונה 1000$

אם כן לפני עלויות שיפוץ ודברים שקשורים בי הרי שהגענו ל 10200 , שבשקלים מדובר על 35000.

אשמח לשמוע. !

פורסם
בדקתי ואתה צודק בהחלט. יש מספר מועט של חיפושיות בקצת פחות מ 3000 דולר.. ( המיתון בארה"ב :roll: )

בהצלחה בייבוא.

יש פה אנשים שכואב להם כנראה שאחרים מצליחים לעשות עיסקאות טובות. המוכר של הרכב שקניתי רצה בהתחלה סך של 3500$ עד שהבין שחיפושית עם מנוע תפוס אף 1 בארה"ב לא ייקנה, כל 1 וכח המיקוח שלו.

אני מקווה רק שכל אחד שמתיימר להיות י. לוי בשוק ארה"ב ישמור את דעתו לעצמו ולא לפורום שכן הוא יכול בעקיפין לגרום נזק, קחו בחשבון שגם אנשי המכס בטח מציצים באתר מעת לעת, והמבין יבין.חסר רק לראות את חברי הפורום מעידים על שוי שוק של 5000$ בדיון מול המכס!!! אז אנא מי שלא מבין שלא יתפלסף סתם!!!

פורסם

יפה מאוד חיפושית קבריולט זאת אחת האייקונים המבוקשים וגם אני מתכנן אחת כזאת בעתיד :)

המחיר שקנית את הרכב מצוין, גם שמדובר בשנה לא מבוקשת, האם המנוע אכן תפוס? הדבר יכול לעזור לך ב"מיקוח" מול המכס, את המנוע שווה להשאיר תפוס ולתקן בארץ, את הגג הקרוע ליבא בנפרד, תגיע עם מנוע תפוס וגג קרוע למכס וסביר שיאמינו למחיר הנמוך.

הערכה של 40000 נראת לי גבוהה מדי גם לאחר כל החישובים. אגב נתקלתי לא מזמן בחיפושית קבריולט ישראלית לגמרי ונדירה ביותר (מודל 63) שעולה גם בארה"ב קרוב ל $10K תלוי במצב (משהו כמו 80K שח בישראל) והוא דרש 50K.. אף אחד לא התקרב, בסוף הבחור שיפץ בעצמו והוא נוסע איתה (יש לו מספר רב של מכוניות אספנות נדירות).

בהצלחה !

פורסם
יש פה אנשים שכואב להם כנראה שאחרים מצליחים לעשות עיסקאות טובות. המוכר של הרכב שקניתי רצה בהתחלה סך של 3500$ עד שהבין שחיפושית עם מנוע תפוס אף 1 בארה"ב לא ייקנה, כל 1 וכח המיקוח שלו.

אני מקווה רק שכל אחד שמתיימר להיות י. לוי בשוק ארה"ב ישמור את דעתו לעצמו ולא לפורום שכן הוא יכול בעקיפין לגרום נזק, קחו בחשבון שגם אנשי המכס בטח מציצים באתר מעת לעת, והמבין יבין.חסר רק לראות את חברי הפורום מעידים על שוי שוק של 5000$ בדיון מול המכס!!! אז אנא מי שלא מבין שלא יתפלסף סתם!!!

ההיפך - יש פרגון מלא.

אני חושב שצריך להציב מראה אמיתית לקונה המאושר שלא יצפה שסה"כ עלות הרכב על הכביש בארץ תגיע ל 25000 ש"ח.

לידיעה - בחור ישראלי נחמד מגדרה קנה לפני כשנתיים רכב מפלורידה ארה"ב ( דרך EBAY ) . מפאת חוסר ידע הוא לא לקח

בחשבון את העלויות הצפויות לו בסך הכל כשהרכב בארץ על הכביש . כשהבין את ההבדל המטורף בין רכישת רכב ב 2000 דולר בחו"ל לעלות שבסוף יוצא לשלם בארץ הוא ירד במהרה מהנושא.

תודה.

פורסם

צריך להבין שיבוא רכב לארץ במצב הנוכחי הוא סוג של הימור.

לא ניתן לקבל הערכה נכונה ושווה למצבו האמיתי של הרכב, אין בארץ

מומחה שידע לקבוע מה יהיה מחיר הרכב בארץ לאחר הערכת השווי של המכס!

השרות שמתקבל כאן דומה לצערי למה שמתרחש בשוק הכרמל, השמאי קובע הערכה

על סמך דברים שנראים לו רלוונטיים ואין להם שום קשר לשווי האמיתי של הרכב.

ואז מתחיל המשא ומתן.

הערכה תהייה תמיד גבוהה מהשווי האמיתי כיוון שהחשדנות הטבעית של השמאי

היא שאם מישהו טרח להביא את הדבר הזה לארץ כנראה ש.....

לכן, אתה צריך להחליט מה שווי החלום שלך, וכמה אתה מוכן לשלם על החלום.

רוב בעלי מכוניות האספנות בארץ שילמו הרבה מעבר לשווי האמיתי של הרכב

בשעת השיפוץ, וכניראה במידה וימכרו את הרכב לא יכסו חלק מהעליות.

לכן גם בשעת יבוא רכב לארץ צריך להבין שכנראה תשלם יותר משווי הרכב בפועל.

היבוא מגשים לך חלום של רכב שאינו נפוץ בארץ ולכן מחירו גבוה משוויו האמיתי.

בכדי לצמצם את ההוצאות שווה באמת להגיע למחיר הנמוך ביותר שתוכל בקנייה

ולנסות ולהוכיח שזה שוויו האמיתי, מעבר לכך שאר המרכיבים לא ישתנו ללא

קשר לסוג הרכב שתייבא.

כמה שווה לך VW קבריולט על כבישי הארץ רק אתה יודע, קבע גבול עליון

ותשתדל לא לעבור אותו. קח בחשבון שאתה משחק ברולטה של מדינת ישראל

מדי פעם מישהו מרוויח, אבל בדרך כלל ה"בית" זוכה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהצלחה בייבוא.

3655381.jpg3857791.jpgשתי חיפושיות קבריולט למכירה ב THESAMBA ב 2650$ כל אחת, מחיר פתיחה !!!

• תוכן חדש...