Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

חבר טוב קנה אלטו חדשה (כרגע 1200 ק"מ על השעון) ויש איתה שתי בעיות:

1. הציפיות היו לצריכת דלק משולבת של 1:17-18. להפתעת החבר האלטו הקטנה בעלת מנוע 1000 סמ"ק צורכת כ- 10 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית משולבת - צריכה מוגזמת לכל הדעות לרכב מסוג זה.

2. רעשים מחיבור הברגים באגזוז (קולות נקישה בעיקר לאחר עלייה על מהמורות) שלא הצליחו לפתור אותם במוסך ע"י גירוז.

האם בעלי אלטו אחרים נתקלו בבעיות הנ"ל? איך אפשר לפתור אותן?

תודה מראש על התגובות.

פורסם

1. מה זה נסיעה עירונית משולבת? זה כמו להגיד כלב גזעי מעורב...

2. בד"כ הצריכה משתפרת אחרי כמה אלפי ק"מ.

3. ולמרות זאת, 1:10 זה מוגזם בעליל גם עבור רכב שעדיין לא "נפתח".

4. איך בוצעה מדידת צריכת הדלק?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אצלי הייתה בעיה הרעש מהאגזוז, בעיקר הופיע במאמץ או טורים גבוהים יחסית. הרעש נפתר על ידי המוסכניק במרכזי, לטענתו היה זיז בחיבור שאותו הוא שייף והרעש נעלם.

לגבי הצריכה, עד 3,500 ק"מ הראשונים בכלל לא מדדתי וכיום לאחר 10,000 ק"מ עומד על 1:19 עם מזגן 90% מהזמן, 70% בינערוני, 20% עירוני, רוב הנסיעות הן בכבישים הרריים של ירושלים. לאחרונה נסעתי טנק שלם בבינערוני (מודיעין-חיפה-ירושלים-ב"ש -מודיעין-ירושלים) בלבד ויצא באזור 1:23.

לסיכום, מומלץ להמתין לצבירת הקילומטרים ובכל מקרה לנסוע רגוע.

תעדכן בהמשך

פורסם
1. מה זה נסיעה עירונית משולבת? זה כמו להגיד כלב גזעי מעורב...

?

נסיעה עירונית משולבת = נסיעה שברובה עירונית אך משולבים בה קטעים של נסיעה בינעירונית.

פורסם

גם אני כבעל אלטו נאמן ומאושר יכול לומר שהצריכה בהחלט לא הגיונית והרכב הוא פשוט הפתעת החיסכון בדלק ומוכיח עצמו בדיוק כמו שרשום בספר. כניראה שבדיקת הצריכה לא נעשית נכון או שמשהו לא בסדר כי גם עם רגל חזקה על הגז קשה לי להאמין שיביא לצריכה של 1 ל-10. לגבי האגזוז אני חושב שזוהי תופעה דיי נפוצה באלטו שאני רואה שחוזרת ונשנית כבר מספר פעמים.

:)
פורסם

גש למוסך שיבדקו גם עם חבר שלך נוסע על פול גז כל הדרך קשה לי להאמין שיגיע לצריכת דלק כזאת.

אני גר בתוף העיר היה בבעלותי אלטו שנה לא הייתי אומר שהרגתי אותה, למען האמת אפילו שמרנו עליה מאוד אבל כן הייתי נוסע איתה, בתוך העיר בפקקים עם מזגן שצריך לוחץ על הגז

ובחיים לא ירדה הצריכת דלק מ 1:18. קשה לי להאמין שאפשר להגיע ל10

• תוכן חדש...