Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. קרוב משפחה שלי זקוק לואן 9 מקומות חסכוני כמה שיותר. התקציב עד 55 א' ש"ח.

המועמדת העיקרית היא הג'מפי. השאלה איך הH1 בהשוואה אליה, מבחינת אמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה.

תודה מראש למשיבים...

פורסם

המושבים ביונדאי הרבה פחות נוחים, אם זה מעניין אותך.

אני לא יודע לגבי האמינות של H1, בסך הכל היתה אצלי כמה ימים.

ג'מפי לדעתי מכונית מצויינת, למי שלא מחפש פינוקי איבזור ולא מפחד מהתדמית של "דוסמוביל".

:lol:

ג'מפי מודל 2005-2006 תכנס לתקציב, אבל כמו בסיפור עם המולטיפלה, צריך זמן וסבלנות כדי למצוא רכב במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה. מה דעתך על האפשרות לרכוש ג'מפי 2005 שמורה ועם קילומטראז' נמוך יחסית, אך עם חלק אחורי ללא מושב וחלונות ולהפוך אותה לרכב נוסעים, כלומר להוסיף לה ספסל, חלונות ולאשר זאת במשרד הרישוי?

נראה לי, אם אני לא טועה, שמבחינה כלכלית זה עשוי להשתלם, מכיוון שהשוק של החצי סגורה חלש יותר ואפשר למצוא מציאות.

כבר שמנו עין על אחת כזו...

פורסם

צריכת סולר ממוצעת ב H1 היא בערך 1/8 (אפילו יותר גרוע באוטו') וההרגשה בנסיעה היא כמו אוטובוס בקיצור למי שלא צריך את הגודל לדעתי עדיף ג'מפי.

בכל מקרה תחפש בסבלנות ג'מפי נועים עם ק"מ סביר (יש כאלה מידי פעם) עדיף לדעתי מאשר להסתבך עם שינוי רשיון.

פורסם

אל תחשוב על ויטו ואל תקנה ג'מפי סגורה.

תחפש בסבלנות ג'מפי קומבי HDI במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...