Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרדיו החל לאכול דיסקים בלי יכולת להוציא אלא לאחר פירוק הרדיו.

בבדיקה על "שולחן הניתוחים" ניראה שגומיות שאמורות להחליק את הדיסקים פנימה או משהו אחר במנגנון המכני שם לא מתפקד כמו שצריך.

אם היה מדובר בכל רכב אחר הייתי זורק את הרדיו דיסק לפח וקונה חדש אולם במקרה של ה C5 אני אאבד את יכולת הצגת התחנות בצג בדשבורד ויכולת השליטה ברדיו מהמוט מאחורי ההגה וחבל לי על זה.

מציעים רדיו דיסק כזה מפירוק באזור ה 400-500 ש"ח אלא שיש שני דברים שמרתיעים אותי

1. המחיר ניראה לי גבוה לרדיו דיסק בן 10 שנים.

2. אחרי שהרדיו דיסק שירת שנים רבות בעבר וכעת באיזו גרוטאה במגרש הפירוק קשה להעריך כמה יחזיק מנגנון הדיסקים שלו.

האידיאלי מבחינתי זה אם היה ניתן לרכוש רק את יחידת נגן הדיסקים של הרדיו הזה חדשה או משומשת במחיר סביר, היחידה הזו פריקה וניתנת להלחלפה בקלות. שני ברגים וקונטקטור והיא בחוץ.

האם למשהו יש מקום או אתר באינטרנט בו ניתן לרכוש רק את היחידה הזו?

לחילופין, האם ניתן לרכוש איזשהו מתאם שיאפשר לרדיו דיסק אחר חדיש יותר לעבוד ברכב ולהיות נישלט מהמוט המקורי מאחורי ההגה ולהציג תחנות בצג בדשבורד?

• תוכן חדש...