Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכלבה שלי היא אמריקן פיטבול/סטף מעורבת, הם לא נוטים להשמנה והיא אכן כלבה פעילה למדי.

קח בחשבון שכוס שלי זה לא בהכרח כוס שלך.

פורסם

אני יודע, גם אצלי הדרעק לא נוטה להשמנה בכלל.

סתם מתוך עניין, כמה זה כוס שלך? אני חושב לנסות את האוריג'ן פעם אחת לראות איך הוא מגיב, רק חבל שאין שק של 20 קילו, 13 קילו יספיק לי לחודש אולי קצת פחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קשה לי להגיד, הכוס היא כוס מדידה של "אדוונס" שהוא אחד המותגים שמייבא היבואן של אוריג'ן, היא נראית סטנדרטית בגודלה.

אני ממלא אותה בערך, לא תמיד עד הסוף, פעמיים ביום ושם לה בקערה.

מנסיון עם הכלבה שלי ועם כלבים אחרים שמתארחים אצלנו לעתים, האוכל טעים ומחוסל בשניות.

אם אתה חושש מהשק הקטן ומהמחיר לך על אקאנה, הוא גם מצויין והוא בא בשק של 18.

פורסם

למען הסר ספק, כל מה שנכתב תחת המשתמש שלי בפורום צוטט מבעל העסק שנמצא לידי, אין לו גישה לאוף-טופיק, כך שטענות, מענות, ת"ש, מין וכלכלה לפנות אליו..

ולמי שקונה את הבלקאנדו ב300, אם אתה מאזור הצפון, מומלץ לך להרים טלפון..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...