Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIVING- THE NEXT LEVEL

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחזק בדרך כלל יוצא רגוע במקרה הזה אני חזק וצודק ואני יצא מפה בזריקת קלאץ חופר באדמה עם פיש טייל.

עם כל הכבוד לשרלוק הולמסים למיניהם מתי ראיתם אותו מגיב על עצמו?!אומר על עצמו משהו?!נראה לכם שהוא עיקם לי את היד לשבח אותו?אני ברוחב של המיאטה שלו ואני לא רואה את זה קורה.

כמו שיש פה שירשורי פירגון לרבים ואחרים מכל תחום אפשרי וכמו שפירגנתי ולא פירגנתי למקומות מסויימים זה גם המצב פה.

אני פתחתי שירשור בפורום אחר מהסיבות האלו בדיוק שפה לא הייתם יודעים להגיב כמו מה שאתם הופכים את זה להיות פה.

חיים שקורא בפורום שכתבתי גם החליט לכתוב המלצה שם והעתיק אותה לפה בכדי שתוכלו להנות גם כן ולפתוח עוד אופציות למי שלא מכיר ,זו הסיבה שרמת ההתעניינות בפורום הזה הולכת ופוחתת וחבל כי יש פה אחלה אנשים.

סך הכל בא בנאדם שממליץ על מישהו בפה מלא(עושה לכם שירות ופותח לכם תחרות למי שהתעניין גם אם לא תרצו ללכת אליו תדעו שיש עוד אופציה),אחריו הגעתי כמו שהוא הגיב אצלי אני מגיב אצלו את דעתי שהן גם כן דומות-והופ הפתעה במקום לשמוח לשאול שאלות לתת הערות לדבר על עוד מדריכים בהשוואה אליו וכולי וכולי ,אתם מחפשים את החלק צר העין שזה שיווק פרסומי ובלה בלה בלה בלה בלה.

מהיכרות אישית שלי עם הבנאדם מעבר לזה שהוא חבר טוב הוא מדריך מעולה ובנאדם ברמה גבוהה ואין בכלל צורך להגיע למקומות האלו,ובטח שלא בתקופה הזו הדבר האחרון שהוא צריך זו הצפה של הדרכות.

לא בפורום הזה ולא בפורום אחר הוא לא כותב את שמו הפרטי ואם תשים לב טוב טוב אדון ספלינטר סל תתגנב שוב לפורום שירוקו ותנסה למצוא איזכור לשמו ולא את המילה ד"ר.

בקיצור הייתי מנסה להבהיר לכם את חרושת השמועות המפגרת הזו על ניסיון יחצנות כושל אבל אם קיבעתם לעצמכם כזו דעה כנראה שאיזה נזיד התבשל שם עוד לפני, ואני את כולו לא יכול לשתות ולהעלים(פשוט לא אוהב את התיבול).

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף למשבחים ולמפרגנים

עד היום עברתי 4 קורסים של נהיגה מתקדמת (כאשר את האחרון עברתי אצל "הנאשם" המכונה ד"ר)

ההבדל הבולט (לטעמי) בין הקורס האחרון לבין שלושת הקורסים הקודמים, הוא שמהקורס שעברתי אצל הד"ר יצאתי מרוצה!

בשורה התחתונה, מהקורסים הקודמים שעשיתי, יצאתי בסופו של דבר לא מסופק ועם תחושת אכזבה.

נותר בי הרושם שהיקף החומר שהועבר בהם, היה מצומצם ומדוד בצורה מוגזמת, תוך התעלמות מוחלטת מקצב ההתקדמות והלמידה שלי ומהידע הקודם - המדריכים פשוט סירבו לתרום ידע נוסף מעבר לתוכן אותו הם התכוונו להעביר. (כנראה במטרה שידע נוסף אצטרך לרכוש בקורס חדש).

הפער בידע ובתחושה ושקיבלתי בקורס האחרון היה עצום! לא חשתי מאוכזב או משועמם אפילו לרגע.

את הקורס הבא אין ספק שאקח שוב פעם אצל אותו הד"ר..

פורסם

אוקיי... אני קצת מבולבל,

יש את ד''ר, יש את ד''ר היל ומיסטר טואו, יש את קונדסון, יש את רבי מלובביץ, האם כולם אותו האדם או שמה מדובר במספר אנשים.

הבהרות חבר'ה, אני דורש הבהרות( טוב אני לא דורש, אבל בחייאת תסבירו מה הולך פה):-P .

מי האדם שמעביר קורסים, ואני לא מבין מה הבעיה בלפרסם את שמו. הרי באנונימיות לא נוכל להגיע אליו, לא?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב, כל עוד אתם ממשיכים עם פולחן האישיות...

אני דווקא למדתי אצל מי שהכניס את ה"דוקטור" שלכם לתחום לפני כמה שנים.

למדתי אצלו נהיגה רגילה, הוצאתי רשיון, ואז המשכתי ללמוד אצלו נהיגה מתקדמת.

התמחור היה הוגן מאד, לא הרגשתי שחסר כלום, לא חסך, לא שמר שום מידע ולא בטיח.

וכן, גם הוא עבד באלטרנתיבי, ואח"כ במסלולים, וגם כתב למגזינים, וגם לימד באופן עצמאי.

ככה התעשייה הזאת עובדת, זה מסלול שעוברים רוב המדריכים, אז תפסיקו לעשות פיל מזבוב.

אז מצאתם מדריך שמתאים לכם... יופי. מכאן ועד לזבוח לו גדיים בני יומם ולהציע לו את אחותכם

הבתולה הדרך רחוקה. אתם לא רואים אותי עושה את זה, או את אלפי האנשים האחרים בפורומים

ברחבי העולם שעשו קורסים כאלה. אז מה הקטע?

למדריך שלי קוראים אייזיק דווידוביץ'. הוא חבר בפורום, מורה לנהיגה וגם מדריך לנהיגה מתקדמת.

מאז שלמדתי איתו כיסיתי עשרות אלפי קילומטרים על פני 18 מדינות ושלוש שנים. בין תרבויות נהיגה

שונות, איכות כבישים שונה ותנאי מזג אוויר קיצוניים, מעולם לא הייתי מעורב בתאונה, מעולם לא נרשם

לי דו"ח תנועה ומעולם לא נכנסתי למצב שלא ידעתי לצאת ממנו.

אלה הקבלות של המורה הצנוע שלי. ומה בדיוק הדוקטור שלכם לימד אתכם חוץ מלהתגרזן בנס-הרים?

על ההישגים שלו טרם שמענו, אבל שבחים כבר יש מקיר לקיר והנוצות נראות למרחוק. עוד גורו עאלק.

פורסם

ניכר שיש בך משהו עוין כלפי אותו אדם.

שכן אם לא הייתה הייתה בהחלט מבין למה נפתח השירשור הנ"ל.

בתוך פורום רכב אנשים מחפשים המלצות לדברים שונים ומגוונים,פעם יצאת ככה על מישהו ששיבח את הוולפגאנג בתור ווקס מעולה?

לי אישית היה מאוד עוזר אם היה שירשור כזה על עוד מדריכים וכן ירבו!

נכון מדריך נהיגה הוא גם דבר נורא אישי ואם יש כימיה בין המדריך למודרך זה מאוד עוזר,אך זה בהחלט לא הכל.

העובדה שהגעתי לקורס נהיגה ומאז אני בקשר חברי איתו כל יום ונפגשים אחת לשבוע לפחות אומרת משהו על מוכנתי להקריב את אחותי הבתולה למענו.

אני יודע למדוד בני אדם בעיקר את הטובים ואם החלטתי שאדם כזה יקיף אותי זה אומר עליו הרבה ,ואם הינך כזה אדם טוב +ידע נרחב בנהיגה ,איזה סיבה יש שלא נמליץ עליו?

פרסום חברי ולא אתי?

יש למשפחה שלי עסקים בארץ ובעולם וחלקם מאוד רלוונטיים לתחום הרכב, ראית אותי דוחף ממליץ רושם או מציין משהו שקשור לזה?

מלבד הצעה לעזור למישהו ולבדוק לו לגבי כרטיס תדלוק של יו ודור אלון לא הזכרתי או התערבתי בחצי מילה.

אז ההמלצה שלי הינה מהכיוון המקצועי בלבד ולא על בסיס חברי/משפחתי/תעשה קומבינה ותרשום כאילו אתה ממליץ עלי שאני אתפרסם.

לי הקורס מאוד התאים הן מבחינת חומר דרך לימוד צורת לימוד ההוויה בשהיה עם הבנאדם הקצב והמחיר. all rounder

כשמישהו באחד המפגשים ביקש שאני אמליץ עליו ושאל אותי מה ההבדל בינו לבין אחרים טובים ומקצועיים בעודו עומד על ידי אמרתי שזה גם עניין אינדיבידואלי למעט העובדה שלדעתי הוא הסביר לי יותר טוב ויותר פשוט מכל אחד אחר מעבר לזה שמיציתי את היום הזה לתומו,אין באמת נוסחאת קסם או איזה משהו על טבעי בד"ר הוא סה"כ מדריך נהיגה מתקדמת טוב למדי נהג מעולה ובנאדם טוב ובין כל זה נוצרה כימיה כאנשים ועלי זה עבד מעולה מבחינת הבנת החומר ויישומו וזה מה שגרם לי להמליץ עליו,מה מייחד אותו ממדריכים טובים ואחרים?אם קראתם ועוד לא הבנתם כניראה שהוא לא בשבילכם.

זו באמת ההודעה האחרונה שאגיב כאן כי זה לא ממש שווה את הזמן שלי לנסות להסביר למה ולמה ולמה ולמה..סה"כ מנסים להמליץ ולעזור לחברי הפורום בלבטים ולהעלות עוד מידע על גבי דפי הפורום שכשמישהו יחפש יהיה לו יותר מידע ויותר נח ויותר מבחר.

פעם באה שמישהו יבקש פה המלצה לגבי כל נושא שהוא או ישאל שאלה ויצפה לפתרון אחשוב פעמים לפני שאגיב לו שלא יאשימו אותי במעשה מרמה .

פורסם
ניכר שיש בך משהו עוין כלפי אותו אדם.

ניכר שבילית הרבה זמן במחיצתו לאחרונה, זה אחד המשפטים החזקים שלו.

במקרה הזה אתה אמנם צודק, ולמיטב זכרוני זה גם הדדי, אבל הפעם באתי בטענות אליכם ולא אליו.

מפריעה לי התופעה, לא הבן אדם. שיהיה בריא, יחיה בפאר ויתפרנס בשפע - רק בגבולות הטעם הטוב.

פעם יצאת ככה על מישהו ששיבח את הוולפגאנג בתור ווקס מעולה?

יותר מפעם אחת.

פעם יצאתי ככה על מי ששיבח את הפאביה בתור רכב מעולה, אנחנו ביחסי אהבה-שנאה מאז.

פעם באה שמישהו יבקש פה המלצה לגבי כל נושא שהוא או ישאל שאלה ויצפה לפתרון אחשוב פעמים לפני שאגיב לו שלא יאשימו אותי במעשה מרמה .

אף אחד לא מאשים אותך במעשה מרמה, אני בסה"כ מבקש להירגע קצת ולהכניס את הלשון בחזרה לפה.

אתם נשמעים כמו חבורה של גרופיז באיזו כת מסתורית. כולה מדריך נהיגה, בן תמותה כמו כולנו. תרגיעו.

פורסם

רק להעמיד דברים על דיוקם - כבודו של אייזיק במקומו מונח (ואני רואה אותו אחת לשבוע בממוצע),

אבל הוא ממש לא זה ש"הכניס אותי לתחום לפני כמה שנים". ושוב, יש לי רק הערכה כלפיו, אדם משכמו ומעלה וכן יירבו.

אני מבין שכואב לך הלב כשמפרגנים למישהו אחר, שמעולם לא טרחת או בדקת את יכולותיו וכשרונו, אז לך למקום אחר ותציק למישהו שאכפת לו.

אם מספר אנשים שונים שכולם עברו לא מעט קורסים במספר מקומות בוחרים להמליץ (ולא חסר עוד המלצות, אתה מוזמן לגגל בעצמך, כולל במועדון PSI, הרודסטרים, ו- STI),

אז או שכולם משועממים בחיים או שפשוט הם יודעים משהו שאתה לא, כי הם טרחו להתקדם בחיים ובנהיגה ואתה - לא. שא ברכה, המפתחות בפנים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כבודו של אייזיק במקומו מונח, אבל הוא ממש לא זה ש"הכניס אותי לתחום לפני כמה שנים".

או, שלום לך! נחמד לראות שאתה סוף סוף מגיב בשם עצמך ולא נותן לאחרים לעשות זאת.

מה שכתבתי זה מה שאתה אמרת לי ב-2008. מילים שלך, לא שלי ולא של אף אחד אחר.

הם טרחו להתקדם בחיים ובנהיגה ואתה - לא.

עם טיעון כזה קשה להתווכח. ובכן, ניצחת - אני הבעייתי פה, אתה כרגיל נופת צופים וטלית שכולה תכלת.

יאללה, המשך בדרכך ואני אמשיך בשלי. אני את שלי עשיתי פה, לפחות עד התפרצות האגו הבאה שלך.

פורסם

האמת שאם זה משפט שלו הרי זה מראה כמה אנחנו דומים כי זה משפט שבא אך ורק ממני.

ואם הבעיה היחידה שלך היא שאנחנו מפארים ומאדרים יתר על המידה ואתה רוצה שנכניס את הלשון פנימה -ניכר מזה שאתה אדם צר עין,גם אם זו לא הייתה דעתי והייתי קורא שירשור זה לא הייתי מגיב ובטח שלא בצרות עין שכזו.

המלצה היא משהו שאתה יכול לקבל או לא ואם היה לך בעיה עם מה שממליצים עליו הרי שאתה צריך לבוא ולהראות למה ואם הבעיה היחידה היא שההמלצה היא מוגזמת הרי שאתה פשוט צר עין ואתה מבקש שנמליץ פחות בהתלהבות הרי אם אני כל כך רוצה להמליץ מן הסתם אני אהיה להוט.

ואיך אתה יכול להחליט שאני מגזים בהמלצה שלי או בכלל לגבי הרגשה שלי ומשהו שלא נרכש כמשהו פיזי אלה בדמות ידע ערכים וביצועים?אולי אצלי זה עבד בצורה כזו שהביאה אותי לאורגזמה כי כבר כמה שנים אני מחפש מישהו שיגרום לי לקחת את אותו סיבוב שחשבתי שאני לוקח מאה אחוז ולצאת ממנו עשרה קמש מהיר יותר?אתה יכול לומר לי שאני מגזים כשזה נתון להרגשתי?

אפשר לשפוך פה בוץ באמצע ולהתכתש עד מחר,שורה תחתונה זו דעתי ודעתם של רבים נוספים שהגיבו,לאחר שאמרתי אתה בצעמך אמרת שיש לך עניין אישי ועוין כלפי אותו ד"ר ולכן דעתך משוחדת וגם אם לא הדעה היחידה שהבעת היא שאנו מגזימים ולכן זה לא בראש מעייני ואדם הגיוני שיקרא את השירשור הנ"ל אני סמוך ובטוח שידע אי אילו חלקים לקחת ממנו.

פורסם
אתה בהחלט איש בעל יכולות נהיגה וכל מי שנסע איתך יוכל לומר זאת - לפחות לי אין שום בעיה לציין זאת, ואפילו בשמחה רבה.

אני שמח לשמוע מחמאות מפיך, בעיקר מכיוון שזה מחזה נדיר :wink:

ניסיתי להיזכר מתי ראית אותי נוהג ואז נזכרתי בימי נחשונים ז"ל, והתבאסתי שהמקום כבר לא קיים.

מי שחזק בדרך כלל יוצא רגוע במקרה הזה אני חזק וצודק ואני יצא מפה בזריקת קלאץ חופר באדמה עם פיש טייל.

עם כל הכבוד לשרלוק הולמסים למיניהם מתי ראיתם אותו מגיב על עצמו?!אומר על עצמו משהו?!נראה לכם שהוא עיקם לי את היד לשבח אותו?אני ברוחב של המיאטה שלו ואני לא רואה את זה קורה.

אכן כך, כמו במפגשים, מי שחזק באמת עוזב בשקט ומי שעושה הרבה רעש אין לו באמת שום דבר מתחת למכסה המנוע.

כנ"ל עם בני אדם, מי שמפרגן מכיל בתוכו אנרגיות חיוביות ומי שכל היום מתקטנן נשאר עם השליליות הזו גם למחרת.

יש אנשים שכואב להם שלא מפרגנים להם, אז הם לא מסוגלים לראות כשמפרגנים למישהו אחר.

אל תיקח את זה קשה, כנראה לא הכרת עדיין את הסוג הזה. אני מקווה גם שתעבוד בתחום שלא תכיר את הסוג הזה לעולם.

מצטרף למשבחים ולמפרגנים

עד היום עברתי 4 קורסים של נהיגה מתקדמת (כאשר את האחרון עברתי אצל "הנאשם" המכונה ד"ר)

ההבדל הבולט (לטעמי) בין הקורס האחרון לבין שלושת הקורסים הקודמים, הוא שמהקורס שעברתי אצל הד"ר יצאתי מרוצה!

בשורה התחתונה, מהקורסים הקודמים שעשיתי, יצאתי בסופו של דבר לא מסופק ועם תחושת אכזבה.

נותר בי הרושם שהיקף החומר שהועבר בהם, היה מצומצם ומדוד בצורה מוגזמת, תוך התעלמות מוחלטת מקצב ההתקדמות והלמידה שלי ומהידע הקודם - המדריכים פשוט סירבו לתרום ידע נוסף מעבר לתוכן אותו הם התכוונו להעביר. (כנראה במטרה שידע נוסף אצטרך לרכוש בקורס חדש).

הפער בידע ובתחושה ושקיבלתי בקורס האחרון היה עצום! לא חשתי מאוכזב או משועמם אפילו לרגע.

את הקורס הבא אין ספק שאקח שוב פעם אצל אותו הד"ר..

אני מאוד שמח לשמוע דברים כאלו, במיוחד כשזה מצטרף להודעה של פותח השרשור שגם הוא עבר מספר קורסים אחרים.

זו לא רק התחושה ש"הנה, הצלחתי איפה שאחרים לא הצליחו עם מודרך", אלא בכלל שהכל מתחיל מרמה הרבה יותר גבוהה.

האתגר של חידוש והענקת ידע אמיתי וכלים אופרטיביים למודרך שכבר מגיע עם ידע רב, בעיקר כשיש לו רכב טוב בעל יכולות,

הוא אתגר מקצועי וממשי אמיתי, והתוצאות מדברות בעד עצמן. אין שום בעייה לקחת נהג צעיר וחדש ולהעביר לו יום שלם,

ואפילו לא שבוע שלם, והוא עדיין ילמד כל יום משהו חדש. יש אתגר אמיתי לקחת נהג מנוסה וטוב (!) שיודע לנהוג בטוח נכון חכם ומהר,

ולהעלות את היכולות האלו קדימה לרמה שונה לחלוטין, וכל זאת בשילוב של רכב שגם לו יש יכולות גבוהות.

זהו תענוג עבורי להדריך אנשים כמוכם - קודם כל בני אדם ורק אחר כך נהגים (כמו שאני אוהב לומר),

בגלל זה אתם גם מתקדמים בחיים האישיים והמקצועיים ולא רק בנהיגה - כי יש לכם גישה "מתקדמת", לא רק בנהיגה, אלא בחיים בכלל.

יש לאנשים רק מה ללמוד מכם, והתגובות בשרשור מוכיחות את זה הרבה יותר טוב ממה שאפשר לנסח על הכתב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

DRISH אני לא יודע מי אתה או מה למדת או מה עשית

ומה עשה לך הד"ר, וזה גם ממש לא מעניין אותי. אתה מדבר על 2008!!! שכח מזה, תעביר הלאה!

אני רק יודע שאני מנהל וחבר וועד בעמותת PSI

ממש לא ילד שמתלהב מפעם ראשנה שנסע על האוטו אם איזה מדריך בנס הרים[כי גם שם הייתי]

ויש מאחורי רקודרד ארוך של מדריכים, וכן אפילו אני ישבתי עם חברי אלפא בנחשונים כדי לתת להם טיפים בנהיגה

אז בא הד"ר והעלה אותי לרמה גבוה יותר!! יש בכך רע שאני ממליץ עליו לאחרים!!?...

אתה תמשיך להנות בחיים שלך, ואני ימשיך להתקדם בשלי ואחרים בשלהם.

ושגיעו המירוצים המייחולים ניפגש על המשטח השחור!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני מצליח להתחבר לדבריו של Derish, אולם לא בקיצוניות שכזאת, יתכן ויש פה משהו אישי.

הוא התכוון ל"אפקט הסטיג" שנוצר סביב השם אם במכוון או לא.

הרי כשמדובר על שבחים או חוסר שביעות רצון ממוסך/מרכז התקנות/מדריך נהיגה, קשה לדעת האם מדובר על פרסום ומה שעומד מאחוריו זה כסף וטובות הנאה או שמדובר כאן על המלצה תמימה נטו.

מבלי לדעת את השיקולים של אותו הבן אדם שכותב את הדברים הנ"ל, קשה להבין עד כמה דבריו אובייקטיביים ונטולי אינטרס.

לכן, כל הנאמר בפורומים/מגזיני רכב/פרסומות צריך להילקח בספק, ולפעמים צריך להתנסות על מנת להבין מה מתאים לך ומה לא ועם מי תמשיך ולמי בחיים לא תחזור, הרי בסופו של יום כל מה שאנחנו רוצים זה לא להידפק.

פורסם

שניה, שניה

מפריע לכם איך שהעלתי את ההמלצה?

שישבתי וניסיתי לנסח באופן שונה ומעניין?

שרציתי לצאת מגבולות:

אהה עשיתי קורס היה טוב איזה כיף לי תקשרו אליו אם אתהם רוצים.

רושמים קצת מעניין וזה נראה לכם פרסום? אל תלכו לבן אדם הפסד רק שלכם

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אני מצליח להתחבר לדבריו של Derish, אולם לא בקיצוניות שכזאת, יתכן ויש פה משהו אישי.

הוא התכוון ל"אפקט הסטיג" שנוצר סביב השם.

בדיוק. אני לא מפקפק בכישוריו של המדריך שלכם, רק מבקש לקחת דברים בפרופורציה.

את המדריך שלי הבאתי בתור דוגמה, לא בתור פרסומת. דוגמה למשהו שבאמת מוכח לאורך זמן, לא סתם הרגשה שמקבלים

אחרי זריקת אדרנלין של קורס מוצלח. אצל הבחור שלכם טרם ראיתי רקורד כזה, אבל פרסום (עצמי ובאמצעות מתווכים) כן.

תבינו, אין פה משהו אישי. אני לא פותר בעיות אישיות מעל דפי הפורום. יש פה משהו קיבוצי, כי הבחור כבר הראה מה הוא

שווה כבן אדם וכחבר פורום, ולאורך השנים היו לו לא מעט חיכוכים עם חברים אחרים תודות לגישתו ה"מיוחדת". מה שאנחנו

רואים פה זה תופעה שחוזרת על עצמה אחת לתקופה, ואני בסה"כ מספק את המידע לקבלת החלטה מושכלת, כזאת שלוקחת

בחשבון לא רק את מליצי היושר, אלא גם את האנשים שפחות מחבבים את גיבור העלילה ואת ההיסטוריה שלו בפורומי הרכב.

חלק גדול מהדברים שנאמרו פה הם טקטיקה שקונדסון משתמש בה מימים ימימה. הסברתי על כך בהרחבה בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=243452

שימו לב להתפתחות העניינים, ולאנשים שהעירו לו על התנהגותו. כנראה שגם כל האנשים האלה לא "טרחו להתקדם בחיים

ובנהיגה", כמאמר המשורר. מה שבטוח, לרובם לא הייתה בעיה להזדהות בשמם, או לפחות לקחת כינוי אחד ולהיצמד אליו,

במקום להעיד על עצמם בגוף שלישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...