Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי עצרו אותי על מוזיקה גבוה מהרכב, כמה שנשמע מפגר אבל זו האמת.

ראיתי את הדוח בעינים שלי אפילו חתמתי עליו ושביקשתי ממנו להביא לי אותו הוא אמר זה יגיע בדואר.

לא קיבלתי לא עותק לא כלום, נראה לכם שזה יגיע ?

פורסם

כן !!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על מה בדיוק חתמת?

על טופס שבראשו רשום "הודעת תשלום קנס..." או "הזמנה לדין..."?

או על דף נייר סתמי שהשוטר שירבט עליו קשקושים כאלו ואחרים?

אם מדובר באפשרות השניה אז 90% שלא תקבל שום דבר וסע לשלום.

אם מדובר באפשרות הראשונה אז זה מוזר מאוד וצריך לבדוק בהקדם אם יש דו"חות שרשומים על שמך, כי מאחר והיית אמור לקבל את הדו"ח במקום, זה לא יגיע אליך בדואר עד שיהיה הרבה יותר מדי מאוחר (קנסות פיגורים וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
על מה בדיוק חתמת?

על טופס שבראשו רשום "הודעת תשלום קנס..." או "הזמנה לדין..."?

או על דף נייר סתמי שהשוטר שירבט עליו קשקושים כאלו ואחרים?

אם מדובר באפשרות השניה אז 90% שלא תקבל שום דבר וסע לשלום.

אם מדובר באפשרות הראשונה אז זה מוזר מאוד וצריך לבדוק בהקדם אם יש דו"חות שרשומים על שמך, כי מאחר והיית אמור לקבל את הדו"ח במקום, זה לא יגיע אליך בדואר עד שיהיה הרבה יותר מדי מאוחר (קנסות פיגורים וכו')

אז זהו שאין לי מושג, איך לבדוק את זה אם יש דוחות על שמי ?

ובדואר זה לא יגיע אתה אומר ?

פורסם

למיטב הבנתי חתמת על דו"ח וזהו פנימי אשר ככל הנראה יהפוך לדו"ח

ברירת משפט, אשר ישלח לכתובת הרשומה עפ"י משרד הפנים/מרשם נהגים.

יתכן כי לא היו בידי השוטר דוחו"ת לכן נערך מסמך פנימי אשר יוסב לדו"ח.

בחלק גדול מהמיקרים אכן נערך ונרשם דו"ח והוא נשלח לנהג.

כמובן שאם וכאשר יגיע הדו"ח תוכל לבקש להישפט על העבירה או לשלם

את הקנס הקבוע לה עפ"י חוק.

עו"ד אסף שמיר

פורסם
למיטב הבנתי חתמת על דו"ח וזהו פנימי אשר ככל הנראה יהפוך לדו"ח

ברירת משפט, אשר ישלח לכתובת הרשומה עפ"י משרד הפנים/מרשם נהגים.

יתכן כי לא היו בידי השוטר דוחו"ת לכן נערך מסמך פנימי אשר יוסב לדו"ח.

בחלק גדול מהמיקרים אכן נערך ונרשם דו"ח והוא נשלח לנהג.

כמובן שאם וכאשר יגיע הדו"ח תוכל לבקש להישפט על העבירה או לשלם

את הקנס הקבוע לה עפ"י חוק.

עו"ד אסף שמיר

למיטב ידיעתך יש חוק שאוסר ליסוע עם מוזיקה גבוה בשעות הלילה ? לא לעמוד עם המוזיקה במקום כלשהו עם הרכב אלא תוך כדי נסיעה.

פורסם
למיטב ידיעתך יש חוק שאוסר ליסוע עם מוזיקה גבוה בשעות הלילה ? לא לעמוד עם המוזיקה במקום כלשהו עם הרכב אלא תוך כדי נסיעה.

יש חוק לגבי עוצמת דציבלים מותרת ברכב, אבל אין למשטרה כיום כלים לבדוק להוכיח זאת, אני לא בטוח שזה קביל שהשוטר על סמך השמיעה בלבד יקבע כי חרגת מן המותר, למרות זאת אולי תיקנו חוק כלשהו ואני טועה יש לבדוק את זה.

פורסם
יש חוק לגבי עוצמת דציבלים מותרת ברכב, אבל אין למשטרה כיום כלים לבדוק להוכיח זאת, אני לא בטוח שזה קביל שהשוטר על סמך השמיעה בלבד יקבע כי חרגת מן המותר, למרות זאת אולי תיקנו חוק כלשהו ואני טועה יש לבדוק את זה.

בוא תלמד אותנו על החוק הזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין חוק לגבי מערכות סטריאו לרכב , יש חוק לגבי דציבלים ורעש סביבתי בשעות מסוימות ובאזורי מגורים.

אולם יש כמה וכמה תקנות חדשות לגבי קנסות אך לשוטרים היום אין אמצעים לאכוף את זה.

פורסם

זהו לא דו"ח משטרתי אלא דו"ח של המשרד לאיכות הסביבה.

דו"חות אלו לא נמסרים לעולם במקום אלא תמיד נשלחים הביתה.

אני מאוד מאוד שמח שאוכפים את החוקים האלו ובייחוד עכשיו בהתחשב בכך שאנחנו מתקרבים לחופש הגדול.

שהילדים המשועממים האלו ילמדו שזה משעמם להם לא אומר שאני לא צריך לישון :twisted:

פורסם

בוא תלמד אותנו על החוק הזה

אין חוק לגבי מערכות סטריאו לרכב , יש חוק לגבי דציבלים ורעש סביבתי בשעות מסוימות ובאזורי מגורים.

אולם יש כמה וכמה תקנות חדשות לגבי קנסות אך לשוטרים היום אין אמצעים לאכוף את זה.

שוב אתה מוכן להיות יותר ספציפי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתם עושים כאן קצת בלאגן.

יש את התקנות החדשות שמחייבות מד-דציבלים שאין לשוטרים (ולא יהיה).

הדו"חות הנ"ל הן על פי התרשמותו הבלעדית של השוטר ו/או הפקח.

פורסם

רפורמת הרעש: תיקון תקנה 3: רעש מקול אנושי או מכשירי קול

(א) לא ישיר אדם ולא יצעק, באזור מגורים, בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 22.00 ל- 7.00 למחרת, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.

(ב) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה, באזור מגורים, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש המפריע לאדם אחר.

(ג) לא יפעיל אדם ולא ירשה לאחר להפעיל רמקול, מגביר קול, מערכת כריזה או מכשיר כיוצא באלה, באזור מגורים, באחד מאלה:

(1) בין השעות 7.00 ל- 14.00 ובין השעות 16.00 ל- 22.00 - באופן הנשמע בבית מגורים;

(2) בין השעות 14.00 ל- 16.00 ובין השעות 22.00 ל- 7.00 למחרת- (א) תחת כיפת השמיים; (ב) במקום שאינו סגור מכל צדדיו כלפי חוץ; (ג) במקום סגור מכל צדדיו כלפי חוץ, באופן הגורם או העלול לגרום לרעש הנשמע בבית מגורים.

לאחר מכן יש פירוט של כל מיני אישורים מהמשטרה וחגים ושמחות שבהן יותר רעש מסוג זה או אחר.

מה שאומר שאם בלילה תדליק את המערכת סטריאו בפול ווליום באזור מגורים . (משמע ב90 אחוז מן השטח העירוני בישראל)

תקבל דוח.

בנוסף היות ואחי הוא אחד מהתובעים הראשים בתעבורה במשטרת ישראל שאלתי אותו , והוא אמר לי שנוספו כמה תקנות שאין בידי הוכחה לגביהן נכון לרגע זה , ואמורים לאכוף את זה אך אין היום בניידות מד דציבלים ואין יכולת לאכוף זאת( וגם לא נראה שיהיה בקרוב)

פורסם

ברור שלא יהיה מד דציבלים.

כי אז כל עו"ד בן יומיים יתחיל לערער על אמינות בדיקת הדציבלים והאם היה פלוץ מהשוטר ששינה את מדידת הרעש.

והאם המנוע של הניידת והקשר היה סגור ואף אחד לא נשם שנעשתה המדידה ועוד כל מיני שטויות כאלו.

זה להיכנס לפינה שאי אפשר לצאת ממנה בכבוד.

פורסם

אתה מבין איפה אני עומד .. אין לי מושג אם אני אקבל את הדוח או לא , עבר כמעט שבוע אבל גם אם אקבל אני יערער .

• תוכן חדש...