Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי גולף 1999 מנוע 1800 אוטומט שידוע בזלילזת דלק נוראית.

בימים שהייתי נוסע בעיר ללא מזגן הייתי מגיע ל ליטר דלק על כל 7.8 קמ.

ובמד הקמ הייתי מגיע בקושי ל 350 קמ.

הייתה לי נסיעה בין עירונית של כ 120 קמ הלוך וחזור ועוד כמה נסיעות עירוניות,וכרגע המחוג בידיוק על האמצע עם צריכת דלק של 254קמ עד כה.האם זה אומר שנניח אם אני אסע עד שהמחוג יגיע לקו האדום באופן היפוטתי כן כמו שנסעתי עד עכשיו אני אוכל לגמוע 500 קמ למיכל?

או שזה לא עובד ככה,וכמות הדלק עד לאמצע גבוהה יותר מהחצי השני?אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל זה ממש מסקרן אותי.תודה.

פורסם

השעון לא מציג את מה שיש במיכל באופן לינארי.

מהחצי עד לריק הוא יפול הרבה יותר מהר.

אני מאמין שתגיע שוב ל350 או גג 400.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

זה מעוד תלוי כמה דלך מלאת.

ניתן להכניס למיכל של 60 ליטר כ64-65 ליטר.

זה אומר שהמחוג לא לנארי. ולא קשור למדוייק לכמות הדלק.

הוא יודע להראות רק בין 90% ומטה.

אתה יכול למלא 110%.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תודה,כנראה פיתחתי אשליות שאולי הרכב לא ממש שתיין דלק.

אכן אין טעם לפתח אשליות. מד הדלק אינו ליניארי והקילומטראז' שנצבר בין "מלא" לאמצע, תמיד יהיה גבוה משמעותית מזה שבין האמצע ל"ריק". יחד עם זה צריכת הדלק שאתה מתאר אינה ממש מתאימה לרכב הזה, אלא אם כן אתה מאמץ אותו במיוחד. מנסיון שלי בעבר עם רכב זהה צריכת הדלק שלו נעה בין 9-10 לליטר בנסיעה עירונית לחוצה ועתירת פקקים. בנסיעה משולבת 11-12.

פורסם

מחזק את דברי החברים: המחוג (המכוון) אינו לינארי.

ה"חצי" הראשון של המיכל בשעון הדלק, יורד הרבה יותר לאט מאשר ה"חצי" השני שבשעון.

סה"כ - זו אינדיקציה בלבד, ולא מדיד איכותי (כמות מדוייקת).

alfa 156 2.5.

פורסם
אכן אין טעם לפתח אשליות. מד הדלק אינו ליניארי והקילומטראז' שנצבר בין "מלא" לאמצע, תמיד יהיה גבוה משמעותית מזה שבין האמצע ל"ריק". יחד עם זה צריכת הדלק שאתה מתאר אינה ממש מתאימה לרכב הזה, אלא אם כן אתה מאמץ אותו במיוחד. מנסיון שלי בעבר עם רכב זהה צריכת הדלק שלו נעה בין 9-10 לליטר בנסיעה עירונית לחוצה ועתירת פקקים. בנסיעה משולבת 11-12.[/quote

לפי מה שאמרו לי פה בפורום הצריכה ההגיונית לרכב הזה היא 1:8.

לגבי מילוי המיכל אני ממלא עד שהידית קופצת,זה אומר שנכנסים 55 ליטרים לא?

יש ברכב הזה 55 ליטר זה כתוב גם בספר רכב.

פורסם

אני לא מכיר את המחוג דלק של הגולף, אבל אם מדובר במחוג "ממוחשב" (ז"א שהמחשב מקבל את הנתונים מהמצוף ומעבד אותם, לפי קונפיגורציה מסויימת, ומשדר אותם ללוח שעונים) אזי המחוג יהיה מדוייק ב-4 נקודות ספציפיות (בדרך-כלל): כאשר המיכל נמצא בנקודת ה FULL, 3/4, 1/2, 1/4.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן ברכב זה המחוג של הדלק 'ממוחשב' כלומר לפי נתונים שהמעבד מקבל מהחיישן הוא שולף מהמפה הצרובה בזיכרון איזה נתון לשדר למחוג הדלק.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן אין טעם לפתח אשליות. מד הדלק אינו ליניארי והקילומטראז' שנצבר בין "מלא" לאמצע, תמיד יהיה גבוה משמעותית מזה שבין האמצע ל"ריק". יחד עם זה צריכת הדלק שאתה מתאר אינה ממש מתאימה לרכב הזה, אלא אם כן אתה מאמץ אותו במיוחד. מנסיון שלי בעבר עם רכב זהה צריכת הדלק שלו נעה בין 9-10 לליטר בנסיעה עירונית לחוצה ועתירת פקקים. בנסיעה משולבת 11-12.[/quote

לפי מה שאמרו לי פה בפורום הצריכה ההגיונית לרכב הזה היא 1:8.

לגבי מילוי המיכל אני ממלא עד שהידית קופצת,זה אומר שנכנסים 55 ליטרים לא?

יש ברכב הזה 55 ליטר זה כתוב גם בספר רכב.

למיטב ידיעתי לאוטו הזה קיבולת מיכל דלק של 55 ליטר. אשר לצריכת הדלק, היא בהחלט יכולה להגיע גם ל 8 ליטר בנסיעה עירונית תובענית עם מזגן ועצירות תכופות ולעיתים אפילו למטה מזה, אבל צריכה שכזו אין בעיה ל"השיג" גם במכונית קטנות. הנתונים שאני נתתי כאן מתייחסים לתקופה של מספר חודשים לפני המכירה של האוטו המדובר שאז הקדשתי לענין יותר תשומת לב.

פורסם

טוב חברים אז ככה,הרכב הצליח לגמוע 437 קמ למיכל מלא,מילאתי 47 ליטרים עד שהידית קפצה(קיבולת המיכל 55 ליטר,כלומר בידיוק נשארו 8 ליטרים רזרבה).

הבדיקה נעשתה לאחר מילוי אוויר בצמיגים,בנסיעה רגועה ללא מזגן.רוב הנסיעות היו בפקקים בבוקר באיילון וגם חזרה מאיילון בפקקים,יחד עם זאת בוצעה נסיעה בינעירונית של כ 110 קמ,ועוד 2 נסיעות בינעורוניות של כ 40 קמ כל אחת,נראה לי שצריכת הדלק השתפרה בגלל הנסיעה של ה 110 קמ.בכל אופן שמחתי לגלות שהרכב עושה יותר מ 1 ל 9.אני מאמין שאם הנסיעות היו בלי פקקים צריכת הדלק הייתה משתפרת. חשוב לי לציין שהנסיעות היו ממש רגועות,ללא לחיצות ולא עברתי את ה 100.

• תוכן חדש...