Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישום יד ביבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי אוטו שהבעלים טוען שיבוא אישי ויד ראשונה שיובא לפני 17 שנה - מתעקש שהרכב יד ראשונה ויובא על ידו ביבוא אישי לפני הרבה שנים- מצד שני בבעלים קודמים היה רשום 2 - שהעליתי את זה בפניו טען שככה היה נהוג פעם והוחלף ידיים דרך היבואן ודרך המכס - נשמע לי בלבול מוח אבל הבחור נראה אמין - מישהו יודע

פורסם

בלבלן שכל.

ממתי המכס נחשב יד?

אם הרכב מעניין אותך מאוד בקש ממנו לבוא עימך למשרד הרשוי ותוציאו שם בעלים קודמים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שטויות במיץ!

עלק הוא יד 1.

אין דבר כזה . אם אתה רוצה תלך לבירור. אני לא רוצה לחזור על מה שרשום מעלי.

אבל אני רוצה להגיד לך שהבן אדם לא נשמע כל כך בן אדם אמין.

אבל כל אחד והחלטות שלו.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
יבוא "אישי", קרי, הוא היבואן .. הוא מזלזל באינטיליגנציה שלך.

אבל רכב בן 17 מה זה כבר משנה.

מי שמרמה בקטנות בטח מסתיר גם את הגדולות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא בקטנות, זאת רמיה בפרט מהותי מפי שקרן גדול..

הכוונה הייתה שספציפית לא משנה אם יד 1 או 2 ברכב כה ישן, שאם לא מדובר בפרארי טסטרוסה בטח עולה "מחיר גריטה".

• תוכן חדש...