Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר בפיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם כדאי לשפץ גיר במוסך מורשה (הציעו לנו הערכת מחיר של 7K)?, האם במכוני הגיר המחיר אמור להיות זול יותר?

מדובר בפיגו 206 אוטומט - 2007

תודה

פורסם

יש הבדל עצום בין שיפוץ בכון גירים לבין שיפוץ במוסך יבואן במקרה של הal4.

אין ולא יהיה תחליף הולם לשיפוץ איכותי במוסך יבואן.

שיפוץ אחר יעבוד ויחזיק מעמד ויהיה זול משמעותית, אבל העברת ההילוכים לא תהיה חלקה והגיר לא ירגיש כמו חדש...

שיפוץ במוסך יבואן שווה ערך ואף איכותי יותר מגיר חדש שיצא מהחברה.

ממליץ לך להכנס למוסך גבע בת"א, אמנם הוא לא מוסך יבואן אבל הוא שולח גירים לשיפוץ בשרודר

פורסם
שלום,

האם כדאי לשפץ גיר במוסך מורשה (הציעו לנו הערכת מחיר של 7K)?, האם במכוני הגיר המחיר אמור להיות זול יותר?

תודה

אם תהיה מעוניין אני יכול לארגן לך גיר לרכב הנ"ל מפירוק שהגיר במצב חדש עם עבודה והכל במחיר של 4000 ש"ח הכל כולל הכל. כמובן שמיתלווה לזה גם אחריות. לשיקולך...

פשוט ניראה לי בזבוז כסף וכאב לב רציני 7000 ש"ח ופשוט מחיר גניב!!

:)
פורסם

לגירים האלו יש אורח חיים מאוד קצר, ללכת על גיר מפירוק תהיה טעות גדולה מאוד שהוא ישלם עליה מתי שהוא בקרוב.

אם כבר לחסוך לך על שיפוץ במכון גירים שם תשלם כ4500 ש"ח כולל עבודה

• ספונסר פורום
פורסם
לגירים האלו יש אורח חיים מאוד קצר

אני לא מסכים עם הקביעה הזו,אורח חיים ממוצא של תיבה כזו הוא 250K ק"מ, רוב התיבות שהוחלפו\שופצו בק"מ נמוכים מזה נבעו מטעות באבחון או אבחון מאוחר של תקלה אחרת(שסתומים\מתג רב תפקודי,נזילה ממחזיר שמן ציריה..) שגרמה לבלאי מואץ לגיר.

אורן

פורסם
שלום,

תודה

לא נראה לי שהמוסכים המורשים משפצים גירים בעצמם, אלא שולחים לסדנא חיצונית.

במכון גירים אין ספק כמעט, שתקבל מחיר יותר נוח.

עריכה - מודל 2007 וכבר שיפוץ גיר ?! כמה ק"מ הרכב נסע ?

שים לב למה שרשם אורן בן סימון. (אולי יש טעות באיבחון ?)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...