Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כשבועיים וחצי רכשתי מיצובישי קולט 97' אוטומט, בעיקרון הכל כראוי חוץ מקצת רעידות בהגה[למרות שעשיתי כיוון פרונט] ונזילות שמן.

יש לי מספר שאלות:

א. האם העברת הילוך לניוטרל בירידות קטנות או לפניי עצירה ברמזור חוסך בדלק? או ההפך כל העברת הילוך לניוטרל שותה לי דלק?[חשוב לציין כי הרכב הינו אוטומט]

ב. חשבתי איך להוסיף לה קצת איבזור וקוסמטיקה אז רציתי להתקין לה שורת נורות לדים מתחת לפנסים הקדמיים, או מתחת לרגלי הנהג, פניתי למספר אנשי מקצוע וחלקם אמרו לי שזה חוקי,לא חוקי, עובר טסט, ירידה מהכביש, רציתי לקבל חוות דעת מאנשי הפורום כדי לדעת אם להתקין או לא.

ג.רציתי להוסיף מדבקות הצללה[שחורות] לחלונות האחוריים ובעל מקצוע ביקש ממני 300 ש"ח ויום למחרת ראיתי באוטודיפו גליל ב45 ש"ח, אז ניסיתי עצמאית ולא כל כך הלך, נשארו המון בועות וכניסת אוויר בין המדבקה לחלון, אשמח לקבל איזה מדריך מדויק איך לעשות את החלון כמו שצריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל תתחדש!

לא מעבירים לניוטרל כשהרכב נוסע. זה הורס את הגיר. משאירים את זה בD כל עוד הרכב בתזוזה. אתה יכול להעביר לN כשהרכב עומד, אבל למה לך?

אני יודע שלהתקין לדים מחוץ לרכב, זה אסור. בתוך הרכב, לא יודע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי מה שהבנתי, בתוך הרכב מותר הכל. מחוץ לרכב זה תלוי בגוון (או לבן או צהוב?)

סלוורייד, כשאני מעביר לניוטרל באמצע נסיעה זה הורס את הגיר?

כי אני די רגיל כשאני מאט ממהירויות גבוהות לפני רמזור להעביר לניוטרל..

אבל אם נגיד קיבלתי ירוק אני לא מחזיר לD לפני שאני מגיע ל90-100 כדי שיכנס לחמישי בסל"ד נמוך..

פורסם

לא מעבירים לניוטרל ממספר סיבות

1. אין לך כח מנוע כדי לחמוק ממכשול פתאומי.

2. הגיר לא מקבל שימון ראוי.

3.אתה מבזבז יותר דלק מכיוון שמערכת ההזרקה צריכה לשמור על מנוע דולק (ערוך חיפוש יש חומר רב בעניין).

4. אתה גומר את הבלמים.

אין לך 5 הילוכים יש לך 3 הילוכים.

מדבריך אני מבין שאתה נוסע במהירות העולה על 100 קמ"ש בעיר- האמנם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הורס את הגיר, כי כשהגיר לא בהילוך משאבת השמן שלו מפסיקה לעבוד, ולא מגיע שימון לגיר.

הכי טוב להשאיר את הרכב על D כל הזמן, זה הכי חסכוני.

עריכה: בהודעה מעלי יש מספיק סיבות נכונות מדוע לא לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת התפלאתי איך זה שנסיעה לא ארוכה בתוך העיר שרפה לי כל כך הרבה דלק, בגלל שלפניי כל עצירה העברתי לניוטרל.. תודה על האיפורמציה חסכתם לי בעיות גיר וצריכת דלק פחותה=]

עוד שאלה בעניין הלדים, הזמנתי לפניי כמה שעות מדיל אקסטרים 2 בתי לדים עם 22 לדים בכל אחד, הייתי שמח אם יש מישו שיוכל לתת לי איזה מדריך בנושא להתקנה או כמה טיפים לאן לחבר ואיך לחבר את החוטים.

עכשיו אני גם מזמין 22 לדים [אותו דבר רק בית אחד של לדים] שיתחברו למצת וכך יופעלו לפי רמת הווליום ברכב.. האם זה יכול להעמיס על המצבר יתרה או לגרום בעיה כל שהיא והאם זה אמין בכלל שזה במחיר של 9 דולר?

פורסם
לא מעבירים לניוטרל ממספר סיבות

1. אין לך כח מנוע כדי לחמוק ממכשול פתאומי.

2. הגיר לא מקבל שימון ראוי.

3.אתה מבזבז יותר דלק מכיוון שמערכת ההזרקה צריכה לשמור על מנוע דולק (ערוך חיפוש יש חומר רב בעניין).

4. אתה גומר את הבלמים.

אין לך 5 הילוכים יש לך 3 הילוכים.

מדבריך אני מבין שאתה נוסע במהירות העולה על 100 קמ"ש בעיר- האמנם?

הבנתי, תודה. והתכוונתי לכביש בין עירוני כמובן..

מה שאתה אומר נכון גם לגבי גיר רגיל?

• תוכן חדש...