Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש ברשותי רכב עם גיר DSG6 כבר שנה רביעית וזה גיר מושלם, באמת, מתפקד כמו שצריך, בחיים לא הייתה לי בעיה איתו.

טפו טפו טפו, בזמנו ב2007 כל רכבי VAG לדעתי היו עם DSG6 .

היום עוד מאט קרוב לוודאי שאני יעשה טרייד אין נגיד לאותו דגם, או משהו בסגנון, למרות שהבחירה מצידי זה גיר רגיל, אך הלחץ מהמשפחה זה רק יהיה עוד פעם DSG

אבל הבעיה שהפעם זה יהיה DSG7

ואני כלל וכלל לא שומע תגובות חיובות מה DSG7, למה אני צריך 7 הילוכים?, מה זה עוזר לי?

ואני מסיק מכך שה DSG6 הרבה יותר מוצלח כי ברכבים היותר יקרים מקבוצת VAG

כמו ה GTI והפאסאט וכדומה משתמשים ב DSG6

למה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לאחרונה רכשתי סיאט חדשה עם DSG7 ולפני עשיתי שיעורי בית כמה שאפשר פה בפורום ופורומים אחרים.

לפי מיטב הבנתי, ההבדלים העיקריים בין ה 6 ל 7 הם השימון היבש של הקלאץ על מנת לחסוך בעלויות תחזוקה, כמובן עוד "הילוך יתר" והתיבה הזו מוגבלת במומנט יחסית ל 6. לכן רכבים מעל מנוע 1.8 מגיעים עדיין עם DSG6 .

תעשה חיפוש על DSG 7, תקבל את כל התשובות (היה שרשור מאוד ארוך)

פורסם
לאחרונה רכשתי סיאט חדשה עם DSG7 ולפני עשיתי שיעורי בית כמה שאפשר פה בפורום ופורומים אחרים.

לפי מיטב הבנתי, ההבדלים העיקריים בין ה 6 ל 7 הם השימון היבש של הקלאץ על מנת לחסוך בעלויות תחזוקה, כמובן עוד "הילוך יתר" והתיבה הזו מוגבלת במומנט יחסית ל 6. לכן רכבים מעל מנוע 1.8 מגיעים עדיין עם DSG6 .

תעשה חיפוש על DSG 7, תקבל את כל התשובות (היה שרשור מאוד ארוך)

לידיעתכם, האודי A6 החדשה עם מומנט של 44 קג"מ (!!!) מצוידת בגיר DSG7...

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

גם שם הוא מקבל ביקורת.

ב"אוטו" האחרון במבחן על A7 3.0T נכתב "מעבר משיוט להאצה מלאה לוקח שניה יותר מהצפוי, כאילו לוקח לכל הרכיבים רגע להתארגן על עצמם אחרי השיוט הנינוח. תלונה זהה, אגב, לזו שהייתה על יחידת הכוח הכמעט זהה באודי S4. ואם כבר תלונות חוזרות- אז גם כאן התיבה (DSG7) כפולת המצמדים מתבלבלת מדי פעם בעיר ולא חלקה מספיק."

פורסם

חבר'ה, גם אם הוא שופר ועומד במומנט גבוה משמעותית, ה-DSG7 פחות טוב ונעים מהוורסיה הקודמת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ב GTI דור 6 זה גם DSG6? כי שם זה עובד מצויין.

כן, ו- אכן :-)

עם זאת, לי לא היו תלונות לתפעול ה- DSG7 ב- 160 (למעט שהחלפתי את המכאטרוניק, כמובן, אבל זה לא קשור לתפעול השוטף של התיבה...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מוזר שדווקא בשירוקו 2.0T שמצויידת בדיוק באותו מנוע כמו גולף GTI עם אותו הספק בחרו להלביש את הDSG7 ולא ה6 כמו בגולף.

יש לי במשפחה DSG6 על גולף tdi שנת 2005,הגירסה בין הראשונות שיצאו והוא באמת גיר מדהים ללא בעיות כבר למעלה 200K ק"מ.

לא מבין את השטות של הDSG7 הזה עם כל התלונות עליו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
מוזר שדווקא בשירוקו 2.0T שמצויידת בדיוק באותו מנוע כמו גולף GTI עם אותו הספק בחרו להלביש את הDSG7 ולא ה6 כמו בגולף.

יש לי במשפחה DSG6 על גולף tdi שנת 2005,הגירסה בין הראשונות שיצאו והוא באמת גיר מדהים ללא בעיות כבר למעלה 200K ק"מ.

לא מבין את השטות של הDSG7 הזה עם כל התלונות עליו.

חביבי, אתה טועה ובגדול - בשירוקו 2.0TSI (בדיוק כמו בגולף GTI) יש DSG6. לא DSG7.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכל המפרטים הטכניים של הדגם רשום DSG7,לא יצא לי לנסוע או לדבר עם בעלים של הרכב לכן לא אתווכח איתך.

אבל בכל המפרטים רשום 7 כולל זה.

אולי יש להם טעות,אם כן אז חבל להטעות כי הייתי בטוח שיש פה 7,וזאת עוד סיבה מבחנתי לא להעדיף אותה על פני GTI

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מהקטלוג של VW גרמניה: 6Gang Doppelkupplungsgetriebe DSG.

ובעברית פשוטה = DSG6 :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צודקים,במפרטים בחו"ל רשום 6 וגם במפרטים הרשמיים.

לא מבין למה בארץ החליטו לבלבל ולרשום בחלק 7.

הייתי בטוח שיש 7 ולא הבנתי למה הם עשו את זה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

על אתרים כמו אוטו, וואלה, מוטוקאר וכו' קשה מאוד להסתמך על דיוק הנתונים.

נטקאר הוא האתר עם המדריך הכי מדויק, גם שם יש טעויות אך מספרן פחות משמעותית- אבל שם לא רשום מס' ההילוכים, העורך מתעקש לא להוסיף את הנתון הזה משום מה.

• תוכן חדש...