Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 או לנסר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נגמר לי חוזה הליסינג בעוד חודש, ואני צריך לבחור רכב חדש(גם ליסינג).:-D

כיום אני נוסע על מזדה 3 הישנה ואני דיי מרוצה, אבל אני לא יודע אם בא לי שוב מזדה..

חשבתי אולי לקחת את הלנסר, הבעיה היא שראיתי שהמנוע שלה חלש יותר.

מבין שניהם, אני מעדיף רכב שיהיה יותר ספורטיבי, שיתן יותר כוח ושתהיה לו התנהגות כביש טובה.

ילדים אין לי ובד"כ אני נוסע לבד.

צריכת דלק לא מעניינת אותי.

צריך שיהיה בו חיבור AUX בשביל מוסיקה(אני יודע שבמזדה יש).

אופי השימוש ברכב הוא בעיקר נסיעה לעבודה בפקקים של 25 ק"מ לכל כיוון.

מה אתם אומרים, מה עדיף?

פורסם

לפי הדרישות שלך, מזדה עדיפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה על המאזדה, למאזדה התנהגות כביש טובה והרכב מרגיש ספורטיבי ביחס למיצובישי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מיצובישי עדיפה.

109 כ"ס בלנסר מול המנוע המיושן של המאזדה 3 שנלקח הישר מהדגם הישן.

7 כריות אוויר בלנסר מול 6 במאזדה.

ההגה של הלנסר הוא עוד בן היחידים שעוד מעביר תחושה בימנו (הבנתי שב3 החדשה ההגה הרבה פחות חד מהדגם הקודם),והיי אל תשכח תמיד תוכל להגיד שיש לך שילדה של EVO :wink:.

ובקשר לחיבור AUX יש גם ללנסר.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הלנסר יש מנוע חלש,למה שלו תיקח את יונדי אקסנט ספק 112,רכב גם אמין,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
מיצובישי עדיפה.

109 כ"ס בלנסר מול המנוע המיושן של המאזדה 3 שנלקח הישר מהדגם הישן.

7 כריות אוויר בלנסר מול 6 במאזדה.

ההגה של הלנסר הוא עוד בן היחידים שעוד מעביר תחושה בימנו (הבנתי שב3 החדשה ההגה הרבה פחות חד מהדגם הקודם),והיי אל תשכח תמיד תוכל להגיד שיש לך שילדה של EVO :wink:.

ובקשר לחיבור AUX יש גם ללנסר.

ללנסר 109כ''ס, אבל 1500סמ''ק. הביצועים נחותים מהמאזדה 3 (0-100 ב14.3שניות, היא יכולה לעמוד עם אלטו :lol:)

ההגה במאזדה 3 החדשה הפך לחשמלי, אבל עדיין מתקשר טוב, יותר חד משל הלנסר.

אני הייתי לוקח רק לנסר 1.8, ה1.5 ממש מרגישה עגלתית ובמצב הזה ה3 עדיפה מבחינת הביצועים והנאה מנהיגה.

פורסם
ללנסר 109כ''ס, אבל 1500סמ''ק. הביצועים נחותים מהמאזדה 3 (0-100 ב14.3שניות, היא יכולה לעמוד עם אלטו :lol:)

ההגה במאזדה 3 החדשה הפך לחשמלי, אבל עדיין מתקשר טוב, יותר חד משל הלנסר.

אני הייתי לוקח רק לנסר 1.8, ה1.5 ממש מרגישה עגלתית ובמצב הזה ה3 עדיפה מבחינת הביצועים והנאה מנהיגה.

לפי יד2 והאתר הזה: http://www.cars-data.com/en/mitsubishi-lancer-15-invite-109hp-30217/specs.html

היא עושה בפחות מ12 שניות 0-100. וזה יותר טוב מהמזדה 3.

david86, אין לי אופצייה כזאת ואני גם לא אוהב יונדאי..

פורסם
וואו 14.3 שניות.. נראה לי באמת אני אלך על המזדה..

זה לא נתון רשמי (כי היצרן לא מפרסם). ה-3 אגב עושה זאת ב- 13.1 שניות...בכלל, זה די משעשע לבחור רכב בקבוצה הזאת לפי התאוצה ל-100 קמ"ש.

אתה רגיל למזדה 3 הקודמת הידועה בכך שהיא מרגישה חזקה יותר ממה שהיא באמת, בעיקר בזכות יציאה מהמקום נמרצת מאוד. בדגם העדכני הנושא הזה עודן וגם ההתנהגות התזזיתית של ה-3 הקודמת שונתה.

הלנסר מתנהגת נחמד מאוד וההגה למרות שהוא חשמלי טוב למדי. האיבזור בלנסר עדיף משמעותית (תשווה מפרטים מהאתרים של היבואנים).

אני חושב שאתה צריך לקחת נסיעת מבחן על כל אחת מהן לפני שאתה מחליט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לזכות הלנסר יש לציין שהיא מאד נוחה, מרווחת, חסכונית(בדגם ה1.5) וגם מאד יפה לדעתי. אבל מהדרישות שלך נראה שהמאזדה באמת תתאים יותר..

בכל אופן מומלץ שתעשה נסיעת מבחן על הלנסר ועל ה3 לפני שתחליט, לא קונים רכב רק לפי נייר נתונים.

פורסם

במקרים כאלה - אין תחליף לנסיעת מבחן - מה שטוב לאחד לא בהכרח מוצא חן בעיני האחר - וההיפך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באמת משתלם לך רכב ליסינג? כדאי שתעשה את החישוב הזה מחדש. במיוחד אם אתה מחפש משהו שכיף לנהוג בו. אצלנו זה יוצא בערך 3.5 אלף שקל בחודש למשהו כמו מזדה 3. אני לא עשית את החישוב כי מבחינתי רכב ליסינג היה בבחינת ייהרג ואל יעבור, אבל נראה לי שגם עבור הרכב שלי (MX5) זה יוצא יותר זול, למרות שזה לא חישוב הוגן כי זה רכב בן 7, לעומת רכב חדש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...