Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב עבודה שצריך לסחוב גם נגרר עם משקלים יחסית כבדים.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מיצובישי מגנום לאיסוזו איפון.

כמה שאלות:

• האם יש הבדל בין הדגמים של האיפון 2X4 ל-4X4 חוץ מההנעה עצמה (בלמים יותר חזקים? כוח גרירת הנגרר?)
  • אמינות? מה עדיף? רכיבים שחשוב לבדוק? משאבת סולר וכדומה? עלויות?
  • צריכת דלק? ביטוח?
  • האם קיים סוג רכב אחר שעדיף על שניהם לצרכים שלי בתקציב הנ"ל (40K) ?

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

שלום, בתור בעלים של איסוזו איפון LS 4X4 כמעט 8 שנים אני יכול לומר לך שזה רכב מצויין שבמצויינים,

עולה על המאגנום בהרבה! כוחני יותר! מנוע 3.1 טורבו דיזל עם טורק של כמעט 30 קג"מ (אם אני זוכר נכון)

ועם 109 כוחות סוס, רכב שלא עוצר מבחינת עבודה, סחבתי איתו בעבר על עגלת שני צירים משטח בלוקים

ו20 שקי מלט + בלה טיט בנגלה, סחב את זה כמו שצריך! ההבדל בן ה4X4 וה4X2 מעבר למערכות ה4X4

זה המתלים הקדמיים, המיצובישי היא חלשה ונחותה מהאיפון אני יודע כי גם אותה היה לי שנה,

אישית אם האוטו באמת הולך לעבוד קשה, אז זה רק האיפון

4bed856232c55029a211b5b4ab626c74.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אוקיי תודה רבה על התגובה !

מה לגבי טיפולים? אחזקה? מחלות נפוצות ברכב? משהו מיוחד?

פורסם

טיפולים בחברה יקרים להחריד, טיפול במוסך פרטי מורשה עולה בסביבות ה800 ש"ח

המחלה שיש לרכב הזה זה הלוקרים, כלומר הם מאוד עדינים ביחס להיותו רכב 4X4

למרות שגירסאת ה4X4 עומדת ביותר עומסים, וגם הסרן האחורי יותר קשיח, מה שנותן לך ייתרון בגרירה

שלא לכסח את הציריות בסרן במאמץ, בגדול אין לו יותר מידי מחלות אם טופל כמו שצריך, הגיר שלו מאוד

חזק ואמין, האוטומאטי גם, למרות שעדיף לך ידני, מערכות ה4X4 חזקות ביותר עבור טנדר יפני,

ומחלה אחת נוספת שיש לו זה המתקן של הגלגל הרזרבי, הוא נשבר לי שירדתי מדרגה בשטח והוא קיבל מכה,

בניתי מתקן חלופי בארגז, אך השטות הזאת לא אמורה למנוע ממך לקנות רכב שבסך הכל מצויין לעבודה,

תדאג לטפל בזמן ותדלק בסולר איכותי לא יהיו בעיות מיוחדות,

תשמור על הטורבו בכך שאחרי נסיעות ארוכות תתן לאוטו לנוח 10 דקות על סל"ד סרק,

זה כבר יעשה את העבודה,

משהו מיוחד? הוא מאוד רועש מעל 2,500 סל"ד הטורבו נפתח בערך ב2,100 סל"ד,

אך רכב מאוד אמין,

יש לחבר שעובד בשיש אחת כזאת ממודל 98, הוא קנה אותה חדשה מהחברה וכבר 13 שנה עובדת ונקרעת

בעבודות ומשקלי שיש, עד כה?! שום תקלה מיוחדת, למרות שבגלל המשקלים העצומים שהיא סוחבת הוא שרף

קלאץ מלפני שנתיים, אך הוא עבד בלי עגלה נגררת, אך בכל זאת, קלאץ' בן 11 שנה! ברכב אחר הקלאץ' היה

הולך הרבה יותר מהר,

מקווה שעזרתי - בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...