Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמנם לא מעולם הרכב, אבל עכשיו חדש, בתור לאיזשהו דוכן מזון כלשהו "אני רק צ'יפס" (שיא הרצינות, קרה לי ביום רביעי שעבר).

מקומם מאוד התמונה שהועלתה כאן, אבל לא מפתיע בכלל, לפחות עבורי שאני כל יום 12 שעות על ההגה, ורואה שלל תופעות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב בסדר, אז לכל אותם יפי הנפש. אני לא מאחל לה כלום, סך הכל אני רוצה שהיא תרגיש את מה שאותו נכה שמחפש חנייה מרגיש. וזה שאני אומר את מה שאני מרגיש זאת זכותי אז אל תגידו לי מה להגיד או לא. 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יפי נפש או לא, אני בתור נכה של 100 אחוז נתקל בתופעות מרגיזות כאלה על בסיס יומיומי, לא חסר פעמים שאני מגיע הביתה ומוצא את עצמי מחפש חנייה שעתיים בגלל שמישהו הואיל בטובו לתפוס לי את החנייה, נכון הדבר מרגיז ומרתיח בצורה בלתי רגילה,

אבל לאחל לבנאדם את מה שאני מרגיש וחווה ,לא הייתי מעז!

שיהיה המשך ערב נעים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אז אתה אחד ממעטים, אני מאחל לעצמי להגיע לרמת סבלנות וסובלנות כשלך. שתהיה בריא ושלא תצטרך לסבול יותר בגלל אנשים כמו בתמונה הזו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש פתרון יותר יצירתי; http://yousuckatparking.com/

נעשה הזמנה קבוצתית? :lol:

אנשים שמחנים ככה בחניה של העסק שלי (חניה פרטית של 7 רכבים) פשוט מגלים

שהם לא יקבלו שירות עד שהרכב לא יזוז.

אני לא אומר שסופר עם חניה של 400 רכבים יכול ליישם פוליסה כזאת, אבל אני

ישן בלילה בשקט בידיעה שאולי גרמתי למישהו לחשוב פעמיים על החניה הבאה שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

את החלק שלי בענין זה אני מנסה לתרום במשמרות שאני מתנדב במתנ"א.

לא עוזר כשנהג משאיר מישהו באוטו או רץ בצעקות כשרואה אותנו עם הפנקס. להיפך, אז הוא מקבל את הדו"ח על שמו אחרי שבודקים את רשיונותיו ולא על מספר האוטו שיכול לגרום לזה שהבעלים הרשום (חברה ?) ישלם ולא העבריין.

גילוי נאות :- אשתי נכה.

פורסם

פעם גם ראיתי מישהי חונה בערך ככה, מאחר ויש לי תו נכה חסמתי אותה ויצאתי מהאוטו.

אחרי רבע שעה !! היא באה לאוטו ואני בדיוק התחלתי ללכת היא קרה לי וביקשה שאני יזיז את הרכב כדי שהיא תוכל לצאת ,

נחשו איזה תשובה היא קיבלה ממני ? בדיוק את אותה תשובה שהיא נתנה לי ("דקה אני חוזרת") כמובן שחזרתי אחרי 10 דקות בערך

ושחררתי אותה, היא אפילו התנצלה בסוף .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש פתרון יותר יצירתי; http://yousuckatparking.com/

נעשה הזמנה קבוצתית? :lol:

לפני חודש בערך עמד לידי ברמזור יונדאי טוסון, עם מדבקות אדומות (כמו שמור מרחק) על חלון הנהג והשמשה הקדמית שהיה כתוב בהן "הנך חונה במקום אסור!"

הנהג נראה כ"כ עצבני:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פעם גם ראיתי מישהי חונה בערך ככה, מאחר ויש לי תו נכה חסמתי אותה ויצאתי מהאוטו.

אחרי רבע שעה !! היא באה לאוטו ואני בדיוק התחלתי ללכת היא קרה לי וביקשה שאני יזיז את הרכב כדי שהיא תוכל לצאת ,

נחשו איזה תשובה היא קיבלה ממני ? בדיוק את אותה תשובה שהיא נתנה לי ("דקה אני חוזרת") כמובן שחזרתי אחרי 10 דקות בערך

ושחררתי אותה, היא אפילו התנצלה בסוף .

אני היתי בזמן הזה גם מזמינה פיקוח או ניידת שתדאג לכתוב לה דוח, מה שלא מבינים דרך הראש יובן דרך הכיס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...