Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה באיביי ממוכר חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניתקלתי במהלך שוטטותי באיביי בחנות חדשה לגמרי מטורקיה. למוכר היו בדיוק החלקים שחסרים לי במחירים מצחיקים.

בהתכתבות איתו, הוא מאוד נחמד ומהיר בתשובותיו. ביקשתי ממנו חלקים נוספים שלא קיימים בחנות הווירטואלית.

הוא טוען שיש לו אותם אך בגלל שהוא חדש, ישנה דרישה של הנהלת איביי לפידבק חיובי של 100 אחוז וזאת לאחר שימכור את עשרת המוצרים הראשונים שלו ובינתיים איננו יכול לפרסם מוצרים נוספים.

כמו כן הוא הציע לי לרכוש ממנו מוצרים אחרים (מדובר במוצרים שעלות כל אחד מהם יחד עם המשלוח היא 12 ש"ח..)

והוא יספק לי את המוצרים שאני צריך במקומם.

האם נשמע אמין והגיוני?

פורסם

זה תוכן המענה ממנו

Sorry ,

My store was opened very soon. I can just put 10 items to my store. I have more than 400 items that I can add but ebay do not permit me to add them to my shop. There is 10 pcs selling limit for the beginning.

ebay administration said me that "sell these first 10 items with positive feedback then ebay will allow me to add new items."

If you buy any items from my shop I will send you 1 left handle, 1 right handle and 1 Door Lock Kit (. Price is the same for all £0.99 ,

Notice: the real price is £ 4,99. My object is to finish to sell these first 10 items, then add new items

פורסם

התשובה הינה אמינה, אכן בפתיחת חנות חדשה ישנה הגבלה על סה"כ המוצרים שניתן להעלות אונליין במקביל.

פרט לכך, כל עסקה שאתה מבצע דרך PAYPAL מבוטחת בצורה כזאת או אחרת.

גם אם הקנייה לא מתבצעת דרך איביי.

under construction..

• תוכן חדש...