Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו 12 TL עם שלט "למכירה" , נצפתה הבוקר ברחוב ריב"ל בת"א ליד קרסו, צבע תכלת ונראית במצב טוב בהחלט.

מספר רישוי בן 6 ספרות.

לצערי לא הספקתי לרשום מספר טלפון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באותה חצר שציינתי עם הדודג' (כמה הודעות למעלה) עומדת גם ווקסהול (רשמתי נכון?) ויוה. במצב טוב (קשה להאמין שהמכונית הזו לא החלידה למוות)

עומדת גם פורד קורטינה Mk.5 (השארתי פתק לבעלים, ביינתים הוא לא חזר)

ברח' ההסתדרות בחולון (בבתים הסמוכים לנאות רחל/אולמי ארגמן/מרכז מסחרי או איך שתקראו לזה) עומד טרנספורטר סגור, במצב די רעוע, אבל עם מרכב אחיד ומשמש כמחסן. כמה בתים בהמשך עומדת וולבו 144 (נדמה לי) סטיישן

ברח' רבינוביץ' 40 עומד בכניסה לחנייה טרנספורט דור 2 מכוסה בברנזט שגם הוא משמש כמחסן

זהו,

ננסה להמשיך לעדכן :wink:

פורסם

מתחת לאף שלי גיליתי שיש ברח' שלי רכב שאולי אין לו ערך אספני - אבל נדיר, בהחלט!

סובארו FF1 סטיישן מכוסה בברזנט עומדת ברח' קאפח 14 בחולון.

ברח' המעורר בחולון עומדת אופל קאדט מודל 83 ידנית עם שלט למכירה.

מי שבא מכוון א.ת של ראשון לציון בכניסה לרח' רבינוביץ' בחולון (רח' האספנות :wink: ) עומדת אל-קמאינו במצב שלם אבל מלאה אבק.

אחד החניויונים המשותפים של הבתים הנושקים לאולמי ארגמן עומדת דודג' דארט. כמה מטרים משם אלפא סוד מלאה אבק וזזה מדי פעם לפעם.

ואם זה מעניין מישהו: ברח' דוב-הוז עומד סובארו 'קופשע' מודל 79 סטיישן עם שלט למכירה שעוד דקה מצהיב ומת.

פורסם

בחולון ברחוב -גבעת 69- יש אל קמינו מסוף שנות השבעים

משמשת את הבעלים שלה יום יום...

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם
בחולון ברחוב -גבעת 69- יש אל קמינו מסוף שנות השבעים

משמשת את הבעלים שלה יום יום...

כך גם ברחוב רחל בגבעתיים. חבוטה ומשופשפת כמו שאל קמינו צריכה להראות ("אותנטית" למי שראה את הסרט "המקסיקני").

בהרצליה, ברחוב הרב קוק, נראתה סוסיתא סטיישן, כרמל דוכס אם אני לא טועה,עם חיפויי צד דמויי פורמייקה (כמו בסטיישנים אמריקאיים ישנים) :-).

מי שמעוניין בספק קלאסיקה יפנית - בדרך השלום בת"א חונה כבר כמה שנים מכונית מסוג ניסאן סדריק (cedric). מעין סטיישן גדולה בסגנון אמריקאי. מלפני מספר חודשים יש עליה שלט למכירה. לפי לוחית הרישוי היא 82, אבל לפי השלט היא משנת 78. באה עם מכונית נוספת לחלקים. שמורה במצב מצויין למכונית בגילה, אבל אין לי מושג אם יש לדבר הזה איזשהו ערך אספני. מי שמעוניין שיפנה אלי בה"פ ואני אשיג את המספר.

פורסם

במושב יינון - ליד צומת מסמיה , מ.א. באר טוביה - נצפו המכוניות הבאות :

סובארו FF1 סטיישן - נראית שלמה .

סוסיתא 12 יושבת על הג'נטים.

פולקסוואגן דבל קבינה מהדגם של שנות השבעים .

טנדר רום כרמל.

נראה ל י כי המושבים באזור הזה יכולים להיות מקום נפלא למחפשי ענתיקות . בשבוע הבא אני אהיה באזור שוב ובכוונתי לסרוק את שאר המושבים.

שבת שלום.

יניב.ש

פורסם

נצפתה רום כרמל מודל אחרון (81) ברחוב חלוצי התעשיה בחיפה, אחרי הצומת האחרונה לכיוון הנמל החדש. נראית שלמה ובמצב כללי טוב. יש טלפונים על החלון.

פורסם

בחולון, ברח' חיים וויצמן מס' 66 או 68 עומדת כבר הרבה זמן חיפושית במצב מזעזע. נראה שלא זז המון המון זמן והצטבר עליה אבק, וקורי עכביש.

ישנה מכת מעיכה על מכסה המנוע אבל זה לא משהו נורא שפחח לא יכול לסדר.

בונוס - היו לה שני וישרים (ששרדו :) )

מי שרוצה הכוונה נוספת - ה"פ

פורסם

בהרצליה, רח' השומר, פרינץ 4 יפה ושמורה, מצטער על איכות התמונה

רנו 16 ... שמשמשת כמחסן...

בפרדס כץ דודג' 200 לכל המחפשים היא גם למכירה

וברחובות, היא לא למכירה, אבל תראו איזה יפה, אסקורט 74 GT

PCDV0013.JPG

zPCDV0009.JPG

PCDV0001.JPG

zPCDV0011.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
בהרצליה, רח' השומר, פרינץ 4 יפה ושמורה, מצטער על איכות התמונה

רנו 16 ... שמשמשת כמחסן...

בפרדס כץ דודג' 200 לכל המחפשים היא גם למכירה

וברחובות, היא לא למכירה, אבל תראו איזה יפה, אסקורט 74 GT

על האסקורט הנ"ל כבר דווח מספר פעמים בתרד' הזה - היא נראית כאילו היא יצאה מהמפעל.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בחצר האחורית של משרד הרישוי עומדת לה אולדסמוביל אומגה. כמה מטרים מעליה (כן כן) עומדת פליימוט וולאינט. בכלל, יש שם מגרש רכב שבטח יש שם כמה אוצרות (אפילו פעם דיווחתי על משיאת דודג' שעומדת שם. היא כנראה נלקחה/נגרטה).

"איך הוא יודע?" אתם שואלים?

כי הרגע חזרתי ממשרד הרישוי, מבצע את הנהיגה הראשונה שלי בלאנטיס! :D:D:D

פורסם

ראיתי רכב שלא הצלחתי לזהות בוודאות.

הרכב בשלבי שיפוץ במוסך ראסטה 4X4 בצומת כנות.

הרכב הוא בעל 2 דלתות ופנסים עגולים מקדימה הוא נראה כמו סטודייבייקר הוק (לא לארק), אבל אני לא בטוח.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ברחוב עין גנים בפ"ת עומדת למכירה שברולט בל אייר משנות החמישים.

הטלפון - 053631140 (לא בשבת, כך כתוב)

צבועה בשילוב של כחול מטאלי ולבן, נראית סביר אם כי חסרים לה ניקלים רבים, דיפוני פנים לדלתות, מושבים במצב לא טוב ויש בועות חלודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...