Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתחחרתי לפני קצת פחות משנה וחסכתי כמה גרושים ללימודים ולאוטו, יש לי 30 במזומן ומתכוון לקחת עוד 20-30 בהלוואה (זה מה שמתאפשר לי להחזיר).

אני עובד בהרצליה וגר בראשון ככה שזה נסיעה דיי משמעותית כל בוקר ולומד בתל אביב.

עדיפות לידני

חסכוני בדלק

ביצועים פחות חשובים אבל ברור שהייתי רוצה GOLF GTI ולא ניסאן מיקרה, אבל עדיין.

מה הן האופציות הכי טובות שלי, חדש ויד שניה?

בשלוש השנים הקרובות התקציב שלי הולך להיות דיי מוגבל.

חשוב לציין: אין לי זמן ללקק את האוטו מכל כיוון כל יום, אין לי זמן לנשום גם ככה - אני מעיף להמנע מטיולים לא מתוזמנים במוסך.

פורסם

אם אתה רוצה רכב קטן חדש ועם אחריות יש לך שלל אפשרויות באיזור התקציב הזה, כמו למשל פיז'ו 107, סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו (מגיעה עם 7 שנות אחריות כמדומני) ושברולט ספארק

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

שמע אני בדיוק בדיוק בדיוק, אבל בדיוק. במצב שלך.

אחרי אין ספור בירורים, הגעתי להחלטה שהכי משתלם זה אלטו/פיקנטו חדש מהחברה. 107/איי 10/ספארק פחות יתאים למצב הזה.

או ללכת על פונטו ב 20,000.

בהצלחה.

פורסם

שווה לי בכלל ללכת על אוטו חדש או שמשומש עם שנתון גבוהה יחסוך לי כמה שקלים ואולי יוסיף קצת "אוטו" לחבילה?

פורסם

אם אין לך זמן ללקק את האוטו יומיום כדאי לך ללכת על רכב חדש כדי שתהיה שקט מהבחינה הזאת.

בנוגע לאיזה רכב הייתי מציע לך לבדוק אם לובינסקי עושים איזשהו מבצע על ה107 לכבוד ה-75 שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שמע אני בדיוק בדיוק בדיוק, אבל בדיוק. במצב שלך.

אחרי אין ספור בירורים, הגעתי להחלטה שהכי משתלם זה אלטו/פיקנטו חדש מהחברה. 107/איי 10/ספארק פחות יתאים למצב הזה.

או ללכת על פונטו ב 20,000.

בהצלחה.

הזמנתי את הפיקנטו פצצה מומלץ בחום

אני בדיוק במקרה כמוך

ויש מימון של 50000 ללא ריבית והצמדה

פורסם

הזמנתי את הפיקנטו פצצה מומלץ בחום

אני בדיוק במקרה כמוך

ויש מימון של 50000 ללא ריבית והצמדה

כשתגדל :-D תבין שאין ארוחות חינם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כשתגדל :-D תבין שאין ארוחות חינם.

כמה שאתה צודק !

יש לברר תמיד מה זה אומר ללא ריבית

כמובן ראשית לשאול איזה בנק נותן את המימון לעסקה

מה עלות פתיחת תיק מולם לפעמים זה יכול להגיע לכמה מאות שקלים ושם טמון הקאץ

אני לא אומר שכולם ככה

אבל לבדוק ב7 עניים

יוסי

פורסם

פתיחת תיק היא בעלות סטנדרטית יחסית של מאות בודדות של שקלים ( 300-500 בדר"כ אם אני לא טועה) ומדובר בכלום כסף ופה לא תמונה "הריבית".

פורסם

חברים אני בדיוק במצב שלכם!!!

כרגע חסכתי 35000 ש"ח ואני מתלבט בין הפיקנטו החדשה לבין איזה פונטו ב-20000 ש"ח.

מה עדיף???

אני מפחד מצד אחד לקחת סיכון ולהתחייב אבל מצד שני אם זה מתפרס ל-3 שנים זה בערך 800 שקל בחודש, והאם רכב יד "שנייה" יכול בסוף להגיע לסכום כסף עצום בגלל העלויות.?

פורסם

אנסה להאיר קצת בנושא ללא ריבית והצמדה

היבואן לא גונב את הכסף אלא הוא לווה אותו וכסף עולה כסף.

אז חוץ מהוצאות פתיחת תיק , ומשפטיות ורישום משכון , שעל כל זה לוקחים כסף , משפט המפתח הוא:

אם תשלם מזומן תקבל הנחה בוא נאמר של 5%

אז ההנחה על המזומן היא עלות ההלוואה שלך שעליה נאמר בלי ריבית וללא הצמדה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז חוץ מהוצאות פתיחת תיק , ומשפטיות ורישום משכון , שעל כל זה לוקחים כסף , משפט המפתח הוא:

לא מדויק - אם תבוא כלקוח יחיד לרכוש אוטו לא יתנו לך הנחה של 6000 ש"ח +/- (אתה יודע מה אני לא חושב שאפילו הנחה של 2000 ש"ח) שזה עלות המימון בספארק (55K ל 5 שנים).

מה כן תוכל לקבל איבזור במקום ההלואה - בספארק חבר קיבל מגנזיום, מרימי שמשות חיישנים קודנית ובלוטוס, אז אכן יש בזה הטבה אמיתית.

פורסם

לא מדויק - אם תבוא כלקוח יחיד לרכוש אוטו לא יתנו לך הנחה של 6000 ש"ח +/- (אתה יודע מה אני לא חושב שאפילו הנחה של 2000 ש"ח) שזה עלות המימון בספארק (55K ל 5 שנים).

מה כן תוכל לקבל איבזור במקום ההלואה - בספארק חבר קיבל מגנזיום, מרימי שמשות חיישנים קודנית ובלוטוס, אז אכן יש בזה הטבה אמיתית.

בבית הספר שאני למדתי בו מזמן מזמן 5% מ 50000 = 2500 ש"ח ולא 6000 . ושנית הבאתי את כדוגמה איך ניתן ללמוד מה שוויה של העיסקה של הלוואה ללא ריבית והצמדה שמישהו הביא כאן

מה שמסומן באדום זו גם שוויה של ההלוואה שהיא כאילו בלי ריבית והצמדה.

ונסכם : כל מה שאתה משלם פחות, או מקבל יותר , במקרה שאתה לא לוקח את ההלוואה זו עלות ההלוואה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם זה וגם זה מגלם הטבה אמיתית.

יש אחד שהפרוטה לא מצויה בכיסו והמימון הנ"ל מעביר אותו לסטטוס של רכב חדש, בויתור על מגנזיום ומרימי שמשות.

השני דווקא יכול לשלם במזומן, ומקבל בזכות המזומן הנחה יפה או אבזור עודף.

בכל מקרה מימון של 50 אלף ש"ח בלי ריבית ובלי הצמדה זה דבר נהדר.

• תוכן חדש...