Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב יש לי שאלה נוספת על הרכב.אני מזכיר שמדובר ברנו קנגו אוטומט בנזין שנת 2008.

לפני הרכב הנ"ל היה לי רנו קנגו טורבו דיזל שנת 2006.מה שקורה בעצם שכאשר עברתי לקנגו האוטומט הרכב "צנח" מאחורה בעוד כששה ס"מ וזאת לעומת הטורבו דיזל.אני חייב לאמר שהעברתי את כל הציוד שהיה לי מהרכב הקודם לרכב הנ"ל ואפילו קיזזתי כמה עשרות קילוגרמים,ומדובר בערך בציוד ששוקל לא יותר ממאה וחמישים ק"ל.מרכב הרכב מעל הגלגל כמעט ונוגע בגלגל ורחוק ממנו סך הכל אולי 5 ס"מ.

התשובה במרכז השרות של קרסו הייתה שאלו שני רכבים שונים והמתלים באוטומט יותר רכים ועקב כך הרכב יורד יותר מאחורה.

אני טענתי שזה רכב שנועד להעמסה {ואני בסך הכל מעמיס לא יותר מ-150 ק"ל}והמתלים אם הם טובים אמורים להחזיק את המשקל ולא "לקרוס"תחת המשקל הנ"ל.

הם בקשו ממני לפנות את כל הציוד ובדקו את הגובה כשהרכב ללא משקל כלל וכלל וטענו שהגובה תקין ולפי הוראות יצרן,ועקב כך דחו את טענותיי הנ"ל.פשוט שערורייה!

מה אוכל לעשות בנדון?

שכחתי להזכיר שהרכב עדיין באחריות יצרן!

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

לדעתי המוסך צודק. רשמת בשירשור אחר שיש לך צמיגים עם קוד עומס 82, מה שמעיד על כך שיש לך גירסה קלה/משפחתית.

הקנגו הקודמת הייתה בעלת כושר העמסה גדול יותר, עם מתלים מוקשחים בהתאם.

לא כל הקנגו הן אותו דבר, יש לפחות 2-3 רמות עומס שונות.

פורסם

יש אפשרות לעשות משהו בנידון כמו להחליף לקפיצים של הקנגו הקודמת ? (בהתאם להחליף צמיגים לעומס גבוה יותרוכמובן עם אישור של קרסו , אציין שאני סקפטי משהו:?:)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

גם אם זה נכון מה שאתה אומר,זה נראה לי קצת לא בטיחותי לנסוע כך שחרטום הרכב גבוה יותר מהצד האחורי שלו,זה מאוד מפריע גם בעין וגם בנסיעה.

• תוכן חדש...