Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

1. GTI עולות הרבה יותר מאשר ה-V5 וגם קשה יותר למצוא אחת נורמלית. אם כבר אז נרד למנוע 2.0 ששם אני יודע שהמנוע מצויין ואמין ואת הגיר ניתן לתקן.

2. V5 ידנית - שוב, מחט בערימת שחט. אחרי שראיתי המון מכוניות (לא רק גולף) גם אחרי סינון קפדני ביד 2 וסינון טלפוני הרבה פעמים מגיעים ורואים מכוניות שהן זבל עופות ותוארו כ-"שמורות ביותר".

בעיקרון בהתחלה החיפוש היה אחרי ג'נרשיין יפה, אבל אז נתקלנו במודעה מאוד מפתה של V5 - הרכב נראה מצויין מפנים ומבחוץ. בעל הרכב נראה רציני ואמין.

המחיר נמוך מהמחירון - מצד שני V5 לא נסחרת במחיר מחירון גם ככה.

עשינו 1+1 ואמרנו: רכב יפה עם גיר בעייתי במחיר הוגן. נקנה, נתקן את הגיר.

עכשיו אני מבין שזה לא עניין של מה בכך.

אשמח לשמוע את תגובותו של רון.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה נמוך מהמחירון ומה הפרטים של הרכב? אולי אפילו מישהו כאן מכיר אותו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הרכב יד ראשונה מאדם מבוגר. אני בספק אם הוא "בברנז'ה"

כמה נמוך מהמחירון?

בעיקרון הוא מוכן להוריד את תיקון הגיר מהמחירון.

שוב, כלכלית זה לא העניין - אם ניתן לתקן את הגיר במחיר סביר (6000 לשיפוץ מלא כולל מע"מ ועבודה - זה סכום לא מבוטל אבל סביר. 12 - זה אומר שנוותר על הרכב).

פורסם

אין בעיה לשפץ במחיר סביר ואפילו לקנות גיר מפירוקיה שיכלול מספר חודשי אחריות בסכום סביר , כאן מגיעה גם השאלה כמה קילומטרים האוטו יעשה כל שנה וכמה שנים אתה מתכנן להחזיק אותו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש סיבה שאתה נעול ספיצפית על רכב שאתה יודע שהגיר שלו דפוק?

יש מלא V5 למכירה ביד2 , אין סיבה שלא תמצא אחד במצב יותר טוב...

פורסם
הרכב יעשה כ-10-15 בשנה.

הרכב נקנה לצורך ה-3 שנים הבאות לפחות.

לא אמור להיות מצב שתיתקל בבעיה חוזרת בגיר במסגרת הזמן והקילומטרז .

יש גם מקומות שנותנים אחריות של שנתיים על השיפוץ או על גיר משופץ .

פורסם

wonka - שנתיים אחריות לגיר משופץ / או שיפוץ גיר זה אחלה. אנא פרט בבקשה קצת יותר מי מבצע זאת בתנאים האלה ?

לפותח השרשור - לא הייתי קונה רכב שאני יודע בוודאות שיש לו בעיה, במיוחד אם זו בעיה אקוטית כמו בעיית גיר.

alfa 156 2.5.

פורסם
wonka - שנתיים אחריות לגיר משופץ / או שיפוץ גיר זה אחלה. אנא פרט בבקשה קצת יותר מי מבצע זאת בתנאים האלה ?

לפותח השרשור - לא הייתי קונה רכב שאני יודע בוודאות שיש לו בעיה, במיוחד אם זו בעיה אקוטית כמו בעיית גיר.

מסכים עם כל מילה!

לא מכיר מכון גירים שנותן אחריות לשנתיים. אתם יודעים למה? כי אפילו צ'מפיון לא נותנים אחריות לגירים שלהם יותר משנתיים (והם מוכרים חדש מהניילון).

בקיצור, לך על מנוע ה 2 ליטר (גם כתבתי לך הודעה פרטית). מנוע חזק, אמין, דיי חסכוני ובחייאת, לא היית רוצה לקנות רכב בלי בעיות? בשביל מה הכאב ראש?

פורסם

מנוע שני ליטר אולי קצת חזק יותר מ1600, אבל 112 סוסים זה לא חזק בשום קנה מידה לאומת שני ליטר של רוב יצרנים אחרים, בעלי 140 סוסים ויותר. מי שמחפש גולף v5, מחפש שיהיו לרכב גם ביצועים. מעבר לזה, מנועי שני ליטר של vag ידועים בצריכת השמן. אם כבר, אז לפחות לקחת אחת ידנית שמאיצה ב11.2 שניות 0 ל100.

הגירסא האוטומטית מאיצה ל100 ב12 שניות. לאומת v5 אוטומטי דגם 150 סוסים ב9.2. הדגם של 170 סוסים עם אוטומט מאיץ תוך 8.5. 

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל רכב יחליף גיר מתישהוא בחיים שלו. זה סה"כ חלק מכני ובלאי.

המחלה של ה-V5 זה הגיר.

אז אם אני קונה אחד עם גיר תקין היום ומשלם מחיר X ועוד חצי שנה/שנה הולך הגיר אז אני משלם עוד Y בשביל לתקן אותו.

סה"כ שילמתי X+Y.

אם אני קונה אחת ועושה לה היום שיפוץ אז אמורות להיות לי כמה שנים של שקט (אני חושב שלצפות ששיפוץ גיר יחזיק מעמד לפחות 100K ק"מ זה לא מוגזם, נכון? זה אפילו סביר מאוד כי גיר לא אמור ללכת אחרי 100K ק"מ) - בקיצור אני קונה אותה היום ומשלם עליה X פחות Y שעולה השיפוץ גיר אז סה"כ שילמתי X. וחסכתי את העלות של השיפוץ גיר, אני גם יודע מי שיפץ אותו ובאילו תנאים וגם מול מי האחריות שלי.

idannnz - אני מודה לך על ההצעה, אבל היא לא רלוונטית, אם בכל זאת נחליט ללכת על 2.0 יש המון עם נתונים יותר טובים משמעותית.

יש מישהו עם V5 שיכול לספר כמה עלה לו הביטוח?

פורסם
כל רכב יחליף גיר מתישהוא בחיים שלו. זה סה"כ חלק מכני ובלאי.

המחלה של ה-V5 זה הגיר.

אז אם אני קונה אחד עם גיר תקין היום ומשלם מחיר X ועוד חצי שנה/שנה הולך הגיר אז אני משלם עוד Y בשביל לתקן אותו.

סה"כ שילמתי X+Y.

אם אני קונה אחת ועושה לה היום שיפוץ אז אמורות להיות לי כמה שנים של שקט (אני חושב שלצפות ששיפוץ גיר יחזיק מעמד לפחות 100K ק"מ זה לא מוגזם, נכון? זה אפילו סביר מאוד כי גיר לא אמור ללכת אחרי 100K ק"מ) - בקיצור אני קונה אותה היום ומשלם עליה X פחות Y שעולה השיפוץ גיר אז סה"כ שילמתי X. וחסכתי את העלות של השיפוץ גיר, אני גם יודע מי שיפץ אותו ובאילו תנאים וגם מול מי האחריות שלי.

יש לי רעיון יותר טוב, אתה הרי מתהדר בנוסחאות מתימטיקה דיי פשוטות.

תקנה רכב מקולקל לא נוסע לגמרי במחיר 0. תתקן ה-כ-ל, כך שיהיה לך רכב ל 10 שנים בשקט בלי תקלות. :shock:

פורסם

idannnz - תעשה לי טובה, אומנם אתה מנסה למכור משהו, אבל זה ממש לא ישכנע אותי לקנות.

אין שום מניעה לקנות רכב עם תקלה כלשהיא כל עוד היא ניתנת לתיקון ובמחיר הנכון.

לכל רכב משומש יש בעיה כזאת או אחרת ושתיקח לבדיקה תעלה עליה. אז מה? אף אחד לא קונה משומש?

פורסם
idannnz - תעשה לי טובה, אומנם אתה מנסה למכור משהו, אבל זה ממש לא ישכנע אותי לקנות.

אין שום מניעה לקנות רכב עם תקלה כלשהיא כל עוד היא ניתנת לתיקון ובמחיר הנכון.

לכל רכב משומש יש בעיה כזאת או אחרת ושתיקח לבדיקה תעלה עליה. אז מה? אף אחד לא קונה משומש?

חלילה! אני מודה שהייתה כאן אמירה צינית, אך אין קשר לרכב שבבעלותי. אני לא הבנתי את ה"סנגור" על רכב עם גיל תקול.

למה אתה צריך את הכאב ראש הזה בעצם הקנייה? אבל מה אני יודע? תקנה, תתאמץ, תבזבז ימי עבודה, כסף, זמן, עצבים

שיהיה לך בהצלחה!

פורסם

לפי מה שאני יודע צמפיון נותנים שנתיים אחריות ולא רק על גיר חדש , אני מאמין שיש עוד מקומות שנותנים אחריות נורמלית .

אני אפילו מכיר פירוקיה שנותנת 4 חודשי אחריות על גירים של v5 .

• תוכן חדש...