Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מחפש אוטו בעל צריכת דלק של 16:1 ומעלה בסכום של 40K פחות או יותר

פז'ו 205 GR שנת 93' ..... זקוקה לתיקון [יש לי בעייה כספית ואשמח לקבל עזרה מאנשים טובים]

פורסם

רנו טווינגו גיר ידני במחיר מגוכח ואיכות מרהיבה לפי דעתי היא המענה המתאים ( אם מדובר ברכב בנזין כמובן )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

למה שלא יחפש רכב עם צריכת דלק של 1:15 ב-30000 ש"ח? הוא יחסוך 10000 שקל! (ובנסועה של 20000 ק"מ בשנה זה יעלה לו רק איזה 400 ש"ח יותר לשנה).

מה שאני מנסה להגיד זה - שיגדיר עוד דרישות, כמה ק"מ הוא נוסע בשנה בערך ואולי אפשר יהיה לתת עצה לגיטימית יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר מדברים על צריכת דלק, העלתי לא מזמן שאלה על צריכה דלק של אונו והיא נמחקה :(

אז אני שואל שוב, האם מישהו יודע מה היא צריכת הדלק של אונו דור ראשון מנוע 1000?

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
אם כבר מדברים על צריכת דלק, העלתי לא מזמן שאלה על צריכה דלק של אונו והיא נמחקה :(

אז אני שואל שוב, האם מישהו יודע מה היא צריכת הדלק של אונו דור ראשון מנוע 1000?

היא כנראה נמחקה מכיוון ש:

א. יש מספיק אתרים ברשת שבהן יש נתוני צריכת דלק - http://www.carfolio.com, http://www.parkers.co.uk

ב. צריכת הדלק תלויה במצב הרכב, אופן הנסיעה ועוד הרבה משתנים. בגדול זה יכול להיות כל סכום בין 1:15 ל-1:11 נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זהו שכבר ניסיתי באתרים אלה ולא מצאתי וחיפשתי בכל הרשת... :mad:

חיפשתי לך קצת ולא מצאתי. כנראה שזה באמת לא מעניין אף אחד :wink:

וברצינות - למה זה קריטי לך לדעת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זהו שכבר ניסיתי באתרים אלה ולא מצאתי וחיפשתי בכל הרשת... :mad:

חיפשתי לך קצת ולא מצאתי. כנראה שזה באמת לא מעניין אף אחד :wink:

וברצינות - למה זה קריטי לך לדעת?

רוני

LOL :D

אממממ זה מעניין אותי כי אני שוקל רכישה של הרכב :p

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

LOL :D

אממממ זה מעניין אותי כי אני שוקל רכישה של הרכב :p

אז תקנה. תאמין לי שצריכת הדלק לא תהיה מה שיהרוג אותך. מה זה משנה אם זה 1:12 או 1:14, תכלס? לא שאפשר לכמת את זה לפני... זכור שזה תלוי במצב הרכב הספציפי ובעוד מיליון משתנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על 205 ... האוטו שלי עושה בערך 1:10.5 סעיר (אבל העיר היא חיפה... הכל עליות ירידות) עדיין לא יצא לי למדוד לבין עירוני.

האוטו גם נוסע לא רע... הבעיה היחידה שאין הגה כח (אני מדבר על שנת 99)

איתי

• תוכן חדש...