Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מניח שאתם זוכרים את המקרה המצער שלי,

בקצרה למי שלא:

מישהו נכנס בי (רכב חברה) במהלך זחילה בפקק, הנהג הפוגע מודה בהצרה כתובה ובהקלטה של שיחת טלפון.

יום למחרת הרכב כבר היה במוסך הזמנתי שמאי - צילם תמונות ודיבר עם הפחח.

לאחר כ4 ימים הרכב היה מוכן ושילמתי מכספי שותף + 90

יש לי ביטוח מקיף אבל לא רציתי לתבוע את הפוליסה.

כעבור מספר חודשים חברת הביטוח שלי קיבלה דחיה מחברת הביטוח שלו בטענה שהתיקון "מולבשים"

כתבתי מכתב הסגות, והם בשלהם עדיין לא מוכנים לשלם שקל עבור התיקון.

כעת האפשרות היחידה שלי היא לגשת לבית משפט לתביעות קטנות, להלן השאלות:

1. מה העלויות הצפויות בכל הפרוצדורה?

2. הבנתי שבתביעות כאלה תובעים רק את הנזקים שנגרמו ואין אפשרות להכניס פיצוי על עוגמת נפש וכו.. האם כך הדבר?

3. את מי בעצם אני תובע?

4. מה ההליכים אותם אני צריך לעבור\לעשות בנושא?

תודה רבה לעונים!

פורסם

לפני תביעה

כותב מכתב בדואר רשום לבעל הרכב עם העתק לחברת הביטוח שלהם ומתרה בהם כי ישלמו תוך 10-14 ימים , שאם לא כן אתה תאלץ להגיש תביעה.

משלמים יופי

לא משלמים

דו"ח שמאי חשבונית תיקון וקבלה כולל הוצאות דו"ח השמאי. סיפור התאונה

עם כל זה במספר העתקים ניגש לבית המשפט לתביעות קטנות ממלא איזה טופס משלם אגרה לא גבוהה ,תלוי בגובה הנזק.

הנתבעים : בעל הרכב ,הנהג אם הוא לא בעל הרכב, וחברת הביטוח שלו.

ניתן לתבוע גם על עוגמת נפש הפסד ימי עבודה וכו' .בית המשפט לתביעות קטנות לא לארג' אבל בפיצוי על ראשי הנזק האלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי את פשר הפעולות.

למה לא הלכת מסודר: דיווח לחברת הבטוח שלך, הם נותנים לך את המוסך והם משיגים את הכסף מהפוגע?ואז גם אינם מחיבים אותך כי הלכת למוסך ההסדר שלהם.

פורסם

ערני שלום!

הסיבות מאוד פשוטות

1. אני לא מעוניין במוסכי הסדר אלא במרכזי מהסיבה שאני מעוניין שהרכב יתוקן במקצעיות המיטבית.

2. היות והשירות של חברת הביטוח שלי היה כ"כ גרוע, אני לא מעוניין לחדש אצלם ובנוסף איני מעוניין בתביעות, על אחת כמה וכמה כשאני לא אשם.

• תוכן חדש...