Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות vs מדידת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב כי מד המהירות ברכב מראה מהירות גבוה יותר מהמהירות שאני רואה במכשיר ה gps, הן בפלאפון והן זה שמותקן ברכב. ההבדל הוא בדרך כלל כ 8-10 ק"מ יותר על מד המהירות.

יש סיבה לכך ?

תודה

פורסם

ברוב הרכבים מדי אוץ מראות מהירות יותר גבוהה מאשר בפועל, בדרך כלל ב 5%.

מה הסיבה? כנראה הסיבה היא לגרום לנהג לא לעבור את המהירות המותרת (בשוגג).

כמובן, גם הקילומטראז' האמיתי של הרכב כ 5% פחות ממה שרשום בלוח שעונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, מד המהירות מראה מהירות הגבוהה בכ8 קמ"ש מהמהירות האמיתית במטרה לגרום לנהג לא לעבור את המהירות המותרת. וזה עובד - עליי לפחות. למרות שאני יודע את השקר של מד המהירות, אני לא נוטה לעבור את המהירות המותרת ע"פ מה שהמד עצמו מציג.

למרות זאת, אני לא חושב שמה שאמרת, vladcar, נכון. הodometer לא מודד את הקילומטראז' לפי מהירות הנסיעה.

Mazda 2 2013

פורסם

זה לא 8 ק"ש קבוע, זה אחוז מסויים. ב 100 קמ"ש מד המהירות מראה נניח 108, ב 50 הוא מראה 54, וכו'

לגבי התקדמות של מד מרחק - גם אני חושב שמד מרחק לא מזייף באותם אחוזים ומראה את המרחקים האמיתיים, עד כמה שזה ניתן.

פורסם

הרבה יותר הגיוני שהמרחק נמדד ע"י חישוב של סיבובי הגלגל תוך התחשבות בקוטר שלו וכד', ממש כמו בספידומטר של אופניים

פורסם
במד המרחק כמובן אין זיוף, הוא אמור להיות ממש מדויק.

מזייף מאוד. תמדוד עם הGPS לפחות 10 ק"מ ותראה

פורסם

האמת ש..מעשית, זכור לי שאמא שלי החליפה רכב לפני כמה שנים וציינה שהדרך מת"א לזכרון התקצרה בכמה ק"מ ע"פ מד המרחק!

כמובן זה היה מאוד משעשע לשמוע זאת :-D

פורסם

מתעלק על השרשור, מה מדוייק יותר ספידומטר רגיל או דיגיטלי כמו בסיוויק והרנו..?

לדעתי הדיגיטלי, אך יש אומרים שהרגיל מדויק יותר..:roll:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הם מדוייקים בדיוק באותה מידה.

בשני סוגי הספידומטרים איסוף נתון המהירות מתבצע באופן זהה, מה ששונה שה רק צורת ההצגה.

• תוכן חדש...