Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שאתם יודעים יש כאלה שהחיים שלהם יפים.

אחד מהם הוא חבר שלי, שהתגייס לאחרונה לצנחנים, ולכבוד הגיוס אבא שלו בא במיוחד מארה"ב וקנה לו פאסאט(זקן אבל לא הייתי מתנגד) שנת 2002 לפני חודש והשבוע התקין לו בהפתעה את הפיוניר 860.

כשאמרתי לו על ה-HU כמובן שהוא נורא התלהב והוא רוצה להשקיע עוד כ-5,500 ש"ח במה שעוד צריך(קומפוננט, מגבר, סאב(הוא רוצה שניים)).

אשמח לתשובות מהירות כי הוא יוצא שבוע הבא והוא מעדיף להזמין כמה שיותר מוקדם בשביל להתקין ביום שישי.

פורסם

כבר יצא לי להגיד את זה כמה פעמים לאחרונה ... סאב adire audio - shiva

מגבר לנזר מונו.

סט קדמי מורל הייבריד .

מגבר לסט הקדמי רוקפורד 301x בגישור כמובן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קודם כל אז ככה זה אחלה תקציב לפי דעתי למערכת חמודה אז נתחיל .

1. סאבוופר : Rockford RFP4412 שתיים כאלה כל אחד 200W ו12" + תיבה מקצועית (2000 שקל +\-).

2. קומפוננט קדמי - מורל דוטק 6 ( 1000 שקל +\-).

3. מגבר לקומפוננט ולבוקסות אחוריות - Pioneer GMX354 70W*4 (בערך 1500 שקל)

4. מגבר לסאבים - Cadence Q4000 הספק לסאבים בגישור 200*2 (בערך 1000 שקל).

בבקשה שרון. 8)

(כמובן היה יכול לצאת הרבה יותר טוב מזה עם קצת השקעה פשוט אני עייף מת :roll: SORRY..)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שרון, עדיין לא נרפאת מעניין ה"בוקסות"... :lol:

לדעתי המגבר הזה של פיוניר הוא יחסית יהיה בזבוז של כסף.

יש מגברים באותה עוצמה שעולים פחות, ויש מגברים באותו מחיר שנותנים יותר.

אני הייתי הולך גם ההצעה של עופר. ההייבריד יספק איכות גבוהה ביותר מקדימה, והרוקפורד 301X בגישור אמור להיות מספיק חזק בשביל לפתוח את ההיבריד כמו שצריך.

לגבי הסאב - אני לא מכיר, בכל אופן - שלא יקנה לפני שהוא שומע את המוצרים. אולי הסאב הזה לא יהיה לטעמו. אמנם היציאות מהצבא הן קצרות יחסית ולא יהיה מספיק זמן גם ללכת להתרשם (ואז להתאכזב ולחפש משהו עם סאונד קצת שונה...) ולהתקין את המערכת.

אני הייתי ממליץ לו שיוריד קצת את הלחץ, יקדיש יום שישי (או חמישי שישי אם הוא יוצא חמשוש) בשביל לחפש מה טוב לו, וביציאה הבאה (גם ככה הוא לא נמצא עם האוטו בטירונות, בד"כ לא מרשים) שילך ויתקין את מה שהכי מצא חן בעיניו.

5500 ש"ח זה סכום לא מבוטל, וחבל לזרוק אותו סתם ככה בלי לחשוב ולבדוק הרבה קודם.

בהצלחה.

פורסם

אני עובד על עניין הבוקסות וזה קשה.. חחח...

אני יכול להרכיב עכשיו מערכת יותר טובה ומשתלמת, פשוט הייתי עייף אתמול אז חפיף..

קרא אותם.

פורסם

נתחיל...

אני בענין רוקפורד בלבד, אז סליחה מראש :) אבל זה אני.

מגבר 501X

סט קומפוננט FNX

סאב פאנצ' HE

שלושת אלו יעמדו בתקציב....

זוג סאבים... אני לא יודע אם יתאים עקב שהסאונד של הבאס יגבור על המיד בצורה ניכרת ולכן אתה תשמע רק באס.

סאב אחד יעשה את העבודה , אבל אם אתה מתעקש על זוג, תקנה שני פאנצ' Z עם מגבר 301X בשבילם, ובשביל הקומפוננט הייתי הולך על 250.2

מגבר 301X

זוג סאבים פאנצ' Z

מגבר 250.2

קומפוננט FNX

תהנה :)

פורסם

קומפוננט של רוקפורד FNQ-2614 מספיק לו 2100 שקל

זוג סאבים של פיוניר 800 וואט כל סאב הדגם 305C זה בטוח יספיק לו :lol::twisted: בייחד יעלו 900 שקל

מונובלוק של לאנזר 1200D וואט יפתח לו את 2 הסאבים 1500 שקל

מגבר של לאנזר 412 - 1000 וואט 4 יציאות לזוג קומפוננטים ובעתיד לאחוריים 1200 שקל :p

סה"כ 5700 שקל ועוד

אחוריים בעתיד!.......זוג רמקולים של פיוניר TS-A6970E חזקים רק בשביל הצליל 80 ארמס!!! 350 שקל :p

תאמין לי הוא לא יתאכזב מהמערכת!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
קומפוננט של רוקפורד FNQ-2614 מספיק לו 2100 שקל

זוג סאבים של פיוניר 800 וואט כל סאב הדגם 305C זה בטוח יספיק לו :lol::twisted: בייחד יעלו 900 שקל

מונובלוק של לאנזר 1200D וואט יפתח לו את 2 הסאבים 1500 שקל

מגבר של לאנזר 412 - 1000 וואט 4 יציאות לזוג קומפוננטים ובעתיד לאחוריים 1200 שקל :p

סה"כ 5700 שקל ועוד

אחוריים בעתיד!.......זוג רמקולים של פיוניר TS-A6970E חזקים רק בשביל הצליל 80 ארמס!!! 350 שקל :p

תאמין לי הוא לא יתאכזב מהמערכת!

תסלח לי .. אבל חסר רק שקשוקה לעניין... מה זה המיקס הזה ? בהההה.. פיוניר עם סט של FNQ.. איפה .. או מגבר לאנזר ... אני לא מבין אותך. , כמו לשים במרצדס מנוע של סובארו. תסלח לי אבל זה פירוט ממש לא מומלץ או נכון, האיכויות כאן מתערבבות , ויש הבדלים של שמים וארץ!

פורסם

תקשיב joker2k לא היה לו תקציב דיי גדול!.....אני ננתי לו עוצמה ואיכות!....אתה שמעת זוג סאבים של הפיוניר 305C במלוא עוצמתם?....והFNQ מספיק חזקים ואיכותיים ככה שהצליל לא "יבלע " לו.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

לא אמרתי שה FNQ לא יספקו את הסחורה, פשוט עשית סלט במערכת זה הכל.

בתקציב הזה אתה יכול למצוא משהו מאוזן מאוד, ועדיף אם אפשר במסגרת התקציב לא לבצע סלט עד כמה שניתן.

לכן אישית נתתי לו מפרט של מערכת אשר מורכבת כולה מרכיבים תוצרת רוקפורד, נכון אני לא פונקציה ואני תמיד יתן את החברה הזאת :) , זאת אהבה אישית, אבל לתכנן מערכת ע"י עירבוב של כמה חברות כאשר הסאונד של כל דרייבר שונה אחד מהשני אתה יוצר סלט אחד גדול.

ודרך אגב שמעתי זוג של פיוניר 800 וואט... לא משהו מזהיר, גם לא הופתעתי.

פורסם

תודה רבה לכולם,

אני יצמצם את הרשימה לכמה אפשרויות ובאמת ביום שישי רק נבדוק רכיבים ואת ההתקנה אני כבר אלך לעשות לו במהלך השבוע(אין כמו לשרת במז"י!!!!).

ד"א,

יש למישהו רעיון למתקינים מומלצים?

(אני גר באזור אשדוד אבל אין בעיה להרחיק עד לאזור ת"א והסביבה)

פורסם

הנה ערכתי את המערכת הטובה בשבילך למטה, תסתכל בחתימה שלי

סתם...(אלא אם כן יש לך 60000 שקל מיותרים..) :lol: .

לפי דעתי תקשיב לעידן (JOKER2K), כי מה שאני נתתי לך סתם מבולבלת כולה....

קרא אותם.

• תוכן חדש...