Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד רגע משתחרר, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הפחות שכר- יחסית לשוק הוא גבוה.

הוא בעיקר יותר גבוה כי הדרישה היא לעבור קורס תובעני (כמה שבועות) ולשמור על כושר (פעם בתקופה יש ימי "השתלמות").

כמובן שתנאי מקדים זה רובאי לוחם.

יש גם את רשות שדות התעופה שזה כל מעברי הגבול, ושדות התעופה האזרחיים- מכיר כמה חבר'ה שעובדים- שכר גבוה מאוד יחסית לשוק כמובן כנגד השקעה מרובה והרבה שעות נוספות.

פורסם

באילת יש קצת בעיה עם המשכורות, כי הם ממש נמוכות (סביב ה 25)

בוא נגיד באיזה מלון פלצני באזור תל אביב השכר יכול להגיע ל 30+ והופך את העבודה לכדאית יותר.

אבל אם באילת חשקת אז הייתי ממליץ גם לעשות קורס ברמנים בנוסף למצילים, כך תוכל לטחון עבודה ולהגיע למשכורות יפות מאוד.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לא זכור לי שראיתי לוחמים בעלי רובאי 05 ומעלה שומרים עם נייד , לא זוכר שראיתי אותם בשעות הפנאי עם נייד.

סלולרי כן אפשר , אבל לא לזה התכוונתי.

התכוונתי שקח דוגמא למשל בחברת אבטחה שאני עובד בה כסייר-פיקוח (אין קריאות רק עמדות קבועות מראש שאני בודק) ,

השומרים יושבים עם מחשבים ניידים ,סלולרים , DVD נייד , וכו' , וחלק מהעמודת ללא נשק בכלל.

מאבטחים בתחנת כח אשכול באשדוד כמעט כל המשמרת עומדים , עם רוס"ר ולא אקדח יד ויש להם סיורים פנימיים ואת הקב"ט שלהם שמסתובב , וגם העבודה אנשים נכנסים ויוצאים , אותו דבר בנמל אשדוד שם יותר קשה אצל הסלקטורים , ומאבטחים בכלל צריכים לעבור ימי כושר וכו'.

בשגרירות ארה"ב אני מאמין שיותר קשה משניהם ביחד.

הבית זונות הכי גדול בעולם שאני יכול לתאר לכם זה המכס באשדוד. אין לכם מושג מה שקורה שם , אבל גם לשם צריך רובאי וקצת קומבינות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...