Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד רגע משתחרר, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב גם זמני הגיע ואני עוד מעט משתחרר,

מה עושים ? אז ככה :

הציעו לי לעבוד בחברות הסלולר שבכולן התנאים דיי דומים

22 שקלים לשעה, בונוסים טלפון ועוד ....

תחנת דלק שהיא גם מועדפת אבל המשכורת בה נמוכה ( 3000 בערך )

מלצר בקפה גרג שזה מה שאני עכשיו טהמשכורת נעה בין 22-30 לשעה

מפעל ( גם מועדפת אבל בעדיפות אחרונה )

טוב זה בערך מה שיש לי, מה אתם אומרים ?

חוץ מזה אשמח לשמוע טיפים איך לנהוג מה לעשות למי לפנות וכו.....

בתודה מראש,

איליה

פורסם

הכל תלוי בתכניות שלך לעתיד.

ממלצרות/תחנת דלק/מוקד סלולארי אין לאן להתקדם אבל בתעשייה כן אז אם אתה מתכוון להמשיך ללמוד לך על מה שמכניס הכי הרבה (קח בחישוב גם את המענקים על עבודה מועדפת) אבל אם לא אז על מה שנותן אפשרויות התפתחות והתקדמות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל מזל טוב והמון בהצלחה.

עבדתי כשנה בשירות לקוחות בחברת פרטנר. נתחיל בחסרונות:

העבודה שוחקת מאוד מבחינה נפשית, אתה נמצא כל הזמן בלחץ, כל הזמן קודחים לך בשכל מכל כיוון. המנהלים, הלקוחות, כולם. לדבר עם 80-100 לקוחות ביום זה חרא של דבר, במיוחד שמקציבים לך 3 וחצי דקות לשיחה ומודדים אותך על כל פרמטר אפשרי. שכר המינימום בהחלט לא יחסי להשקעה הנדרשת.

יתרונות:

הסביבה צעירה והאנשים בד"כ על הכיפאק, יש המון המון המון המון המון כוסיות, שמים דגש על פעילות חברתית (היות והעבודה חרא :-D) אז יש הרבה מסיבות, אירועים ושטויות. כל חודשיים יש בונוסים, אם אתה טוב אז השכר קצת משתפר. מבחינה פיזית העבודה מאוד נוחה, יש אוכל טוב, יושבים במיזוג אוויר והכל נוח. לפעמים יש מבצעים טובים בחברות האלה, למשל אני קיבלתי קורס פסיכומטרי בהנחה כחלק מעסקה שהיתה בין אורנג ל HIGHQ.

לדעתי התקופה הכי קשה בעבודה היא ארבעת החודשים הראשונים, זוהי בערך התקופה עד שאתה מכיר את המערכת ולומד איך לדבר כדי לתקתק עניינים עם לקוחות, עד אז אתה מאוד לחוץ וכל הזמן אומרים לך תשתפר תשתפר תשתפר. אם שורדים את החודשים האלה כבר באים לעבודה הרבה יותר בכיף כי כבר שמים *** על הכל, יודעים איך לעשות שיחות ב 3 דקות והרבה פחות לחוצים.

שלא תבין אותי לא נכון, זה עדיין אותו חרא, רק פחות מסריח :-D. כשירדתי לחצי משרה (משמרות של 6 שעות) לאחר שבעה חודשים, לא הבנתי איך הייתי מסוגל לעשות משמרות של 9 שעות.

אלו היו שני הסנטים שלי בנוגע לשירות לקוחות, בטח דברים השתנו מאז 2006 אבל אני בטוח שהרוב אותו הדבר, אנשים בטוח יוכלו לספר על עבודות חיילים משוחחרים אחרות. הכלל הוא: זה עבודות חרא, כסף חרא (אפשר לעשות כסף טוב ממלצרות במסעדה עם מחירים גבוהים), אבל תקופה טובה :wink:, אתה משוחרר !

שיהיה בכיף !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אתה מחפש נטו כסף אז זה הזמן לעבוד במסעדות על חוף הים. במקום שאני עובד בו עושים בין 400 ל-1000 שקל למשמרת ואפילו יותר.

אם כסף לא בראש מעיינך תעבוד בתחום שאתה נהנה לעסוק בו... זה רק אתה יודע.

משהו לגבי המועדפת, המענק אם אני לא טועה הוא 8800. כדי להגיע לשעות הנדרשות בנאדם ממוצע צריך לעבוד 6 חודשים.

ככה שבחישוב זריז יוצא לך עוד 1450 שקל לחודש ככה שרוב הפעמים זה לא ממש משתלם.

פורסם

עשה מה שאני לא הספקתי לעשות- סע להודו, דפוק את הראש ותחשוב שאתה קיפוד :wink:

סתם, עכשיו ברצינות- תלוי מה בא לך. אם אתה צריך לשפר בגרויות או שיש לך כבר מקצוע שאתה חושב ללמוד-לך על זה, אחרי שתנקה קצת את הראש ותתאפס על עצמך. אתה תעבוד כל החיים שלך, אז אל תקפוץ ישירות לעבודה בתור נציג שירות לקוחות כי זה קשה.

אני לא יודע אם זה עדיין אפשרי, אבל אתה יכול לעשות עבודה מועדפת, לקבל את מענק העבודה המועדפת ולאחר מכן לחתום אבטלה ולחסוך את כל הג'ובות-וככה תקבל יותר כסף בשביל החלומות/השכלה. יחד עם מענק השחרור זה יכול לסדר לך שני שליש מהתואר, אם לא יותר-תוכל לעבוד לא בשביל לשלם את שכר הלימוד שלך אלא בשביל לחיות כמו בן אדם ולא כמו סטודנט תפרן.

בוא ואתן לך את נקודת המבט שלי, קח מזה מה שבא לך.

במבט לאחור, אני עשיתי טעות והלכתי ללמוד עוד בזמן שירותי בסדיר (התחלתי מכינה של המכללה שלקחה חודשיים, כשנשאר לי עוד חודש לשחרור) ולאחר מכן המשכתי ישירות לתואר ראשון ולעבודה במקביל במשרה מלאה, ללא הפסקה של חופש או חו"ל בדרך-דבר שאני מתחרט עליו עד עכשיו, כי "נגמרו לי הסוללות" עוד לפני שהמאמץ הגדול של התואר התחיל. לקחתי על עצמי יותר מדי עומס על ההתחלה, דבר שאני משלם עליו עד עכשיו מהרבה בחינות-במיוחד בציונים.

קח אותו לאט את הזמן, העולם עוד יחכה בחוץ 8)

בהצלחה, ושיהיה במזל!

פורסם

כמו שנאמר, לא לרדוף אחרי הזמן ולנסות לאכול את כל העולם.

תתחיל לעבוד, קח המלצה על עבודה בתור מציל במלונות השונים, גם מועדפת וגם אחלה כסף, מעל 30 שקל שעה בדר"כ.

טיול מעניין לחו"ל.

.ואז בגרויות/פסיכומטרי

והתחלת לימודים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מזל טוב, אתה משתחרר בדיוק בקיץ. לך לים, זה מה שאני עושה כשהבוס לא שם לב. הרבה יותר כוסיות מאשר במוקד של אורנג', בלבוש הרבה פחות הולם. ממלצרות או עבודה בשירות לקוחות בכל מקרה לא יצא לך יותר מידי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם השכר שיקבל במוקדי השירות האלו באמת יהיו לו כסף לקרטיב וכרטיס נסיעה באוטובוס, ולא להרבה יותר :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה יוצא עם רובאי גבוה, אבטחה זה נחמד (תלוי איפה).לרוב זה עבודה קלה ושכר יחסית גבוה. אני עובד בזה מאז שהשתחררתי.

בחברות סלולר עבדו כמה חברים שלי, אמרו שזה די חרא מרוב הבחינות.

בבתי מלון יש עבודות נחמדות,קב"ט\בל-בוי\כל מיני דברים...שכר נמוך אמנם,אבל זה נחשב מועדפת ויש טיפים.

V5

פורסם

בחלק כן.

למשל מאבטחי תעשיות בטחוניות (תע"א,תע"ש,רפאל וכו')

חברים שלי עבדו באבטחת מתקנים של חברת חשמל ושל פי גלילות וגם קיבלו מענק מועדפת.

אבל ברוב המקומות זה לא.

V5

פורסם

אני יודע שבבית הזיקוק בתעשייה באשדוד זה אבטחה שהיא מועדפת.

ואם אני לא טועה בחברת החשמל.

בכל מקרה , אם לא אכפת לך לטחון שמירות קשות , לך לאבטחה של רובאים (בתאני שיש לך רובאי) , יש לי חברים בנמל אשדוד שטוחנים אבל מרוויחים משכורות יפות (פעם חבר שלי נקרע כל החודש והגיע ל9 או 10 נקי.) , אני יודע שבשגרירות ארה"ב בת"א מחפשים מאבטחים.

בכל מקרה בעבודות האבטחה זה הולך ככה:

יותר שכר - אבטחה יותר קשה וקפדנית , פחות שכר - יותר בית זונות , אפשר לשבת בעמדות סטטיות וללמוד או לשחק בנייד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...