Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עכשיו תורי!

רועי נגה בן 18 וחצי מחדרה (לצערי) אחרי 18 וחצי שנים של קיבוץ\מושב הגענו לעיר (שוב לצערי)

מתחיל בספטמבר שנת שירות במכינה קדם צבאית (חילונית) שתערוך כשנה + -

נהגתי על אקסנט של החברה,

האקסנט נמכרה ועברו לליסינג תפעולי

על המאזדה 6 של אמא כשהיא בבית

וכשאבא בבית על ה607... של החברה

וזהו, מחפש לי רכב דיזל שיניע אותי מחדרה - לשנת שירות (י-ם) ומשם לחברה בדרום -ומשם חזרה למקום חפצי... עדין בחיפושים אחרי הטרקטור שיניע אותי בארץ...

שמח להיות פה!

<------Go fast

Go far------->

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

( ( @ ) ) תורי ( ( @ ) )

קוראים לי מתן

אני בן 20

גר בפרדס-חנה (לייד חדרה)

עכשיו סיימתי שלילה של חצי שנה,

תחביבים, אין הרבה - מוזיקה (הכל חוץ מטראנסים\טראקים וכו' וחוץ מרוק (איכס) )

אני גם די-ג'יי חובבן שאוהב להשתעשע עם שירים .....

-----> ובעיקר בנות

נוהג כיום על Mitzi Super Lancer 1600 שנת 97 אוטומט, יש פה ושם דברים מעניינים באוטו

http://www.mitzi_super_lancer.pic.co.il/

אוהב להתחרות\לנצח להשתולל וכו'

בכל מקרה, סעו בזהירות ....

\\\\\\-Audi TT-//////

............©.............

פורסם

קוראים לי יגאל,

אני בן 20 מאשדוד.

השתחררתי לפני חודשיים....

אני חולה על מכוניות,

ובמיוחד, והכי מיוחד היא כמובן ללא ויכוח ה אימפרזה

שעל אחת מהן אני גם נוגה.

אני חדש בפורום שלכם ולדעתי אתם צריכים לרשום משתמשים רק מעל גיל 18 כדי שכל המשתמשים יהיו בעל רשיון, ידע ונסיון ולא יכתבו דברים סתם.

בלי כוונה לפגוע באף אחד.

פורסם

אני מושיקו ...מטבריה...בן 17 וחצי... יש לי קוואליר קופה מדהימה...עובד במוסך...(של אבא)...ובקרוב מתכוון להחליף תרכב למשהו טוב יותר...תחביבים ..רק מכוניות ומחשבים קצת...!

פורסם

אני יודע שלא רשמתי כבר הרבה זמן בפורום וגם לא כל כך היה לי זמן לקרוא(צבא וכאלה), אבל כשיש לי זמן, אני מנסה להכנס לפורום ולהזכר קצת בימים הטובים(עד הגיוס).

קוראים לי אנטון

בן 19

מנתניה.

נוהג על מיצובישי צ'אמפ 94 ומחפש אותו שיהיה אישי שלי.

אני יודע שכל מי שמכיר תצ'אמפ, חושב שזה חרא של אוטו, כי הוא קוריאני. אני מאמין שהרוב פה מדברים רק בגלל שהם רואים תארץ יצור.

כמה שהאוטו נחשב גרוע, אצלינו הוא מחזיק מעמד כמו גדול. הוא עבר 268 אלף ובאמת לא נזקק לכל כך הרבה תיקונים. רוב התיקונים נבעו מבלאי טבעי שנגרם עם הזמן והמרחק.

הוא לא נוח או מהיר או משהו בסגנון, אבל נוסע.

שלא תחשבו בטעות שאני אוהב תאוטו הזה, פשוט זה מה שבינתיים משרת אותי, אזהייתי חייב להגן קצת על גאוותו :-)

פורסם

שמי דוריאן ואני גר בצפת בן 17 כרגע לומד נהיגה

תחביבים:לשמוע מוזיקה,טלויזיה,מחשב,רכבים ושיפורים.

רכב במשפחה הונדה סיוויק

פורסם

שלום שמי אייל גרינברג, גר בצפון (מטולה), בן 15, אוהב רכבים ומה שביניהם, מנוי לאוטו מגיליון 186, מתעניין במחשבים (מי שרוצה לקנות מחשב חדש יכול לפנות אליי בה"פ ואני ארכיב לו אחד:-P ), אימי בעלת סיטרואן c5 ואבי בעל איסוזו איפון.

חלומי הוא להיות בעלה האוהב של למבורגיני מורסיאלגו, אם לא יהיה לי כסף (מין הסתם) אני פשוט אגנוב אחת או שאני סתם אשדוד בנק בשבילה:lol: .

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אז ככה, קוראים לי טל בן 16 ו-8 חודשים....מחכה כבר ל17 לגשת לטסט.

עברתי תאוריה ראשונה וכיום אני לומד נהיגה.

מקווה לרכוש בעתיד גולף GTI .....אסתפק גם בV5 :wink:

כמו כולם פה מתעניין במכוניות...שיפורי מנוע פרוייקטים וכד' ...בעיקר אוהב את פורום אודיו , וקצת חבל שאין פורום שיפורי יופי.

שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית... האוס פרוגרסיב....קלאב טראנס...פסיכודאלי וגם טקנו.

מקווה ללמוד כמה שיותר... זהו .

פורסם

אהלן,

שמי חי, אני במקור מהעיר לוד, בן 30 וחובב מכוניות.

כיום אני עובד וחי בבוקרשט רומניה, מזה 4 חודשים ולמשך כמה שנים, עם אשתי וגילי בת השנה ורבע. (תמיד אני אומר לה להסתכל על הכביש בנהיגה.... והיא בשלה)

מבחינת רכבים רומניה מתקדמת מאוד ( חוץ מהדאצ'ה כמובן :-) ) מבחינת כבישים לא, פורשה לסוגיה זה לא מראה נדיר כלל, כך גם AMG ו M3-5 יש גם פרארי ו2 למבורגיני בבוקרשט וכו' וכו'. הכי חשוב הוא שהרוב המוחלט הוא ידני

ואני, אני נוהג בפאסאט TDI 96kw.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

הי, :wave2: אני אינה, כן אני בחורה, אני בת 22 ואני אוהבת כל מה שזז על הכביש...

הידע שלי בזה די גובל בנכות, אבל בתור בחורה שהחליפה גלגל לגבר באמצע כביש החוף כי הוא לא ידע שהגלגל הרזרוי של הפז'ו שלו נמצא מתחת לבגאז'... והמתין לגרר, אני חושבת שיש לי יתרון על הרבה בחורות אחרות...

הייתי שמחה לדעת הרבה דבריםם על מכוניות אבל אני לא מכירה שום אתר... ואלה שמצאתי נותנים לי מידע שאני כבר יודעת...

זהו בערך... אה כן... והיה לי רוור 216 1600 110 כ"ס... והיא נמכרה לצערי....:mm_cry:

ועכשיו אני נוהגת על סיאט איביזה, 1400, אוטומטית... בקיצור עגלה... עם העליות של חיפה אני נאלצת לא אחת לצאת ולדחוף את האוטו...

זהו שיהיה לכם אחלה יום!!!

:lol: תודה רבה על העזרה מראש...
פורסם

שלום לכולם,

כן, גם אני בחורה :-), וכמובן שאני שמחה לראות שיש עוד בנות כמוני :wink:

אני בת 20, מהקריות..

נוהגת על האוטו של אבא (בינתיים) - דייהו לאנוס 99', ידנית..

חולה, אבל חולה על מכוניות!! אני גם מתכננת בהמשך לעבוד בתחום.. :wink:

נ.ב: יש לכם פה פורום מאוד איכותי :wink:

פורסם

שלום לכולם,

לא, אני לא בחורה!! :wink:

אבל אני בן 17 מאיזור המרכז (יש כבר רישיון..................(כבר כמה חודשים))

אוהב נהיגה.. מתעניין במוטוריקה בכלליות וב-4 גלגלים בפרט..

אוהב גם מוזיקה.. מהסוג האיכותי יותר (למרות שיותר נכון להגיד שזה עיניין של טעם :roll: )

מחשבים..

כרגע נוהג על הרכב המשפחתי...

בשאיפה להתרגן פיננסתי ולקנות רכב אישי..

זה הכל אני חושב..

יוםטוב שיהיה לכם!

hope for the best, expect the worse.

פורסם

שלום לכולם,

שמי מתן ואני בן 26 וגר בעיר האורות באר שבע (נשמע מוזר, אבל נכון, החברה מהבילוש מסתובבים הרבה עם הפנסים בלילה). עוסק למחייתי כמאבטח ובזמני הפנוי (גם כן פנוי) סטודנט במכללת ספיר.

לפי מיטב ידיעתי אחד הבודדים במדינה שמכור לסולר והיחיד שמאמין שגם סולר יכול להיות ספורטיבי!!!(לא לצחוק בבקשה).

בעברי היו איביזה 2 דלתות 1600 ידנית (2000) ששודרגה לאיביזה טורבו (2001) ששודרגה גם היא (לאחר התחלת הסטייה שלי לסולר ולמיעוט שיחות טלפון ממנהל הבנק) לטולדו TDI מודל 2003 (יש לציין שהטורבו והטולדו שודרגו בציפים ובבולמי קוני ) ועכשיו אני בעליה הגאה של המכונית האימתנית מכולם, ולא, אין פה אף אחד שיכול לנחש מהי ולכן פשוט אומר: רנו קליאו 2002 ,ונכון, ניחשתם, DIESEL. היא נקנתה לאחר שטרוף של רגע אחז בי וחשבתי שאוכל להשתיל בה מנוע דיזל יותר חזק וגדול, מה שכרגע עקב מצוקת מזומנים קלה (הזכרתי כבר את שיחות הטלפון ממנהל הבנק?) נאלצת להדחות.

חובב מוזיקה מושבע ואת תחנת גלגלצ במיוחד.

מגדל שני כלבים, מעורבת ואמסטף (עד סטייה שלי) ואוהב אותם עד מוות (מי שלא ראה קליאו דיזל שועטת ברחובות באר שבע עם כלבה מעורבת אשר מוציאה את הראש מהחלון מצד אחד ואמסטף מוציא את הראש מהחלון מצד שני, לא ראה מחזה סוריאליסטי מימיו).

עד כאן סיפורי העצוב והנוגע ללב

פרק נוסף ישודר בקרוב, תצא הודעה לעיתונות

לילה טוב ושקט לכולם.

לא משנה איזה סוג של נהיגה תנסה, תגיע למסקנה ש -

:nono:you cant have fun in a straight line :nono:

ולכן יש רק אפשרות אחת ויחידה:

:twisted:DRIFT IS A WAY OF LIFE :twisted:

פורסם

שלום שלום....קוראים לי דודי תימור ...אני מטירת הכרמל...בן 27....

ואני נוהג על פיאט פונטו GT טורבו שנת 96

מוזיקה.. מיזרחית...ופולאון (בעוצמה מרובה !!!! )

תחביבים..מכוניות ושיפורים

עבודה...אביזרי רכב

זהו...בקרוב נארגן תמונה של הפונטו

sti חלום רטוב

פורסם

אני אסף הייתי מפ"ת ניקנקו אותי מבית ספר עברתי לגור עם אבא שלי בדרום ישוב בשם מיתר...

אני יהיה בדצמבר בן 18 ... בנתיים לומד י"ב נראה מה יהיה....

יש לי שתי רשיונות לרכב ול-עד 50 סמ"ק בעזרת האלוהים נעשה עד 500 סמ"קים מטורפיםםםםםםםם!!

מטורף על מכוניות כנמו הרב פה ואוהב להתעשק בכל מה שקשור לאלקטרוניקה (רמקולים מערכות לפרק דברים וכו')...

נוהג על דייהו רייסר 1.5 דיי אוהב את האוטו.. בקרוב מרכיב מערכת ואולי גם נעשה איזה בניה יפה מאחורה יש לי ידיים טובות לדברים כאלה אני חושב על פרספקט נאונים ומעט פיבר גלאס.. מקווה שיצא לפועל יש קצת קיצוצים בתקציב הדלק אשם!! יהיה בסדר. . . . .

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...