Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קוראים לי תומר מאזור הדרום עובד ברשת פלאפון חולה על רכבי ספורט אבל על רכבי ספורט שהם הנשמה והלב של הדברים המעניינים האלה ואני מתקוון משנות 80 עד סוף ה90 אני כלכך חולה על הרכבים האלה שאני לא מסוגל להיסתכל על רכבים חדישים היו זמנים לפחות בארץ שהרכבים האלה לאט לאט נעלמים לגמרי ואנ י מדבר על הגולפים gti משנות ה70 עד שנת 84 אונו טורבו רנו 5 טורבו ורנו 5 אלפין טורבו מנוע אחורי האגדית לנציה אינטגרלה פורד rs טורבו כול הסיטרואן ax למיניהם וגם ה205 למיניהם שהיו 3 כאלה אבל אהבת חיי זה הרנו 5 והאונו טורבו שהייתה לי כזאת שנת 86 רכב מטורף (ואני מדגיש הייתה לי כזאת) כרגע יש לי אונו שנת 89 5 דלתות שקניתי למטרת פרויקט ואני מקווה שזה יסתיים בטוב ואם הכול ילך אתם עוד תשמעו עלייה ודרך אגב לכול הגברים שהם באותו ראש כמוני שבא להם לדבר או להיתכתב או שיש להם רכבים מהשנים האלה או שהם בונים פרוייקט מעניין וצריכים עזרה או סתם לשתף ולעניין אותי בזה שישלכו הודעה או בטלפון 0502153344 תומר אה ואני עדיין מחפש לקנות איזה רכב מעניין מהשנים האלה ולא משנה באיזה מצב הוא נמצא תרימו טלפון ותמשיכו להתעניין ברכבים מטורפים כי זה הנושא היחידי שנשאר מעניין בעולם

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

גם אנחנו רוצים לספר על עצמנו.

אנחנו פסיק (נראה כך : ,) ונקודה (נראית כך :.)

כמו כל החברים בשרשור , גם אנו חובבי רכב נלהבים , אך יותר מכך - אנו גם עוזרים לכל המשתמשים , לא רק בפורום הטכני ,אלא גם בפורומים האחרים.

הכי חשוב -אנחנו מאפשרים למי שקורא לקחת קצת אוויר בין השורות , והופכים את הכתוב לקריא ומובן יותר.

אז אתם מוזמנים להשתמש בנו וביתרונות שאנו מציעים.

פורסם

שלום !

שמי :אסף פרי

מאיזור: חדרה

מכונית אישית פג'ו ג'ונייר 205 שמורה בקנאות יד ראשונה [92]

מכוניות של המשפחה שיוצא לי לנהוג באירועים מיוחדים ויוצאי דופן:

אבא - באלנו 99 1.6

האח הגדול- סיביק האצבק 1.6 [93] מודגשת ביחס של 0.3 BAR

אמא- לנטיס 2001 1.6

דוד שלי -פעמיים על פורשה 911 קבריולה 83 מנוע בוקסר 3.164ידנית הנעה אחורית]

אחותי-שרייד אוטו 93 1.3

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היי

אני עמוס מירושלים ואני, נכון לעכשיו, בשיעור 22.. עם עוד חודש עד ליומולדת 17 ככה שזה יוצא מושלם ל-28 שיעורים:grin:

כל מקרה אני צריך לחשוב יותר על הבגרויות ופחות על הרישיון..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני אדם

לוחם משחורר לא מזמן מצנחנים.

לאחר חיפושים של חצי שנה מצאתי פיאט בראבו במצב טוב (חוץ מידיות דלתות כמובן...) שנת 97 יד שניה הילוכים עם פחות מ 120K והכי חשוב לבנה. כרגע בתהליכי שיפוץ ואיבזור.

יליד קנדה ונושם ספורט מוטורי על 4 גלגלים בלבד מגיל 0 - אבא נהג מרוץ לשעבר.

ברשותי גם ביואיק סנצ'ורי שנת 87 בקנדה.

יצא לי לנהוג על RX7 של אבא ו פורש 911 של דוד שלי בקנדה.

אוהב ספורט אתגרי, מחשבים והכי את החברה.

ברמן בשעות הפנאי ומתכנן את הטיול של אחרי הצבא.

***עריכה***

שכחתי לצין שהמכוניות בבית שלנו זה פיז'ו 306 שנת 96 ומיצובישי סופר לנסר 97

לא משהו שאפשר להתלהב אבל גם משהו.

מישהו יודע למה החתימה שלי לא עובדת?

...Spead is nothing without Control

פורסם

שלום לכולם אני חדש באתר הזה.

קוראים לי עמית ועוד כ3 חודשיים אני בן 17.

ביום שלישי האחרון עשיתי תיאוריה ראשונה ועברתי.

ומשבוע הבא אני מתחיל ללמוד שיעור נהיגה.

אני אוהב ספורט מוטרי,אפילו יש לי מכונית על שלט שעובדת על ניטרו ,אפשר לראות אותה בחתימה שלי.

זה ממש לא צעצוע כזה דבר מגיע למהירות של 80קמ"ש

bodyoff.jpg
פורסם

שנת אזרחות טובה לכולם!!

אז ככה:

אני דויד בן 17,אני נמצא בתהליכי רישיון,אבל נוהג מגיל 13 .

אוהב מאוד את תחום המוטוריקה.

מוזיקה אהובה: ראפ,גותיק-מטאל,קלאסיקה.

להקות-HAGGARD-HIM-SLIPKNOT-OPETH-TRISTANIA-EPICA-NIRVANA-EMINEM.

מכוניות אהובות: בעיקר גרמניות... אבל מכונית לא גרמנית אהובה במיוחד היא פיז'ו 106(לכו תבינו)

בגלל תקציב דל הסתפק באיזה פורד פיאסטה בתור התחלה...

אמ.... זהו.

פורסם

היי. אני עומר, גר בפ"ת ונוהג כבר חודש וחצי על קליאו RSI שנת 95'.

מלמד קראטה ברמת אביב ופ"ת, וברמן בפאב בפרדס חנה (מחפש עבודה בת"א).

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

שלום אני חדש בפורום. יותר נכון אני נרשמתי.

אני מיקי מהצפון, ואני נוהג על האוטו של ההורים שלי- טויוטה קורולה 2004-

ושכחתי. אני בן 17 וחצי. אז אני ישתדל להתאקלם פה מהר.

דנידין. מיקי.

פורסם

שלום לכולם,

לפני שאתחיל לספר על עצמי, אני רוצה להגיד שאני נמצא בפורום הזה לראשונה מאתמול ובריפרוף קל גיליתי לפניי פורום מדהים!!! ישר כוח לכולם, יש כאן כל מה שחובבי מכוניות כמוני (וכמוכם:-) )יכולים לחלום.

אז כמו שאמרתי אני חדש כאן סה"כ מאתמול, שמי אור, אני בן 19 גר בנס ציונה.

מאז שאני זוכר את עצמי אני חולה מכוניות (וכדורגל!) החיידק הזה נדבק בי מאז שהייתי קטן קטןןןן.

אני נוהג על הונדה CRV יפיפיה ומטופחת:-D

אין לי תמונה יותר טובה כרגע כשתהיה אני אעלה, בנתים נסתפק בזה:-)

תמונה הוחלפה בקישור, נא לא לקשר ישירות תמונות ענקיות שכאלו. תודה.

http://img70.exs.cx/img70/6999/pic0060hy.jpg

פורסם

שלום לכולם ...

כמו שאתם רואים זו ההודעה הראשונה שלי פה ...אז נעים מאוד להכיר אותכם..אחלה פורום דרך הגב.

אני יניב נוהג על מוסטאנג GT שנת 96 שבקרוב המנוע הולך ליפחות למנוע 3800 משיקולים אישיים...

אני גר בראשון ..התחביבים שלי הם מכוניות והרבה ללמוד הכול ,כול מה שקשור בנושא.

אני זוכר מהיום שנולדתי תמיד היה לי קשר חזר למכוניות תמיד היו לי את הרכבים על מצבר שהיו פעם היו לי אולי 8 כאלה מפורים ברחבי החדר

ושהגעתי לגיל 4 הייתה לי גם מיטה בצורה של רכב מרצדס ..והיה לה גם גג ניפתח חחח...

אז בקיצור לפי מה שאפשר להבין זה שאני חולה מכוניות ושיפורים במיוחד..

אז שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת עם המון שיפורים ומכוניות נדירות ויפות

תודה

יניב

פורסם

שלום רב.

שמי עורי מוראדיאן בן 17 משוהם.

תלמיד כיתה י"ב בתיכון שוהם.

אני כבר שנה +בפורום וזהו אחד מפורומי הרכב היותר טובים ומהנים שאני רשום בהם.

בקצרה עלי, מגיל קטן מאוד (שנתיים שלוש) אבי נתן לי לשחק עם מכוניות קטנות בידיים.. עד גיל מסויים הם היו בידיים, והוא לא ידע שזה יעלה לו ביוקר כאשר זה יכנס לי למוח, וזה קרה בסופו של דבר, מחלה שאי אפשר לצאת ממנה, כמובן רק לטובה, אומנם יקרה.

אוהב כל דבר שקשור במנוע, כיסא, הגה, 4 גלגלים ודוושות+ידית הילוכים (רק ידני מתעב אוטומט או יותר נכון אוטומת=אוטו מת).

נוהג עם חיפושית 73 שהיא שלי ושל אחי, אך בליב ברירה היא אצל האח הגדול שנוסע איתה לבסיס ככה שבסופי שבוע אני נוסע עליי חלקי, חוויה :).

ובשאר ימי השבוע על הונדה סיוויק 91, ידני.

החלום שלי הוא שיהיו לי בחנייה גולף gti mk1 מושקעת מכאנית וכנ"ל שההונדה סיוויק תעבור אליי :) עם כמה תוספות "קלילות במנוע" ולקינוח חיפושית 66 קבריולט ואיזה קאדילק משנות ה-50-70 ככה, אלו שהאורך לא נגמר.. ובכן חלום שקשה להגשימו ..

מוזיקה ? הדבר היחיד שאני אוהב זה את המנגינה היפה של המנוע מעל ה-4 וחצי אלף טור, ואם אין בריר ה וחייבים, אז מנגינות מרגיעות כמו ברייב הארט וכו', ממש מרגיע אותי בזמן הנהיגה, או האוסים קלילים בווליום נמוך (אני שונא פול ווליום) או איזה מזיקה ים תיכונית או בסגנון של סאבלימינל וכו', :).

עומרי.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

שלום לכל חברי הפורום (שדרך אגב פורום מספר !)ותודה לכל מי שתומך ועוזר הכל הפניות והבעיות שאנשים מעלים ובמיוחד למנהלים שמנהלים פה אחלה של פורום ישר כוח.

או קיי אז ככה

שלום לכולם קוראים לי לירן אני מרמת גן אני חובב מכוניות מושבע בכל הנושאים מנסה ללמוד מכל אחד מה שאפשר

כרגע אני עוד מעט בן 19 (2.2.1986) יש לי רשיון כמעט שנתיים

אני אוהב מכוניות בחורות ים כדורגל מסיבות

אוהב לשמוע הכל הכל הכל חוץ מרוק ,מטאל וכל השטויות שבסגנון..

אני נוסע על האוטו של אמא שלי (טויוטה קורולה 96) שהוא אחלה אוטו שבעולם מכל הבחינות

אבא לא רוצה להביא לי את האוטו שלו לא יודע למה (ניסן טראנו 2700 טורבו דיזל)אני חייב לברר את זה...

כרגע משלים בגרויות ואוטוטו מתגייס

מתפרנס למחייתי בינתיים בקיוסק של דוד שלי שנמצא בבוגרשוב 61 בתל אביב וכל מי שיבוא יקבל פינוק מיוחד....

אז זהו בערך

ואני חוזר אחלה פורום שיש..

לירן

פורסם

מצטרף גם אני!!:-P

אני מיכאל מהרצליה, מצאתי פולו 97 אפור מטאלית לאחר כמה שבועות נואשים של חיפושים, קניתי אותה על 56 אלף קילומטרים (ואחד) ואני בהלם עדיין שמצאתי אותה כי היא מדהימה.

שומע בעיקר אלקטרונית אבל תמצאו אותי גם עם כל הפסקולים של טרנטינו (המוסיקה האולטימטיבית לנהיגה!) דג'מבה אפריקאים , טאבאלה וסיטאר הודים, בוב מארלי בבקרים, צלילים של מאסיב אטאק והזיות של פטריות מזוהמות (כאילו...אינפקטד משרום...מה נבהלתם).

מת לגדל חתול רחוב ואיזה תוכי אקזוטי אבל בנתיים רק חולם על זה...

בנתיים סובל עם ההורים.

מתכנת על לינוקס וכל מה שנוגע לתקשורת ומערכת הפעלה עצמה (יחי הפינגווין!)

מישהו פה הזכיר צבעים...אני אוהב צבע וורוד לא יודע מה איתכם.

בשביל להתחיל לחיות, אתה חייב למות לפחות אין ספור פעמים.

• תוכן חדש...