Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמי אורי ואני מתעניין במערכות לרכב בערך מהזמן שאני זוכר שלמדתי שאוזניים זה בשביל לשמוע.

עד היום לא היה לי את הזמן או/ו הכסף בכדי להשקיע במערכת "קטנה" ונחמדה לרכב , אך יום זה הגיע ואני עכשיו ניכנס לפורמט הטכני מאוחרי כל העסק ברצינות.

בכל מיקרה שיהיה לכולנו אחלה של חג עם הרבה הרבה רעש איכותי מהאוטו.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית החלומות שלי.

בערך.

רק בלי הטורבו....

עד כה נהגתי על רכבי ליסינג - מאזדה ופוקוס.

בשל פיטורים, קניתי רכב זול ואמין (מקווה) - סובארו לגאסי 1800, שנת 1990.

מאחר וזהו הרכב הראשון שהוא באמת שלי, אני קצת מתלהב...

Legacy.JPG

פורסם

היי לכולם! אני חדש כאן וחשבתי שזאת תהיה אופציה מצויינת להודעה ראשונה להציג את עצמי.

אני עדי, מנתניה, אני חייל משוחרר, מחפש עבודה (אם אני אמצא אני אערוך את ההודעה...), מוזיקה - שומע בעיקרון קצת מכול דבר...

יש לי רישיון כבר 4 שנים, יש גם צבאי (הייתי גם, יחד עם כול שאר מעלליי בצבא נהג יחידה, ולקראת סוף השירות נהג של אלוף משנה)... אוהב נהיגה מאז שיעור הנהיגה הראשון...

נוהג על סובארו ג'סטי מנוע 1000 סמ"ק ידנית (91), חורכת אספלט רצינית... :lol: לפעמים על היונדאי אלנטרה 2001 של ההורים (1600 אוטומטית) ומדי פעם גם על הסובארו DL 1600 של החברה... :wink:

אני מניח שזהו בינתיים... שמח להיות כאן ומקווה לעשות כיף.

פורסם

שלום לכולם,

שמי אורן, אני בן 23 מפ"ת. חולה על מאזדה RX-8 ברמות מטורפות, נושם RX-8, אוכל RX-8, יושן RX-8.

כנראה שבחיים לא יהיה לי כסף בשביל RX-8, וכל זאת בגלל חוסר מזל/השכלה/עוד כל מיני דברים.

אין לי ספק שאני אחד הראשונים אם לא הראשון מתושבי ישראל שזכה להכיר את ה-RX-8 עוד בחיתוליה, כשהייתה בסה"כ תכנון שנקרא מאזדה EVOLVE. כשבדלק מוטורס לא היו בטוחים בכלל מה הולך להחליף את המאזדה 626, אני כבר הייתי בעסוק באיך אני מצליח להשיג RX-8. דבר נוסף שיפה במכונית החלומות שלי, היא שאין אותה (כמעט) לאף אחד בארץ, מה שעושה אותה למכונית נדירה ביותר. מטרתי הראשונה כאן היא לחלחל לכם עמוק עמוק למוחות את השם הזה מאזדה RX-8, כדי שתתחילו להבין איזה רכב מדינת ישראל מפספסת פה (וכמה שיותר RX-8, כן ייטב לכולנו..... או שלא).

או-קיי, אז כמו שציינתי אני בן 23, נוהג כבר 5 וחצי שנים (מאז שהוצאתי רישיון) על מאזדה 323F אדומה חמודה יפהפייה שעליה אני שומר כמו על חיי (ידנית דרך אגב, לכל חולי האוטומט למיניהם). לפני קצת פחות משנה חזרתי מטיול בן 3 חודשים באירופה, שאותו עשיתי לבד, כאשר שכרתי רכב ממינכן בגרמניה ועקפתי את כל היבשת כנגד כיוון השעון (ודרך אגב, למי שעדיין לא הגיע ל-250 קמ"ש, תדעו שזה כיף מאוד).

כרגע עובד באבטחה למחייתי, אך באוקטובר אני הולך לגלוש בשוויץ (עוד תחשבו שאני עשיר בטעות) ואח"כ מתחיל ללמוד כלכלה. ודרך אגב, שרוף על הפועל פ"ת. אהה כן, ומוזיקה: שנות ה-80, אתניקס, אינפקטד, וכוכב נולד (סתם סתם).

יאללה תהיו בקשר אוהב את כולכם (בהנחה שאתם, ואני בכוונה לא כותב אתן, חולי מכוניות).

אורן.

פורסם

שלום

קוראים לי גנאדי אני בן 17 וקצת מראשון לציון

ושבוע שעבר עברתי טסט :)

בינתים יש את האוטו של אבא ניסאן סאני 93 שקצת מתפרק

אני מקווה להרוויח קצת כסף ולקנות לי אוטו בעתיד הקרוב-רחוק

אני לומד כרגע בכיתה יב - מקצועות מוגברים - פיסיקה ומחשבים 5 יחידות

שומע בעיקר פסיכודאלי ניו יורק האוס וגם קצת היפ הופ וקצת מזרחית וים תיכוני

קיצר מחכה לעוד טיפה יותר מחודש וחצי

ואז אולי אני יבוא לראות אותכם במפגשים :)

מקווה ללמוד יותר על מכוניות מכניקה שיפורים וכל מה שקשור למכוניות

זהו פחות או יותר

פורסם

שלום.

שמי אפי, בן 22 מאזור.

כרגע משתמש ברכב של ההורים (מגאן II), ומייחל ליום שבו אוכל לממן לעצמי רכב...:-)

חולה רכב, נהיגה ומוזיקה (בעיקר שנות ה-80).

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

שלום אנשים!

שמי מאור בן 23 . גר בקרית אתא (מי שלא מכיר זה באיזור חיפה)

מתעניין בכל מה שקשור לרכבים ומוטוריקה

עד לפני חודש נהגתי על גולף ג'נריישן

שהוחלפה לטובת אוודי A3 והאמת שאני מאוד מרוצה מהבחירה!

כמו כן בעבר היו ברשותי :קורסה GSI

פגו 306 קבריולט

גולף VR6

חובב מוסיקה מושבע בעיקר האווס ומזרחית והעיקר שיהיה בפול ווליום! :-)

אני עובד כסוכן בחברה לשיווק ציוד משרדי וציוד הקפי למחשבים,

ומייחל בעתיד לפתוח איזה אימפריית רכב קטנה! :-P

:roll:
פורסם

אז זהו שאני מרחובות תיכף סוגר 18, סיימתי ללמוד,

יש לי אוטו מדהים, קורולה XLI 1600 עם 115 כ"ס שכבר החל בשיפוצים

שומע היפהופ ורקדן מקצועי

* עריכה - אין להכניס להודעות קישורים ישירים אל תמונות בגודל שמרחיב את הדף *

לפעמים ילדים במושב האחורי, גורמים לתאונות...אבל לפעמים תאונות במושב האחורי, גורמות לילדים!!

פורסם

שלום לכולם.

שמי קובי, בן 17 וחמישה חודשים, מנתניה.

נוהג על פונטיאק סאנבירד של ההורים.

זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן בפורום. :smile:

פורסם

אהלן אני אלי

בן 36 נשוי +2

יש לי קורולה XLI+ 94 אוהב מזרחית ושנות ה 80

מתעסק במכונאות כתחביב

עובד בשיפוץ אביזרים של מנועי סילון

:beerchug:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמי אימרי, אני מירושלים, בן 18 לפני צבא, כרגע אני עובד ומשלים בגרות במתמטיקה.

מתגייס ב9.2.05 , נוהג על אופל קדט.

פורסם

שלום,

אני אדם, בן 17, נהג חדש...:?

אני גר בבית אריה(זה בשומרון מי שלא מכיר)

בינתיים נוהג על המכוניות של ההורים (מגאן קופה של אמא ומאגנום של אבא) שתיהם אוטומטיות :x

חולם על היום שבו יהיה לי אוטו משלי.

חולה על מכוניות, מוזיקה ומחשבים...

וזהו בעיקרון...

פורסם

שלום !!!

קוראים לי דייויד אני בן 17 גר במושב שפיר נוהג על אאודי 80 אוטו' ,בקרוב איהיה בעל אוטו משלי(לא ידוע איזה). אני שומע ראפ(אמינם,סנופ,טופאק) רגאיי(בוב מארלי),גותיקה(haggard),מטאל(לינקין פארק),ופסיכודלי(ג'י אם אס,סאן פרוג'קט,קצת אינפקטד).

התחלתי ליתעניין בתחום המוטוריקה לפני כ-5 שנים,אוהב מכונאות,מבלה רוב זמני במוסך אצל אבא.

בעתיד רוצה לעסוק בכל הקשור לרכב.

מקווה להעשיר את הידע שלי בתחום המוטוריקה בעזרת הפורום.

למכירה : סקודה אוקטביה סטיישן לבנה שנת 2001 1.6CC ,במצב מעולה במחיר נמוך מהמחירון לפרטים נוספים: 0507700604 לפנות לודים.

פורסם

שלום אני צוק ממצפה אבירים בגליל בן 18.5 ( חצי שנה בצבא ) נוהג על סיטרואן קסארה hdi

חולה על מכוניות ומוזיקת טראנס וגם אני לא ערס

כלב יש לי אבל הוא עזב אותי לטובת מגורים בחוות סוסים של חבר שלי (בר )

וזהו

כרגע אני מחפש אוטו ספורט עד 30.000 ש"ח (ק"מ נמוך ויד נמוכה ) אז אם על הדרך מישהו יכול לעזור לי זה אחלה ...............

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

• תוכן חדש...