Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אסף, מבאר שבע, נוהג על רנו 21 GTSi 1.7 שנת 93 ואופל וקטרה 2.0 16V שנת 98

חובב מכוניות ומוזיקה מאז ומתמיד...

מנגן גיטרה.

זכיתי בתחרות הדוח הכי מעאפן שמישהו אי פעם קיבל, אני מתבייש ורוצה לפרוק:

על 62 קמ"ש במקום של 50 .

מוזיקה... רוק שנות ה70, פופ\רוק שנות ה80

משתוקק לעבור לארה"ב,לבנות בית עם גראז' ענקי שבו שתהיה פרארי 288GTO אדומה,

טויוטה סופרה רק בגלל הרעש וM5 BMW ישנה.

יש לי משהו נגד כל המכוניות האסיאתיות למיניהן במיוחד למאזדה הונדה ויונדאי!

אסף

album_pic.php?pic_id=971
  • תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכול חברי הפורום

שמי פיני ואני מנס-ציונה.אני בן 26 ואני פשוט חולה על מכוניות ובמיוחד על HOT HATCH

הרכב הריאשון שלי היה 205 GTI שחורה מודל 87 איתה למדתי על בשרי היגוי יתר מהו

הרכב השני(בתקופת הצבא) היה 106 RALLY דור ראשון מודל 96 איתה מאוד נהניתי

הרכב השלישי שלי היה SEAT CUPRA 2 מודל 98

ועכשיו אני בעלים גאים של YARIS T SPORT מודל 2005 צבע אפור ממנה אני ממש מרוצה

האהבה לרכב: היתה נטועה בי עוד מהילדות ממכוניות ברזל קטנות .מכוניות לגו להרכבה ותמונות מגזינים ועיתונים

*ישר כוח לפורום זה אשר מהווה פיתרון לכול נהג ובכול בעיה אשר היא

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

Shalom lekulam! My name is Sagi and I'm Guy's cousin

I am using his user's name temporary. I live in London for a few years now and own a toyota MR2 2 liter turbo

I wonder if any1 can help me to find a school for an advanced driving in israel in february. I got a ferrari experience day in silverstone as a birthday present and i wanted to prepar myself more proffesionally

I will thank any1 who can help with some info. I arrive to israel on 10/02 - 14/02

***עריכת הנהלה ***

כל מיש רוצה להגיב לנושא לימוד הנהיגה, מוזמן לעשות את זה כאן :

פורסם

כפיר טיטו מראשון לציון .

בן 17 וחצי ,

נוהג על פיאט פונטו 1300 גיר רגיל 2002(שהיא למכירה כמו שאתם רואים בחתימה)

בקרוב (ה1.2 ) ההורים שלי עושים לי ביטוח על הגולף 2.0 שבתמונה שבסימלון האישי :-)

למכירה פיאט פונטו ספייס שנת 2002 ,מנוע 1300, גיר רגיל !

פורסם

עידו א. ראשון לציון

בן 17 וחצי

נוהג על פיאט אונו מושקעת ביותר !!!!!

תקליטן - אוהד שרוף ביותר של מוזיקה ! (פרט לדיכאון)

וכמובן גם לעשות לשכנים תמוות עם הווליום !!!!! :evil:

כל מה שקשור למוזיקה, תאורה (של אירועים ), מחשבים, ספורט (כמו כדור עף, כדורסל)

ושרוף על מכוניות

Suzuki Jimny

פורסם

אז ככה. פעם ראשונה אני פה. אהלן לכולם.

שמי יבגני אני מחיפה עוד מעט בן 18, כרגע אני לומד בבית ספר (שונא את זה). נולדתי ברוסיה עברתי לפה בגיל 9, ואני אוהב ראפ, ואני מעריץ של ולנטינו רוסי למי שמקיר. ואני דלוק אל כל מה שאל גלגלים.

כעקרון אני מעדיף אופנעים ,היה לי אבל נגנב ולכן נעלצתי לעבור ל-4 מה שלא כל כך רציתי. אכשיו אני נוהג אל פיאט אונו, לפעמים בפיז'ו 307 .

מי שמחיפה ויראה אודי 80 משופרת ואחריה פיאט אונו לבנה אז זה אני וחבר שלי.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

שלום קוראים לי שני נוהג על סיטרואן C5 ומעוניין לדעת איפה מתקיים קורס נהיגה מקצועי

אני מתכוון בסגנון פורמולה 1

פורסם

שמי אור, אני בן 17 החודש, לומד נהיגה מחכה שהשביתה תסתיים.

אני גר בדרום הארץ, קרוב לב"ש.

יש לנו בבית פורד סיירה, אחלה אוטו שבעולם (חוץ מהצבע שלו)

התחביבים שלי זה כמובן בראש ובראשונה רכבים, כל מה שקשור לרכב, מבין מאוד טוב ברכבים ובמכונאות גם. בשאר הזמן מחפש מטוסים בשמיים אני כי חולה חיל-האוויר פשוט.

זהו, זה אני חבר'ה

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

שלום לכולם קוראים לי רז (בן 22)לי היה רכב עוד בגיל 16 סיפור אמיתי אבל ארוך בגיל 17 הוצאתי רישיון הרכב הריאשון היה אסקורט אחריו פיאט אונו 95 (לא שלי אבל היתה אצלי 3 חודשים)אחר כך ההורים קנו לי סוברו DL 92 לא יודע למה היא היתה די חזקה עד 100 הייתי לוקח גולף 1600 2001 ואחרונה אהבת חיי הפונטו GT שנימכרה ביגלל לחץ של החברה וההורים (רכב מפחיד מאוד)

הכיוון היה לעזוב את הארץ.

עכשיו אני נוהג על המזדה של ההורים 1800 2001

עומד להיתחתן אז מחפש אוטומט הכיוון היה פונטיאק פיירבירד אבל קצת גדול עלי (לבנתיים אני חוסך אולי נצליח להגשים) עובד בחשמל , מתחיל לילמוד חודש הבא חשמל ומכונאות רכב למרות שיש לי ידע רב (עבדתי במוסך די הרבה זמן)

אוהב את כול סוגיי המוזיקה בעיקר ראפ, אני מראשון חולה מכוניות שאני מוכן להיתדב למוסך( סתם)

רז... פונטו GT בגדישה של 1.6 בר רוצה ליראות רכב לידה...

פורסם

שלום לכולם שמי שי בן 18 ממיתר (ליד באר שבע) לומד בכיתה י"ב מקיף ז' באר שבע.

עברתי טסט על היומולדת שלי בגיל 17 ( כן כן חלום של כל אחד!!!!)...התחלתי לנהוג על שתי מכוניות: טויוטה אוונסיס 2003, ויונדאי סונטה 2000. שתי המכוניות מהנות, את היונדאי החלפנו בטרייד אין ליונדאי אילננטרה 2005 2.0 ליטר...ואז הצעת הביטוח על היונדאי הייתה הרבה יותר זולה ולי ולאמא שלי השאירו את היונדאי.

עד תחילת השנה הזאת הייתה לי פורד אסקורט קבריולט, והחלטתי למכור אותה מחוסר מזומנים...

אז היא נשלחה למגרש מכוניות של חבר של אבא שלי באזור המרכז...ובגלל החורף אני לא מצליח למכור אותה.

אני אוהב מוזיקה..הכללל ופשוט הכל מתנגן לי במערכת..

ב-15\8 מתגייס (פרופיל 45 יש למישהו עצות לאן ללכת?) ונהנה להיכנס לפורום הזה מידיי פעם לראות דברים מעניינים....

תמשיכו ככה...

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

אני מעיין, בת 17, מפתח תקווה.

בתהליכים של לימודי נהיגה (שנראה כאילו לעולם לא ייגמרו, אבל לא משנה), בדר"כ קוראת ולא מגיבה.

שומעת בדר"כ רוק, לרוב ישראלי (אבל כרגע עוברת תהליך של חינוך מוזיקלי מחדש ע"י כאלה שזה לא מוצא חן בעינהם.), בלי שום תחביבים מיוחדים.

• תוכן חדש...