Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,:wave2:

קוראים לי יניב בן 22 מבית אריה ואני חבר במועדון פיג'ו סיטרואין ספורט.....:shock2: :shock2: :shock2:

אני נוהג כל יום ביומו באושר על 106 XSI!!!!!!!!!:nono:

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יניב, בן 37 מקציר. נוהג על:

פיאט דובלו טורבו דיזל (2004)- של האשה

פיג'ו 205 GTI (1992)- בעיצמה של הסבה ל 1900 בעקבות תאונה מה- 20/11.

אופל מנטה i200 משנת 82 - בשלבי סיום של שיפוץ יסודי.

חיפושית 1302LS שנת 71 - מנוע 1600, מחכה לשיפוץ.

ועוד כמה מנטות A,B שמחכות לימים יפים יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום קוראים לי יניב אני גר במושב בין נתניה לחדרה בן 24 סטודנט מנהל עסקים . תמיד הייתי חולה על שטח ומוטוריקה אם הי ה בזה פרנסה בארץ הייתי פונה לתחום הנדסת רכב.... אבל אין. במשפחתי שני טרופרים אחד משופר ביותר נסעתי טיפסתי ונהנתי לאחר מכן קניתי טרקטורון הונדה ex כך שירדה לי חדוות הגיפים ולפני חודש קניתי את רכבי פזו 106 2000 לבן שנהב שאותו אני מאוד אוהב ועכשיו מתברר לי למה התכוונו נהגים מסוימים באומרם חווית נהיגה......

פורסם

שלום אני עידן חייל בן 20 (כבר לא לוחם כרגע מ"כ טירונים בחיל האוויר)

נוהג על מיצובישי קולט שחורה עם שיפורי יופי

ועוד מעט מתחילים לעבור למנוע

לפי דעתי יש לי את אחת הקולטים המושקעות בארץ ובקרוב אני יעלה תמונות

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

שלום שמי איציק בן 17.5 מקרית גת

אני עדיין נהג חדש נגמר לי המלווה לפני 3 חודשים

ואני נוהג על האוטו של ההורים שלי פולקסואגן שאראן שנת 2001 שהבאנו אותה ייבוא אישי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז ככה:

אני איתמר מבאר שבע, בן 18, חולה על מכוניות מגיל קטן (כן, גם אני נדבקתי בחיידק הזה).

מוזיקה אהובה עלי: רוק, האוסים, טראנסים, מוזיקה MTV וקצת ישראלי. אני אוהב מאוד גם מוזיקה של שנות ה- 80 וה-90. חוץ ממכוניות אני מתעניין גם באלקטרוניקה, כרגע לומד להנדסאי אלקטרוניקה.

והדבר הכי חשוב: הרכב שלי הוא פולו שנת 2002 1.4 ידנית 75 כ"ס, שאני מקווה שבעתיד תוחלף למשהו יותר מהנה וחזק.

אהבת הילדות שלי היא גולף וי אר 6 שנת 94.

מקווה בעתיד לעסוק בתחום הרכב, או לפתוח חנות שתהיה קשורה לרכבים (למשל חנות סאונד לרכב).

פורסם

שלום! לי קוראים בן ואני גר בשומרון, כרגע אני תלמיד כיתה י"ב אבל אני גם לומד מכונאות רמה 1 וחשמל רכב רמה 1.

אני היתחלתי את דרכי אם AX 1.1 91 לבנה שמתה בתאונת דרכים ליד הבית ועכשיו אני נוהג על גסטי 86 אבל אני קונה אוטו חדש או סיויק או משהו אחר אם עדיפות לסיויק (אם למישהו יש סיויק למכירה אני מעוניין)

וזהו.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

היי חבר'ה אני אלי ,בן 18, אני מב"ש וכמו שבטח ניחשתם גם אני אוהב מכוניות.

ברשותי פיאט טמפרה 92' של ההורים , כמו שנאמר כאן יהיה בסדר :)

עוד מעט צבא ואז לא יהיה אוטו :/

לא נורא.

החלום שלי מאז ומתמיד הייתה האמ5 , מי יתן וחלומותינו יתגשמו. :)

אגב עוד שבוע וחצי נגמר המלווה :-P

ייייייייייייייייייייייייייאאאאאאא!!!!!

פורסם

היי, שמי קובאיבנוב רונן בן 22.5 מאשדוד סטודנט לאווירונוטיקה.

נוהג על תמא 16V 155 HP ,94 משוגע על מוטוריקה ובמיוחד על רכבים איטלקיים מכל הסוגים.

נהנה מאוד מהפורום, ועם רכב כמו לנצ'יה טוב שיש חברים בפורום שמבינים :-D

היו לי עד כה 12 רכבים רובם איטלקיים ואפילו לא יפנית אחת !!! א נ י פ ש ו ט ל א

ס ו ב ל ר כ ב י ם י פ נ י י ם ! ! ! ! ! !

פורסם

טוב גם אני יגיב,

שמי שקד בן 15.5 עוד מעט 16 ואני נוהג כרגע על DT50 כן כן אפשר לצחוק:lol:

מקווה שבעתיד יהיה לי גם רישיון לאופנוע הזה :)

אני מהצפון ואני גם טכנאי PC חובבן (יותר נכון מקצועי)

זהו.!

רוצים לעשות טיול בצפון ואין לכם איפה להתאחסן?

"ירוק בעיניים" צימרים, בקתות, ג'קוזי, והכול במחירים זולים למטיילים!

(מחירים החל מ150 ש"ח לאדם!). אתר: http://www.weekend.co.il/galiltop/yarok/index.html

פורסם

שלום קוראים לי גל אני חדש ישן פה פעם הייתי בקהילה ועזבתי אותה משום מה אני לא זוכר ועכשיו אני חוזר!

התחלתי אם סיטרואן ZX VOLCAN

עברתי לאאודי טיטי ועברתי איתה תאונה לפני חצי שנה עכשיו אני נוהג ב206 XT

ומחפש לקנות מכונית ספורטיבית הכיוון הוא לכיוון בוקסטר 2001!

פורסם

שמי איל, בן 39 מראש העין, הבעלים הגאים של ספנסר, הלברדור שלי, וגאים פחות של 2 חתולים (הבת שלי.....)

מה עוד?

נוהג עם חיוך תמידי על פיג'ו 406 COUPE

פורסם

שלום לכולם שמי אסף עוד מעט בן 19 (17/1) רוכב על אירוקס (בינתיים עד לGPZ :twisted: )

חובב רכב מגיל קטן,אבל אופנועים זאת המחלה שלי:evilbat:

חולה מוזיקה שומע הכוללל 24 שעות ובעיקר בעיקר שנות השמונים.

וזהו...אה ואני נראה טובבבבבבבבבבב

Nothing runs like a Deere.

פורסם

טוב, אני לא זוכר שכתבתי פה.

שמי גלעד, אני בן 26 מכפר סבא.

עובד בחברת מחשבים.

אוהב סנוקר, מחשבים, ספרים, קארטינג, מכוניות מוזיקה (הכל חוץ ממזרחי והיפ הופ).

ברשותי היו:

פורד אסקורט אריקה שנת 83.

הונדה סיויק 95 EX.

יונדאי גטס (רכב חלופי).

נכון לעכשיו - 306 XSI 16V.

האהבה שלי למכוניות התחילה כאשר רכשתי את ההונדה. האמת שהתלבטתי בין 306 להונדה ואבל העיסקה של ההונדה יצאה יותר טובה. אם הייתי קצת יותר מבין בזמנו - הייתי הולך על ה-306.

עם הזמן, התברר לי שאני אוהב אורות/נורות מסוגים שונים ומשונים.

האהבה כללה החלפת פנסים קדמיים ואחוריים בהונדה - מעבר לסוגי נורות שונים ומשונים - כולל 90/100 וואט (עם שינוי חיוט וכיוונון מתאים), נאונים שנדלקים עם שלט רדיו (מקלט בתא המטען) - לתצוגה בלבד.

כמו כן - ייבאתי קיט מקורי של wings west מאמריקה, ששכב במכס חצי שנה בגלל השביתות.

לאחר הגניבה המצערת של ההונדה. החלטתי ללכת על הבחירה הקודמת שלי - 306. האמת שגם חיפשתי BMW ידנית אבל ה XSI קפצה לי לעיניים וקניתי אותה פחות מ-24 שעות מפירסום המודעה.

בעזרת ה-306 הבנתי מה הכוונה בהגה מתקשר (מה שרוני מנסה כבר שנים להסביר).

אני די דלוק על ה XSI שלי, לפעמים בלילות עולה בי החשק סתם לצאת איתה לסיבוב. כל הכבוד לפיז'ו (כי אני די עצלן).

המכונית השנואה עלי - יונדאי אטוס. אני עוצר להקיא בצד הדרך כל פעם שאני רואה כזאת מג'עג'עת על כבישי הארץ.

ואל תדאגו, על ה XSI לא יהיו נאונים :twisted:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גדי בן 29 מירושלים, מתחתן בקרוב, בעל דירה + משכנתא ושברולט אימפלה שנת 2000 שמורה כחדשה (עם פחות מ-30K ק"מ מנכה לשעבר).

עובד בארגון בינ"ל כלשהו בת"א כמנהל פרויקטים ומקבל החזר דלק מלא מהעבודה (נוסע כל יום מירושלים ובחזרה).

חי מוטוריקה מאז שזוכר את עצמי וקורא כל מגזין שמצליח למצוא בתחום.

אני מתוצרת איטליה (עד גיל 11 שם) ומאוהב בעיקר בתוצרת האקזוטיקה המקומית (מזארטי, למבורגיני ושאר הירקות).

אחרי קריאה של כל ההודעות הקודמות בשירשור (חברה שלי אצל ההורים שלה בסוף השבוע) שמחתי לגלות שאני לא הכי מבוגר בפורום.

חובבי אמריקאיות ואקזוטיקה איטלקית מוזמנים ליצור קשר פרטי ולהשתתף בצערנו המשותף על ההיצע המקומי המעליב. :-)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...