Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עמיחי מב"ש עיר הבדואים, כרגע אני על איביזה אדומה שנת 95 1.4 אבל החלום שלי זה מיאטה או רכב אספנות אמריקאי ישן, רכב כמו שרכב צריך להיות!

אני כבר די הרבה זמן פה בפורום אבל לא יצא לי לכתוב פה אז מי שצריך עזרה אני כבר די מבין ותמיד לומד עוד.

בינתיים אני עושה ניסויים על האוטו שלי ומקווה לטוב, בסוף חייב להיות טוב:-)

ולכל אלה שרק הצטרפו הפורום עזר לי המון והוא יכול לעזור גם לכם אם רק תקשיבו.

גילשה מהנה לכולם:-P

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

שלום כולם, אני איתי מכרמיאל, לא יודע להחליט איזה סוגי רכבים אני יותר אוהב.

אז...אני מנסה את כולם! הייתה לי חיפושית, עכשיו אני מקפץ לי על סמוראי פתוח,

הכיוון הוא ענתיקות , אבל רק שנהיה גדולים ועשירים...

עשיתי קורס התמחות אצל ראם סמואל ואם הייתי גר 150 ק"מ דרומה, היה סיכוי

לעבוד אצלו גם. (רגע, תנו שניה לנגב את הדמעות).

...

..

.

סטודנט לעיצוב תעשייתי, פרוייקט גמר- מכונית לצעירים.

יאללה ביי,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אלכס, מנתניה (עיר הפשע הרשע וכל מה שביניהם), אני בן 18+ , נוהג בינתיים בשברולט מאליבו של אבי האהוב, חולה על מכוניות, בעיקר אמריקאיות גדולות.

אם כבר דיברנו על חיות, יש לי כלבה אחת, קוקר ספניאל ג'ינג'ית בת 7, חמודה +++++ עם אוזניים שמנקים ת'רצפה, בקיצור, מותק של כלבה ! דרך אגב קוראים לה לאקי ....

בקיצור מחכה בקוצר רוח למכונית הפרטית הראשונה שלי (מה שלא עומד לקרות בקרוב בגלל חוסר של כסף שהולך להימשך ----------------------------------------------------------------------------------------------- המון שנים ! חה חה)

בינתיים אני מתנחל על המאליבו של אבא כמו שאמרתי אותה אני אוהב מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !

לא מזמן עברתי קורס נהיגה מתקדמת במגרש ההחלקה ביקום (פתוח שרשור בקשר אליו למעוניינים).

זה הכל בינתיים ! :) מקווה ללמוד מהפורום הזה כמה שיותר .....

* ברוסיה, לא רק הבנות מתפרקות, גם המכוניות מתפרקות ....

* אמריקאיות, תמיד יהיו יותר גדולות מיפניות ...

*נקודת הג'י של הרכב היא דוושת הגז.

פורסם

שלום לכם שמי תומאס. אני בן 23 אחרי צבא.. אבא החליט לקנות לי אוטו מתנת שחרור מהשירות הצבאי..

אני מאיזור המרכז, את הרכב שלי הזמנתי בייבוא אישי מיפן שד"א היה דיי יקר אבל השתלםם (חיים רק פעם אחת!)

תמונה של הבובה שלי (היחידה בארץ!)

Toyota%20Supra%20BLACK.jpg

פורסם
שלום לכם שמי תומאס. אני בן 23 אחרי צבא.. אבא החליט לקנות לי אוטו מתנת שחרור מהשירות הצבאי..

אני מאיזור המרכז, את הרכב שלי הזמנתי בייבוא אישי מיפן שד"א היה דיי יקר אבל השתלםם (חיים רק פעם אחת!)

תמונה של הבובה שלי (היחידה בארץ!)

Toyota%20Supra%20BLACK.jpg

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=502721#post502721

:roll:

פורסם

היי לכולם, שמי אלכסנדרה או אלכס בקיצור, אני בת 19 וחצי ממעלות.. אני מוכרת בחנות רהיטים, לא הולכת לצבא ועוד שנה אתחיל ללמוד ראיית חשבון. ההורים קנו לי במתנה אוטו לפני כמה חודשים, בורה שנת 2000 1.9 טורבו. :-) היה לי קשה ולהגיע לעבודה באוטובוסים ומוניות ולכן הצבתי לאבא עובדה: אני לוקחת את האוטו שלך לעבודה! שבוע לאחר מכן קיבלתי אוטו פרטי..

פורסם

היי

אני לוטן בן 19.5 ממושב עשרת (ישובי גדרות ליד גדרה-למי שלא מכיר) סיימת את לימודי העתודה וכל שנשאר זה רק לחקות שאני יקבל את התעודת הנדסאי שלי (הנדסאי מכטרוניקה=מכניקה+אלקטרוניקה) ואותותו להתגייס.

כרגע נוהג על לאנטיס GLX שנת 2000 של המשפחה, אבל מקווה למצוא כבר106 ראלי MK2.

תחביבים? יש לא מאט!

טיסנים

אופניים

טיולי ג'יפים וכל מה שקשור בשטח

גלישת גלים

ומכובן, אני מחור לספורט המוטורי וחולה הגה..........

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

שלום לכולם קוראים לי איתמר ואני מירושלים ואני נוהג על קליאו rsi כבר קרוב לשנה אני מבסוט מאוטו,ומשקיע את כל כולי בטיפוח ושימור האוטו

פורסם

חחחח שמר גדול!

אני בן 17 וקוראים לי דניאל. נוהג על אופל אסטרה שנת 97 אוטומטית ורנו קליאו שנת 2002 גיר רגיל.

לומד כימיה,ביולוגיה ומחשבים בבית ספר.

אגב אם זה הרכב שלך היכן לוחית הרישוי ואיך העלת את התמונה לאתר הזה?

http://utopia.duth.gr/~nm4434/Toyota%20Supra%20BLACK.jpg

אני לא מבין... אתה רוצה לעשות מעצמך איזה גבר? אתה רוצה שיכנו בך?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שלום לחברי הפורום

שמי יונתן אני מחדרה נוהג בסובארו טנדר

אוהב רכבים, אופניים וגלישה (בים לא באינטרנט)

:-)

פורסם

שלום לכולם!

אני יוחנן תבל בן 16 וכמה חודשים מראשון לציון.

נרשמתי היום (21.4) בעזרתו הרבה של חברי לירון יריב (lironsts).

נכון לעכשיו אני נוהג על קורקינט רייזור :) אבל אוטוטו אני מתחיל ללמוד לנהוג ומחכות לי בחנייה סיטרואן סקסו מודל 2000 וסיטרואן C5 מודל 2003 (כן, אנחנו בית שחובב מאוד מכוניות פראנסאוויות). אבל לפי החתימה אתם יכולים להבין באיזה אוטו אני חושק!!

אוהד מושבע של הפועל באר שבע בכדורגל ושל מכבי ראשל"צ בכדורסל.

זהו נראה לי, מקווה להינות ולתרום.

פורסם

מה קורה

אני מתן אני מראש העין

אני חייל לשמונה חודשים הקרובים

בינתיים נוהג על הרכב של ההורים פיז'ו אוטומט (מה לעשות עד השיחרור)

חדש בפורום כי ,כי ,תכלס לא ידעתי על קיומו אני חבר בכמה אחרים והפורום ניראה איכותי

חולה מוטוריקה דיי הרבה זמן לא רק רכב אלה הכול מגיע למיפגשים כשאני בבית והחברה לא מנג'סת

ליפני הראשיון שהגיעה ליפני קצת יותר מ4 שנים ,כחולה מוטוריקה נסעתי על רולר סקט וכול מה שהיה לו מספיק גלגלים כדי לעשות איתו משהו מטומטם מספיק בישביל האדרנלין

היום המינימום שלי זה כבר מנוע עם כמה גלגלים (בתור בטלן נימעס לידחוף ת'עצמי)

אם תיראו צרפתית כחולה במיפגש חונה רחוק מהבושה(סתם) זה אני !!!

בקיצור שלום לכולם !!!

* חתימה נערכה, אנא קרא את כללי הפורום *

פורסם

שלום

אריק

בן 41 מחיפה

המכוניות שהיו לי (לפי הסדר, רק אלו שהייתי הנהג הראשי שלהן)

פיאט 600 1964 דלתות שנפתחות הפוך, לבן קרם

פיאט 600 1964 דלתות שנפתחות רגיל, לבן , מהירות שיוט 60 קמ"ש מאיצה עד 95, אבל נסעה 105 קמ"ש בירידה בניוטרל.

רנו 17 1600 1971 אדומה, בלי רדיו, כינוי אוירון דוד

פיאט 128 1100 (מנוע מושתל 70 כ"ס של 128 ספורט) 1974, צהובה. נסעתי עליה 4 שנים ו 70,000 ק"מ והתיקון היחיד היה החלפת אגזוז. כנוי קוביה צהובה. נסעה 140 בכביש החוף עם שלשה אנשים וציוד. האוטו שתמיד יהיה בלבי, צליל האגזוז האיטלקי וההגה הדק והמעולה.

חיפושית 1972 חצי אוטומט. זוועה. אתה מסובב את ההגה והאוטו ממשיך ישר עוד קצת לפני שהוא מסכים לפנות. לא עברתי את ה 70 מהפחד.

סימקה 1100 סטיישן 1971 בלי חלונות מאחורה. בזמן בלימה ההגה לא היה מתפקד. אפשר היה לבלום רק בקו ישר.

מיני אדומה 1978 חמודה אבל עייפה

סיטרואן GSA שנת 1982 בלי מזגן. פלגמטית אבל כל כך נוחה בבין עירוני שזה לא יאומן.

סיטרואן AX 1.4 1989 לבנה. אוטו כלבבי. קלה. הגה טלפתי. המנוע והשילדה מגיעים ביחד למגבלות.

גולף VR6 שנת 1994 אפורה מטאל. כינוי פראו ורה. אוטו מהיר מאוד, ועושה את זה בזילזול, לכן מסוכן כי הנהג חושב שזה קלי קלות ומגיע למגבלות שלו לפני האוטו. בניה גרמנית עילאית ששומעים בטריקת הדלת. עשתה 100,000 ק"מ אצלי והמנוע נשאר כמו חדש. תיקונים: מזגן

(השתתפות יבואן 75% בגלל בעיה ידועה) מנגנון חלון נוסע (מחלת הגולפים) אכלה צמיגים כמו לחם (כל נגיעה במדרכה = צמיג, אספה מסמרים ובזנ"טים מכביש החוף כל חודשיים). עשיתי סטאז' על צמיגים איתה. החסרונות היחידים, אבל היחידים: אופי לא ספורטיבי, מהלך ידית הילוכים ארוך, לא היה תא כפפות (בגלל כרית אויר לנוסע), רעש רוח מעל 160, אחיזה חלשה (יחסית, יחסית!) בכביש רטוב. צמיגים יקרים.

התחתנתי.

רנו קליאו 1994 אפור מטאל. (התחלפתי עם אשתי- היא נסעה ב VR6) אוטו סתמי. חזק יחסית לקבוצה. תנוחת ישיבה איומה. לא אמין ביוחד.

נולד הילד השני

מזדה 626 5 דלתות 2000 ירוק בקבוק. האוטומט הראשון והאחרון שלי. האוטו בסדר - מרווח, מפואר, אמין, בגאז' ענק. אני לא סובל אותו.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

שלום לכולם !

שמי יואב, בן 26 כמעט.

יש לי פולו GTI יפייפיה, שכרגע מיועדת למכירה ואולי תוחלף בקליאו ספורט.

אני מת"א. לומד הנדסת מכונות.

מתעסק המון במוזיקה, מנגן על גיטרה בס.

ו...זהו לבנתיים.

• תוכן חדש...