Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי רונן

ואני מחדרה (מקום Zמני)...

אני בעל גאה של ה-שוודי שנת 1969 למרות שהאמור Zקוק לניתוח מנוע פתוח בדחיפות

ובינתיים אני מתנייד במרצדס 303D או 404D או וולוו B10B .... תלוי מה בא :wink:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הממ

לא יודעת אם יש טעם, אבל אני אצרף גם את השם שלי, למרות שהתרומה שלי לפורום מועטה..

אני מיכל (מישל), בת 21, נוהגת על יונדאי גטס אפורה של אח שלי

שכרגע היא שלי :)

זהו..

פורסם

שלום...אני דוד ואני מכור....

אוהבים אותך דוד...

יש'ך שקל להביא לי לב"ש? ....

אתה לא דוד מהבידוד מהעולם הערב?...

סתם לא קוראים לי דוד

קוראים לי מור זה עבר הרבה תהפוכות עד שהגיע למור בגין 16 סופית (אין לי כוח לפרט)

*אני בן 28 (סעמק אני שונא את זה אני נהיה זקן...לא חשבתי שאני אשרוד עד לגיל הזה...

חשבתי שאני אמות באמבטיה כמו איזה ג'ים מוריסון....אבל...כל הZ זה קורה רק בסרטים....)

* יש לי חברה (אני לא יודע...זה אופנה כזאת ...צריך שתהיה...אף אחד לא ממש יודע למה)

* אני עובד בחברת אינטרטט מסויימת (שלא נגלה את שמה) בתמיכת רשתות, ככה זה אי אפשר להגיע ישר לאבטחת מידע או תכנות או רשתות בארץ הזאת...אתה חייב לאכול הרבה...הרבה...חצץ...

* אני שונא שוטרים (זה עם של מנייקים...תגידו מה שתגידו)

* בתקופתי הייתי פאנקיסט (זה מאלה ששנאו ערסים....ולא אלה ששותים וודקה היום, אלא הפאנקיסטים המקוריים של הליקוויד והדוליטל ועוד כל מיני מועדני פאנק שלך תזכור עכשיו...)

* אני מוסקאי (אבל אין לי ממש זמן להתעסק בזה אז אני כבר לא אפשר להגיד)

* התעסקתי במשחק ודוגמנות (נשבר הZ גם מזה)

* לפני יומיים קניתי פיאט בראבה (שאני מאוד אוהב....האמת זה התחיל מזה שאבא שלי אמר לי: תשמע יש פה רכב כדאי לקנות, אמרתי לו: מה? שנה? דגם? תן לראות.... אמר עזוב סמוך עליי...אמרתי יאללה סבבה, אמר לי רכב 97 קילומטרז נמוך מצב מעולה...אמרתי נו טוב מה אני קונה חתול בשק?...אבל בגלל שאני חי מהיום להיום אמרתי יאללה...והוא לקח אותו במקום ב18 ב10...(שכמובן אני אחזיר לו כל גרוש...כי אצלנו אין כזה דבר מתנות...טפו)

וזהו יש פה קישור לתמונה של פיאט בראבה אני עוד לא צילמתי אותה...

ד"א אם מישהו יודע איפה משיגים קיטים להשלמה כמו בתמונה זה אומר זנב אחורי ומקדימה השיט הזה... (לא יודע...אני איש של אופנועים רק עכשיו עברתי למכוניות....תעזרו לי ד"א בשאלה ששאלתי מקודם בבקשה.... בפורום..

* אוהב כל סגנון מוסיקה כי אני גם מנגן חוץ מ:אופרה,טכנו ומזרחי כבד.

* די עם הכוכביות האלה בחיאת דינק

bravarearside.jpg

פורסם

רוני מתל אביב ביום יום אופנוע bmw 650 gs 2005

בשביל הכיף והמחלה אלפא רומאו 33 1.5 1990 כמו חדשה.

אין כמו אלפא אחרי הפעם הראשונה או שאתה שונא אותה עד המוות או שמתאהב בה עד המוות.

zx 1.8 coupe

פורסם

טוב אז ככה:

לפי הכינוי בטח ניחשתם,שמי יאיר!

חולה הגה מגיל צעיר מאוד,עד גיל 14 הספקתי לנהוג על כל רכב כמעט שהיה על הכביש,על כל "באגי" שראיתי כבר דהרתי,אופניים עם מנוע טרקטורים למיניהם,וכל דבר עם מנוע שזז ולא משנה באיזו מהירות!!! (בעיקר בזכות דודים שלי שגרים במושב)

עבריין צעיר כפי שכבר הבנתם! אבל כמעט שלא ניתפסתי נוהג ע"י המשטרה!

לאחר מיכן הוצאתי רישיון לכל דבר איך שהגעתי לגיל שבו אפשר להוציא את אותו הרישיון,וזה התחיל בגיל 15 על טרקטור+מלגזה,בגיל 16 על אופנוע 50 סמ"ק,גיל 17 על רכב פרטי,18 משא עד 15 טון+אופנוע 500 סמ"ק,גיל 21 משא כבד+אופנוע מעל כבד !!!

בקיצור חולה הגה (ונפש)!

נ.ב בן 26

בעל אופנוע (כרגע לאחר שלילה של 3 שנים) סוזוקי GN 250 סמ"ק,חיפושית (אהבת חיי) שנת 73, ופג'ו CTI שנת 91

מקווה שנהניתם מההרצאה חחחחחחחח.....

yair6.JPG

t_6_142.jpg

3.jpg

פורסם

שמי הוא רועי ואני מירושלים בן 19 וחצי

כרגע עדיין לא חייל אז אתגייס לשירות במאי לאחר סיום לימודי ההנדסאי שלי.

חולה על רכבים ובכל מה שקשור....

מנקה ומטפח את האוטו, את ויקי שלי בכל זמן פנוי...

ובעיקר נהנה מהחיים....

Polo 2012

פורסם

שבוע טוב לכולם

אני שביט בן 24 מהרצליה. נוהג על לנסר 92, 1.5 אוטומטית. אחלה אוטו חוץ מהאוטומטי...

חובב הגה סולידי. עד היום יצא לי לנהוג, בין היתר, בסובארו קופה 87 GL, האמר וסופה צבאיים ורויאל אנפילד 350 CC, שזה, למי שלא מכיר אופנוע תוצרת הודו המבוסס על אופנוע בריטי.

מוזיקה- כמעט הכל. ממשינה דרך דרים ת'יאתר, קינג קרימזון, החברים של נטאשה, שלום חנוך ואיינשטיין, עמיר לב וגם זהר יתקבל בברכה.

מצלם בזמני הפנוי ונכנס לשנה א', הנדסה תעשייה וניהול במכללת רופין.

יום יבוא ואחזור לסובארו DL 84 שהייתה הרכב הראשון שלי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני ציון,בן 18 מפ"ת.

אני נוהג על אופניים כרגע כי אין אוטו.

ואני לא אוהב מוזיקה אני אוהב רק לשמוע חדשות וכתבות,חחח סתם.

• תוכן חדש...