Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיים מרחובת

חשבתי שעניתי על התרד הזה כבר אבל מסתבר שלא ...

נוהג היום על 106 XSI שנת 94 1400 חמדמודה בקרוב עם חמוצים

כמו כן לפעמים נוהג על האוטו של אחי ALFA ROMEO 33 1700 16V........

בקרוב תמונות מבטיח

אהה ואני בן 19 בעבר עבדתי במוסך של אחי...

היום אני מוכר חלקים לרכב (מניי חלקים שיש עודף במוסך) ועובד בנגריה....

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אני חדש כאן.

שמי אורי (עם חולם!), בן 17 וחצי (כמעט), בעל רישיון נהיגה חודשיים וחצי (עוד 12 ימים למלווה :))

מכפר סבא, תלמיד כיתה י"ב .. נוהג על הסיטרואן ברלינגו של אבא ..

אני כותב גם בפורום לימודי נהיגה ותאוריה בתפוז (אחלה פורום) ..ובכלל מאז הרישיון אני יותר מתעניין במכוניות ונהיגה, פעם לא התעניינתי בכלל ..

וזהו [=

28.7.05 - נהג חדש.

פורסם

משום מה רק עכשיו חשבתי לרשום את עצמי בשרשור הזה, טוב איך אומרים "עדיף מאוחר מאשר אף פעם".

אז ככה:

- קוראים לי לאון חבקין.

- אני ראשל"צי בשנתיים האחרונות, לפני זה גרתי בבת-ים.

- אני בן 18 וחצי.

- לפני גיוס לחיל הים (התקבלתי לסטי"ל או לדבור, לא יודע עדיין בדיוק).

- נוהג על מאזדה לאנטיס 2004 (של ההורים, מה לעשות?!)

- כמעט קניתי פולו 16V שנת 98, אבל אז הקדימו לי את הגיוס, וכאשר החזירו לי אותו לתאריך המאוחר,כבר לא היה לי כדאי לקנות אוטו ל 4 חודשים.

- רישיון הוצאתי בגיל 17 וחמישה ימים (בזמנו החזקתי בשיא בית הספר לגיל הכי צעיר לרישיון לרכב).

- תאוריה ראשונה.

תחביבים:

- שחקן כדורסל בזמני הפנוי (שיחקתי 8 שנים בקובצה! שחקן חמישיה..).

- כרגע מעביר את רוב זמני או באתר זה, או עם חברה שלי (פרוט בהמשך!!!) או בסנוקר (אני חושב שאני סלבדור, אבל אף אחד לא מסכים איתי..).

- יש לי חברה, כבר שנה וחודשיים ואני פשוט מאוהב, כל יום אני איתה וכל יום כיף לי!!!

- מנגן על פסנתר, YAMHAA זה מה שיש לי כרגע בבית..

- מנגן על גיטרה ADMIRA PALOMA למי שמכיר..

- אני חולה על מכוניות, ואני מעביר את רוב שעות היום באתרי רכב או בעיתוני רכב..

עתיד:

-אני עושה כרגע פסיכומטרי מקווה להוציא 700 ומעלה, למרות שעם ציוני הבגורת שלי אני צריך רק 650 כדי להתקבל לאוניברסיטת תל-אביב.

- פרנסתי בעתיד (מקווה מאוד) תהיה מתכנת מחשבים.

אני חושב שזהו על קצה המזלג..

המשך יום נעים (ובאמת שהייתי צריך לעשות את זה כבר מזמן..)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שלום לכולם.

אני אריאל בן 19 מירושלים.

אני לא מזמן הצטרפתי,מאוד שמח להצטרף לפורום כזה.. עד כה נהנה מאוד.

אני לומד יג' (ווככל הנראה גם יד')לפני גיוסי.

אני נוהג על סקודה פליסיה 95' אדומה ויפה.

מעבר לכך אני מתעסק בעיקר במוזיקה.

פורסם

טוב... אז שמי יונתן, בן 19.5, ממעלה אדומים....ומחיפה...... "איך???" אתם שואלים??

אז הנה התשובה - אני גר בעקרון במעלה אדומים, אבל לומד באוניברסיטת חיפה (לא, לא הטכניון!) - על חשבון הצבא (אני עתודאי שמצא לעצמו מין מקצוע מוזר שכזה - שנקרא "שירותי אנוש" - בבקשה מכם, אל תבקשו ממני להסביר לכם מה זה... גם לי אין מושג!)

מאז שאני זוכר את עצמי - אני חולה/שרוט/מכור על כל מה שקשור באופן ישיר או עקיף למכוניות.... (יש לי רשיון כבר קצת יותר משנתיים - עם ממוצע 400-500 ק"מ לשבוע)

נושם, אוכל, שותה ולפעמים אפילו קצת מסניף מכוניות! (טוב, לגבי האחרון - אולי קצת הגזמתי).

יש לי אוסף של כ50 דגמי 1:18, בעיקר קלאסיים, ויש לי ידע תיאורטי לא קטן לגבי מכלולי המכונית השונים... (מה לעשות, לגבי ידע מעשי - רק התחלתי לצבור אותו בזמן האחרון, אולם כבר יצא לי לתקן מספר דברים באוטו)

ואם כבר מדברים על אוטו - אז אני משייט לי ברנו מגאן 5 דלתות, שנת 97... ומרוצה ממנה עד הגג!! ("טפו טפו טפו"!!)

לגבי מוזיקה - תלוי איפה ותלוי באיזה מצב רוח, אבל באופן כללי - הכל: החל מג'אז ובלוז שנות ה50, דרך להקות מטאל כבדות ופחות כבדות, פינק פויד (תופעה בפני עצמה), ועד אינפקטד ואסטריקס.... (מה שכן - אני לא מעכל מזרחית...) - באוטו - בד"כ העדפה למשהו קצבי....

חיות מחמד - שני חתולים (במשרה מלאה, שלא כמו אצל רוב האנשים - הם גם ישנים בבית ובמיטה)...

אחד שחור לחלוטין - ובן 15 שנה שהגיע מ"אמא רוסיה" במטוס (ביחד איתנו - לפני 10 שנים), ועוד אחת ג'ינג'ית בת שנתיים בערך - שאחותי הביאה הבייתה מהרחוב בתור גורה.

טוב... בינתיים מספיק - למי שיהיו שאלות - יכול לפנות אלי בה"פ...

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלום אני גלעד מפתח-תקווה בן-26, נעים מאוד!

אז באמת הגיע הזמן שאני אציג את עצמי.

אוהב כל מה שנוסע,מתגלגל,שורף בנזין\סולר ובמיוחד אופנועים.

מוזיקה ישראלית עכשיוית בעיקר.

ופה מופיע התענוג החדש שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88440

שני הכלים החביבים שלי פה בתמונות

1.JPG

7.jpg

אופנוען

פורסם

שלום,שמי ברק ביטון,מקריית גת.

אמנם אני אולי הצעיר ביותר שכותב כעט בפורום הזה,(בן 15),ותודות לכם כל יום אני לומד עוד על מכוניות.

תודה.

אני חולה מוזיקה,אמנם,אני לא מנגן על כלום,אבל ממש עכשיו מיתנגנת מוזיקה באזניי.

כמו מוזיקה אני גם מאוד אוהב מוטוריקה כמובן שזו הכללה,בפרט אני אוהב מכוניות,וספורט מוטורי הקשור בהם.

ובתוך הענף בתוך ספורט מוטורי אני אוהב חברה מאוד מסוימת בשם לוטוס(לא,אין דגם ספציפי האהוב עליי אם אתם שואילים)שחלומי הגדול ביותר הוא לייבא את אחד מדגמי החברה,כך שאני דיי אופטימי בעניין(למרות שאני יודע שזה חתיכת סיפור),אני תמיד נוהג לומר(נו טוב לפחות לעצמי):"אם תרצו אין זו אגדה,אם לא בעוד 5 שנים אז בעוד 50 שנה".

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

שלום, אני אלון מכרמיאל, יש לי פיאט ברארה... >אופס

אני אוהב להסתלבט (בטן גב בעיקר, אבל גם על אנשים).

אני לומד בקריות הנדסאי מכונות במסגרת לימודי ערב, ומנסה לעבוד בבקרים באיזה מוסך אם אפשר.

היום נרשמתי, ועוד שבועיים אני נעלם לחודש מילואים אז אולי תהיה לי בעיה למצוא את הפורום הזה שוב...

:evilbat:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

RGUNV

חייל, בן 20, הבית בבת ים אבל גר ביפו (ככה זה כשאתה טוחן בבסיס:wink: )

נוהג על כל מה שנותנים לי ובעיקר על מה שבסימלון (ד"א אני זה מי שבסימלון)

השאיפה שלי לעתיד - רכב עם דלקן (ואפשר גם מנוע) בעבודה של מ9 עד 2 (אולי 3)

מחכים מכל דקה בפורום (נהיה די טיפש מכל השאר)

אוהב מכוניות מוזיקה (לא אכפת מה העיקר שינגן משהו ברקע) ולרבוץ בצ'כונה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני רועי בן 20 עוד שנה מסיים את הצבא אני גר ליד אשדוד ויש לי מאזדה F 92 אדומה אני חולה על האוטו הזה

שומע את רוב סוגי המוזיקה שחורה, האוסים, מזרחית(ולא אני לא ערס)

פורסם

שמי אבי בן 35 מרעננה. נשוי + 2

בעל "רקע" טכני באלקטרוניקה, מועסק בחברת "הי טק" ונוהג כמו חלקנו על ליסינג (לצערי ברלינגו.... ואפילו ללא טורבו)

בעברי הייתי הבעלים הגאים של מיצובישי קולט, גולף VR6 פולו 1.4 16V מאזדה MX5 (עד לפני שבועיים) סוזקי גימיני (לאישה) ועוד...

אוהב: יפניות ואמריקאיות

מחבב: אירופאיות

שונא: קוראניות ופולסווגן (SORRY נסיון רע)

גיר - רק אוטומטי, ואל תבלבלו לי את המוח כשאני עומד בפקקים של גוש דן.

בסוף שבוע לטיולים....גם אוטומטי בפקקים של חדרה..

עם היה לי זמן וממון הייתי משפץ לי איזה רכב עם גג פתוח... אבל אין לי אז החלום הזה ימשיך לרדוף אותי.

ותק... אני חושב ששנתיים בפורום של YNET (מאוד אוהב) ועכשיו מרחיב אופקים (ועדין נאמן לYNET).

P10102331.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אהלן,שמי איציק כהן,חייל משוחרר,מירושלים,אני כבר שנה וחצי בפורום,נוהג על רנו 5 ג'יטי טורבו מודל 87 שאני משפץ בהרבה יזע ודמעות,אבל נהנה מכל רגע.

זהו.

פורסם

לא יודע למה רק עכשיו נזכרתי להיכנס לסטטיסטיקה אבל שיהיה.

שמי יבגני, בן 21, חייל מנצרת עלית

כרגע נוהג בסקודה פיבוריט 92 (והרבה...) שבאה אחרי שרצחתי בדם קר (טוטאל לוס) את

הדייהטסו שרייד 99 האהובה שהייתה לי, ולהגיד לכם תאמת... אני מתחיל לחבב את הסקודה!

נ.ב.

לא הולך לה ראש מנוע ואין בעיות התחממות!!!

פורסם

שלום לכולם .. שמי אשר וקנין אני גר בבאר שבע

אני חייל משרת בבסיס חיל האויר חצרים ..

תחביבים שלי הם מכוניות כדורגל החברה ועוד כמה וכמה דברים ...

אני נוהג על פיג'ו 306 דגם XN

ו.. זהו אין לי מה להוסיף..

:twisted: asheriko 306 :twisted:

• תוכן חדש...