Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צחי, בן 24 מת"א

כיום נוהג על סקודה פאביה 1.4 16V

אוהב ספורט (רק לצפות), מוטוריקה, מוסיקה ומערכות

כרגע סטודנט לתואר ראשון במנהל עסקים בשלוחת אונ' דרבי

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי לכולם,

שמי אירית, מאזור המרכז. אני נוהגת כבר 17 שנה.

כיום יש לי פיג'ו 206 שאני מאוד אוהבת. היא כבר בת 5.5 ולכן אני צריכה להתחיל לחשוב על האוטו הבא אבל די קשה לי להפרד ממנה, מה גם שזה אומר כנראה לעזוב את ההילוכים ולעבור לאוטומטי.

אני אוהבת לשמוע מוזיקה טובה בזמן נהיגה (בעיקר טראנס, דאנס וראפ), ולמזלי אני בד"כ לבד במכונית כך שאני יכולה לשמוע בווליום הנכון.

כשאני לא נוהגת, אני בד"כ בעבודה (הי-טק) או מבלה עם חברים.

פורסם

אהלן נרשמתי שלשום

שמי מיקי 30 מהמרכז

נוהג על סיאט איביזה 1600\98 ואני חולה הגה

בקרוב אעלה תמונה של רכבי ובקרוב מקווה לקנות את הסיאט קופרה

כי למעשה לאחר הביקורות על לאון אני מעדיף את האיביזה

חיבוקים לכולם בה ביי

פורסם

שלום שלום לכולם!

אז אני יקי שושני בן 20 עוד חודש, אני גר בראשון לציון, משרת בחייל האוויר, אהבת חיי מהרגע הראשון שנולדתי זה מכוניות!

בגיל 3 ידעתי לכוון את אמא שלי לחניות ותתפלאו גם היא נוהגת על הוואנדורה!

אני יודע גם לפרק ולהרכיב דברים כמו מנועים (כמובן שאת הכיוון שסתומים אני לא יודע!!), להרכיב מערכות "כבדות" (מגברים סאבים רמקולים... ) וגם לגו :-)

אני נוהג על פורד סיירה שנת 88 בצבע בז' שהיא שלי(לא משופרת ,בעתיד הקרוב הולכת להיות משופרת)

וגם על האוטו של אבא שלי גי אמ סי וואנדורה 4X4 מנוע 5700 בנזין (חיה של אוטו!, יש גם אגזוז חצי פתוח כמו ששמים לגיפ סופה ואין ממיר)

מוסיקה - אני שומע הכל מזרחית שירי ארץ ישראל ראפ היפ הופ טראנסים סתם אמ טי וי ורק רוק לא כי המוזיקה מעצבנת לי תאוזן רוק קל עוד יש אפשרות.

ודרך אגב את המכונית שלי אתם יכולים לראות מצד ימין, יפה נכון, תודה!!

יקי!!!

פורסם

מה המצב אנשים אני חדש פה...

מרעננה נוהג על אלרו שנת 2002 מנוע 2200

וזה אחלה פורום!!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

שמי בועז ואני נוהג ברנו סניק 2001, אותה קניתי לא מזמן. לפניה נהגתי ברנו קליאו אליזה 98 - הרכב הראשון שלי.

קצת עלי - אני עיתונאי במקצועי (לא בתחומי הרכב אבל חובב רכב), תושב דרום הארץ, נשוי+1. אוהב בעלי חיים (בעיקר כלבים) ושונא עדרים, בעיקר מהסוג היפנומטי.

פורסם

אני אודי

בן 20 עוד חודשיים 21 מתל אביב

משרת בצה"ל במז"י ומשתחרר עוד 4 חודשים

נוהג על דייהטסו שרייד 92 1300 סמ"ק ידנית , הרכב שלי (ולא של ההורים)

קניתי רכב בעיקר בשביל להגיע ממקום למקום (אין רכב בבית) ואני עובד בתור תקליטן

מאז שקניתי את הרכב נעשיתי מטורף על מכוניות וכל מה שקשור בכך

מצורפות תמונות של הרכב היפה שלי באתר הזה:

http://djgoosh.pic.co.il/

פורסם

קובי מחולון, בן 19 משרת כרגע במחסום ארז(עזה).

נוסע על הלנציה קאפה של אבי(2.4 ידנית משופרת במובן של מתלים\בולמים) ונהנה ממנה כל פעם מחדש.

האהבה שלי נתונה לאיטלקיות, אבל האבה האמיתית שלי היא לאופנועים. (מקווה לקנות CBR600 בעוד כמה זמן) כרגע אין לי אוטו משלי כי אני בצבא וחוזר כל כמה שבועות.

אחלה פורום אני נהנה ממנו

בתודה קובי.

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

פורסם

היי חברה קוראים לי דורון ואני בן כ מ ע ט 25.הגלגלים שלי זה פיאט מריאה 98,ואני חובב מכוניות (דההה!)כלבים טיולים וטבע.

בנוסף אני גם אוסף סכינים עתיקות(וגם כמה חדשות)-האהובה עליי היא כידון לרובה צרפתי שנוצר ב-1862.נעים מאד להכיר אתכם!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב עכשיו תורי...

סתיו ... ראסטה מן מגבעתיים!

חורש את הכבישים על ה HARO V3 שלי! (אופניים)...

בן 17 כמעט...

אוהב נחשים וחולה מכניקה! בינתיים פירקתי כבר 2 ווספות כי אני מנסה לבנות איזה קארט....

לראשונה לא הייתה תקווה מהתחלה... מצאנו אותה זרוקה בלי טסט בלי מספר די שרופה וחרוכה... ניסנו .. לא הצלחנו...

שנייה ראינו באיזה בניין... לא עבדה... קנינו ב400 ש"ח מהבעלים... הבאנו אותה למקלט של חבר שלי... פירקתי את הפלאסטיקים של המנוע התחלתי לשחק ולהתעסק כהרגלי... והפלא ופלא האופנוע עבד תיקון קל לברקסים וניפוק גלגלים והלכנו לחרוש אותה בחורשה לייד....

היה כיף... לא אחזור על זה יותר... אבל בינתייים אני מחפש קצת מידע על מכונאות כללית של רכב.. ניסיתי לחפש עבודה במוסך אך לשווא... בלי ניסיון צחקו עלי.... אבל התקווה בנפשי בוערת ופרה פרה.. אולי נגשים חלום...

הפורום להיט!!!

פורסם

טוב

עכשיו תורי..

אני שירי, ולפני איך שראיתי עד כה, בין הקשישות פה =)

אני בת 20 מהרצליה,

משוחררת חודש וחצי... לא מבינה יותר מדי במכוניות, אבל בהחלט אוהבת לנהוג עליהם.. הרכב הנוכחי שלי זה גולף שנת 2000, מנוע 2000. חיה רעה שלי...

ואני מנסה להיפטר מהגאלנט הטובה והישנה, שלמרות מה שככככווווללללםםםם יגידו, זה אחד הרכבים הכי כיפיים לנהוג עליהם (אגב, אם מישהו רוצה לקנות ולשפץ קצת, הרכב לא צריך יותר מדי טיפול)..

טעם מוזיקלי לא מוגדר שכזה.. בעיקר רוק לא כבד, וקצת ישראלי..

וזהו בערך...

פורסם

שלום לכולם !

אני חדש כאן בפורום למרות שאני מדפדף בו כבר כמה שנים בלי להגיב...

אז ככה..קוראים לי אלעד אני מבת ים, בן 20.5 חייל (יש עוד זמן)...

אין לי בעיה עם שום סוג של מוזיקה חוץ מרוק ישראלי.

אם תומר (מוסך פיאט) פה אני אשמח מאוד לתגובות על פיאט אונו S70 שנת 95 גיר רגיל

150K נראית פשוט מצוין על מחלות נפוצות שלה וטיפים לתחזוקה.

פורסם

אני אורן, אני חדש פה. לא מזמן חברים שלי (שדי פעילים פה) הדביקו אותי בחידק. אני רוצה לדעת ולדבר כמה שיותר על מכוניות אז החלטתי לבוא ללמוד קצת פה.

אז הקיצר... אני מרמלה, בן 18, לא עושה כלום (הרגע סיימתי תיכון), נוהג על רנו קליו שנת 96 1400 סמ"ק. חחחח אני יודע שזה לא משהו אבל חכו...

:snipersmi רנו קליו - כי על איכות לא מתפשרים :turn-l:
פורסם

שלום לכווווווולם

אני יניב

מבאר יעקב

אני נוהג על:טויטה קורולה 94 ישן אבל בעתיד הקרוב נתקדם

אני מעוניין בהונדה אקורד 2001 המרובעות מנוע 2000

אם יש למישהו נסיון עם רכב זה אשמח לשמוע.

אני מאוד אוהב את כל מה שקשור לסטריאו לרכב.

יש לי ברכב 9835 alpine

501 רוקפורד

alpine v-12 75*2rms

102 רוקפורד

6*9 סרווין ווגה

hybride ovation 6 morel

קרוס אובר של מקרום

סאב 400 rms רוקפורד

שומעים פצצה אני מאוד מרוצה

תעשו חיים

• תוכן חדש...