Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, קוראים לי חן ואני תכף בן 18 מישוב קטן בשרון.

אני נוהג על וולו :king: 940 טורבו מודל 96 ואני מאוהב בה כמו שלא זכיתי לאהוב עדיין אף אחת.

לפניה הייתה לי 244 מודל 84 ואותה אהבתי לא פחות...קלאסיקה אמיתית.

אני אוהב מוזיקה שחורה בעיקר והיפ הופ, מה שהולך לא רע בכלל ברכב שלי (=

אני מתגייס בקיץ ועד אז אני מקווה להספיק לסיים לימודים ולהרוויח כסף שאני אוכל להשקיע באהבה האמיתית שלי-הוולו.:silly:

אם אני נכנס בקיר-הקיר נופל

וולו 940 :viking: :viking: :viking: [email protected]

פורסם

שלום רב,

אני קארן, בן 20 מהרצליה, משרת בחיל האויר כמש"ק הגנה קרקעית.

נוהג על פיאט אונו שנת 95 1400 הזרקה... חולה על האוטו, בדרך ליישור קו.

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

פורסם

מממ .... קיי , אז ככה :

קוראים לי פבל , בן 26 , מחולון , מנהל את כל התחום הטכני בחנות איטרנטית למכירת ציוד מחשבים ליד אור יהודה , מתעסק בזה קרוב ל7 שנים כבר , חולה על מוזיקה , מכל הסוגים , כל המינים , כל דבר שנשמע טוב .

הסתובבתי כחצי שנה עם דודג' 73' צמודה לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה בכלל , זה היה ב98 נראה לי , אחרי זה עברתי לדו גלגלי קצת , פגשתי מוניות , אוטובוסים ומשאיות בclose encounter מהסוג האישי , הגעתי למסקנה שזה לא הכי בריא , לא לגוף ולא לנפש , עברתי לפני כשבוע לשרייד 93' אוטומטית , מה לעשות , עצלן :-) .

מקווה להועיל ולעזור , עד כמה שאוכל , גם אם זה לא קשור לדברים עם 4 גלגלים .

פורסם

אהלן אני נתי מאשדוד בן 21 משתחרר אוטוטו

תמיד אהבתי מכוניות ועבודה בידיים עכשיו אחרי שיחרור אני מתכוון לקחת את זה יותר ברצינות

ניסיתי לחפש חומר באינטרנט אבל כלום עד שהגעתי לפה וראיתי שיש פה מקצוענים

יש לי פז'ו של המשפחה שדורשת הרבה חום ואהבה מקווים להשתדרג בקרוב למשהו חדש עדיין בחיפוש

אני בתכלס יותר בקטע של ג'יפים אחרי השחרור אני יעבוד קצת ויקנה לי סמוראי נחמד

אבל עד אז יש זמן...

פורסם

טוב, אז ככה

אני מישה, בן 17.5 , גר במושב ליד נהריה. יש לי רישיון קרוב לשלוש חודשים ושבועיים, עדיין לא הגיע לי הפלסטיק נכון לכתיבת שורות אלו.

עברתי תיאוריה ראשונה וטסט שני, אחרי 39 שיעורים (לא שזה אומר משו, אבל סתם נחמד לספר את זה), ואני נוהג על האוטו המשפחתי, פולקסווגן בורה 2001 TDI אוטומטית עם 110 פוניים, והכי חשוב קומפורט ליין.

אני חובב מכוניות מאז שאני זוכר את עצמי, והרישיון היה אחד הדברים שהכי חיכיתי להם בחיים.

אני לומד בכיתה י"ב, בקרוב מסיים.. מקווה בצבא להיות עיתונאי צבאי, או בעיתון במחנה או בגלי צה"ל.. עד כמה שזה קשה.

יש לי ניסיון ואהבה לכתיבה, הייתי כשנתיים כתב באתר החומרה והמחשבים הטוב ביותר בארץ, ועד לפני כמה ימים הייתי כותב לאתר גאדג'טים וסלולר.

אני מאוד ביקורתי כלפי דברים, ושונא כשאנשים מדברים שטויות על דברים שהם כביכול מבינים בהם.

והממ.. זהו. נקווה להנות ולתרום וכאלה, אני מניח..

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שלום לכולם.

שמי חיים בן 27 מרמת גן, סטודנט למשפטים ואף עובד בתחום.

בשנתיים האחרונות ועד לפני חודש נהגתי על מאזדה מיאטה 95 שחורה ומדהימה. כרגע נוהג על אימפרזה WRX 01 שחורה ומטורפת.

כמו רוב החברה פה מטורף על מוטוריקה, ושמח להכיר את כולם.

רק בשמחות.

פורסם

קוראים לי רותם בן 27

גר באבן יהודה. כרגע נוהג על רכבי ליסינג של העבודה

חלום רטוב ישן לשפץ ולשפר פורד אסקורט 1.6 MK2 שנת 87

ולשפץ ולשפר איביזה 1.6 MK2 שנת 94

אוהב את חברה שלי (אישתי לעתיד) את החתולה שלי ואת הפורד אסקורט

שומע בעיקר רוק כבד קלאסי ומוסיקה עיברית

נשתמע

פורסם

אוקיי, אני עידו מת"א, אוהב רוק(לא של ערסים

:wink:), נוסע (החלק הכי חשוב) במוסטאנג כחולה 67, אם למישהו יש בכמה אתם מוכרים מאך 1 כחולה מ (אוהב כחול)69?

:onfire:mustangonfire

פורסם

מה קורה אנשים?! אני יוסי מכפ"ס עיר האימפרזות

ולצערי אין לי אימפרזה.. יש לי אופל קורסה קופה שנת 94

*נהג חדש* חח

פורסם

שלום, שמי לאו מפ"ת עליתי בשנת 1994 לארץ מ-2002 נהגתי על סיאט לאון לפני שבוע מכרתי רכב וקניתי איביזה טורבו נהנה מאוד מאיביזה זהו זה בקצרה:sad:

:smile:
פורסם

שמי אלי.

אני מירושלים. בן 23 בקרוב.

אוהב נהיגה. מוזיקה, ומערכות למניהן.

משתחרר בעוד כמה חודשים מהצבא ??? עתודאי. לצערי.

נוהג כרגע! על רנו קליאו. אוטומט 1400.

נהגתי בעבר. פזו 309 / 206/ 205

רנו - RSI / מגאן

איסוזו. ומצובישי מגנום 2000 דיזל. (מוחברים לעגלה.)

ועוד כמה רכבים לתקופות קצרות.

זהו כרגע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...