Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיות BIG SCREEN

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני יודע שהנושא הזה הכי אופטופיק שיכול להיות,אבל הנה זה בא.

אתמול,בעודי יושב עם משפחתי ואוכל צהריים,אבא שלי שאל אותי אם אני מכיר מישהו שיוכל למכור לו טלוויזיה טובה,שטוחה,29 ושתהיה של סוני.

הצעתי לו את שלי.

בלי לחשוב פעמיים הוא שלף את פנקס הצ'קים שלו ורשם לי צ'ק על 4000 שקלים.

השאלה היא כדלקמן:

ראיתי היום מספר טלויזיות 34 אינצ', אבל בכולן התמונה באיכות בינונית ומטה.

הקצבתי לעצמי 5500 שקלים.

ראיתי את הנ"ל:

PILOT- זבל.

METZ-זבל

LENCO-זבל

בקיצור- כל מה שאינו סוני או טושיבה שווה לתחת.

בסוני שלי (בת שנה וחצי) היה מסך שטוח (50 הרץ) והתמונה היתה מעולה. אני לא מצפה לכזאת איכות,אבל אני רוצה תמונה טובה.

חבר שלי שעוסק בזה הציע לי גרונדיג,34,100HZ ב5300 - אבל אין לה מסך שטוח.

זה תחום שאני לא מבין בו הרבה-לכן אני זקוק לעזרה ממי שמבין. כמו כן-כל מי שמכיר מכרזי אינטרנט וכו-נא ליידע. אבל בבקשה-בלי רשימות לינקים למכרזים ש"אולי תמצא שם משהו"-אין לי זמן וכוח להסתובב שעות על מכרזים שאולי אזכה בהם.רק משהו רלוונטי. ולא לשכוח-יש לי 5500 שקלים להוציא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בקיצור- כל מה שאינו סוני או טושיבה שווה לתחת.

נתת לעצמך את התשובה... אם אתה רוצה איכות ולא גודל אז רק אחת מהשתיים. אצל סוני תבדוק דגם FX-66 (מה לעשות, נפלת על מישהו שקצת מבין :wink: )- 29", 100 HZ ופשוט אחלה טלויזיה, רק שתצטרך כנראה קצת להימתח (אני לא זוכר מה המחירון) ל- 5800 בערך אם אתה רוצה ממכרז או משהו כזה. יש גם LS-30, אבל אם יש לך כסף אז קח את מה שהכי טוב בתחום התקציב. בטושיבה- מחירים יותר זולים אבל איכות פחות טובה משל הסוני.

בהצלחה!

חן.

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

1 חבר שלי בודק לי על LOEWE

2 חן-אני מחפש 34.

3 איך הגרונדיג שציינתי?

אני שוקל להקציב לזה יותר,אבל ה"יותר" הזה בא על חשבון דברים אחרים שתכננתי בעיקר לאוטו-ועל הפאן שלי אני לא מוכן להתקזז.

פורסם
1 חבר שלי בודק לי על LOEWE

2 חן-אני מחפש 34.

3 איך הגרונדיג שציינתי?

אני שוקל להקציב לזה יותר,אבל ה"יותר" הזה בא על חשבון דברים אחרים שתכננתי בעיקר לאוטו-ועל הפאן שלי אני לא מוכן להתקזז.

1. לא משהו, אם לא תמצא שיהיו בעדיפות אחרונה.

2. טוב...

3. די טובות, אם 34 ובתקציב הזה- גרונדינג

אם ה"יותר" זה לאוטו, אז תישאר בתקציב הזה... עדיף לראות עוד כמה דברים על הראלי מאשר יותר אינצ'ים... :wink:

פורסם

לא מכיר את החברה הזאת.

גם לא מעוניין לעלות מ29 ל 32 - 3 אינצ' זה לא כ"כ הרבה (גם 5,אבל זה כבר פסיכולוגיה).

בכל מקרה, אני לא אוהב לקנות ככה. בטלויזיות אני חייב לראות את התמונה. בינתיים הגרונדיג HZ100 הכי דיברה אלי. יש לי חבר'ה שבודקים עכשיו כל מיני אופציות.

ישנו הפיתוי התמידי לשפוך עוד איזה 5-6 אבל אני מעדיף לא לקפוץ מעל הפופיק. גם ככה אני כמעט ולא רואה טלויזיה.

עוד הצעות?!?

מישהו יודע משהו על הגרונדיג?

פורסם

יש שתי טלוויזיות שעומדות רמה מעל : סוני ו-LOEWE.

כל השאר לא ממש משנות -לך לחנות כמו שקם אלקטריק ,תעמוד מול הקיר ותבחר מה שנראה לך.

לי יש טלוויזיה ישנה למדי -בת 3 שנים. אבל...

סוני KIRRARA BASSO 34 . מסך סופר טריניטרון , ושמע שהוא רמה אחת מעל כל טלוויזיה אחרת ששמעתי (לא ברמת מערכת סראונד טובה ,אבל בכל זאת),היא 50 HZ ,אבל בשילוב עם הלויין , התמונה היא ,מה שהיינו מגדירים כשעבדתי בכבלים , "מים" -כלומר חלקה לגמרי.צפייה בשידור איכותי בטלוויזיה הזאת עולה לדעתי כמעט על כל טלוויזיה ,בטח בגודל הזה.

תמכור כליה ,באקט , קוביית חרה, WHATEVER - אל תרד מסוני.אתה תקלל כל רגע אח"כ.

פורסם

תומר יש לי בבית גרונדיג 29 אינץ 100 הרץ לא שטוח ורואים יותר טוב מבכל טלוויזיה שטוחה אחרת וזה אפילו מבדיקה בחנות מול טלוויזיות שטוחות (השטוחות לא היו 100 הרץ)

tAoS FoReVeR

פורסם

תודה על התשובות. אני חייב לזוז, אבל כל מי שיש לו מה לאמר בנושא מתבקש לעשות זאת, כי כנראה שמחר אני קונה.

פורסם

קודם כל LOEWE הם שיא היקרנות, אז שאין על מה לדבר...

אני אומר, חובה 100Mhz ואם אפשר שיהיה גם שטוח - לא משנה איזו חברה, חוץ מחברות שאתה בא לחנות ומעביר ערוצים וכפתורים מתחילים להתפרק. אפילו אם היא חברה גרמנית לא ידועה, תיקח - כל הגרמניות טובות. אם היא קוריאנית או יפאנית אנונימית, אל תקנה בלי ללכת לחנות ולבדוק מה המצב איתה.

אבל תזכור,

חובה 100MHZ

172

פורסם

אני, בכל מקרה קניתי במכרז ב"אולסייל" טלויזיה סוני 32" 100HZ, פשוט מדהימה. רק שהמחיר מכאיב עד מאוד- 10500 היא עלתה לי במכרז.

אבל- שווה כל שקל, במיוחד לאוהבי הסרטים.

בקשר לבחירה, כל המחירים של 34" מהחברות המומלצות גבוהים בה-ר-ב-ה מהתקציב שלך. אם אתה לא מוכן להשקיע יותר או לרדת ל- 29" באיכות גבוהה, לך על הגרונדינג (כמובן תראה קודם איך התמונה).

פורסם

אבל תזכור,

חובה 100MHZ

גדול!!!

תמצא אחת ותודיע לי ... אני קונה אחת ... אני כבר מת לטלוויזיה שמחליפה 100,000 פריימים בשנייה.

בכל אופן תומר ... למרות שכולם כבר סיפרו לך על מה יש להם בבית. אני קניתי את הסוני שלי (29" , 100HZ , מהסדרה החדשה המעוצבת) באולסייל לפני שנתיים (כשהיא רק הגיעה) ב 6000 ש"ח כשבחנויות היא עלתה 11,000 ש"ח.

אני חושב שכדאי לך להמתין ולחכות למכרז טוב... דווקא גדלי מסך נמוכים יחסית באיכות גבוהה לא נמכרים שם מהר ויש לך סיכוי אמיתי.

ותמיד עדיף 29" טובה על 34" (ולך תדע ... אם תהיה לך טלוויזיה טובה אולי יצאו לך ****** מזה).

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...