Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני וחבר שלי התחלנו להתווכח אם מה יותר בריא להאט אם הגיר או אם הברקס .

הגיר הוא אוטומט .

אני ישמח אם תעזרו לנו

פורסם

אני מאט אך ורק עם הברקס כדי לשמור על החיים של הגיר.

ויש לי גיר ידני.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לדעתי,חשוב מה המצב הנתון ,עקרונית אם זה לא חרום וצריך להפעיל גם זה וגם זה ,אני נוהג כך :

מנסה קודם לכן להאט מעט בנגיעות קלות עם הברקס,במצב בוא אני מרגיש מנסיון עם הרכב הספציפי שהגיר והמצמדים לא יחטפו בעיטה ,מוריד פעם ראשונה עם השיפטר ,עוד לחיצונת קלה עם הברקס ואם בא לך הורדה נוספת עם השיפטר .

הכל תלוי במהירות ,במצב הדרך ,או במצב החרום .

אגב , ישנם רכבים שהורדה עם שיפטר אינה יוצרת בלימה כלל ,מכמה סיבות,(לא נדון כרגע בזה).

נהג שמכיר את הרכב שלו יודע ומכיר את הנקודה בה הגיר בהתאם למהירות באמת יוצא בלימה או לא ,לכן קשה לענות במדוייק .

אבל חשוב שלא לגרום לבעיטה חזקה מידי של הגיר עצמו ,בלמים יכולים למתן את הבעיטה .

מקווה שהבנת .

פורסם

כאשר צריך לשמור על מהירות נמוכה - גיר. מגבילים הילוך והרכב לא מאיץ בירידה יותר ממה שצריך.

בלימה - אך ורק ברקס או לעזוב את הגז כאשר צריך להוריד מהירות במאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כאשר צריך לשמור על מהירות נמוכה - גיר. מגבילים הילוך והרכב לא מאיץ בירידה יותר ממה שצריך.

בלימה - אך ורק ברקס או לעזוב את הגז כאשר צריך להוריד מהירות במאט.

תשובה נכונה :mm_yeah:.

פורסם
היי

אני וחבר שלי התחלנו להתווכח אם מה יותר בריא להאט אם הגיר או אם הברקס .

הגיר הוא אוטומט .

אני ישמח אם תעזרו לנו

עם, עם ברקסים. לא אם.

ובגיר תשתמש כשאתה בירידות בשביל לא לטגן את הבלמים, זה הכל.

אה, וזה "אני אשמח".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ישנם גם סוגי גירים אוטומתיים שיודעים לשלב לבד להילוך נמוך כשצריך, תלוי בתנאי הבלימה ותנאי הדרך.

באיזה רכב מדובר?

פורסם
אני מאט אך ורק עם הברקס כדי לשמור על החיים של הגיר.

ויש לי גיר ידני.

אין שום קשר בין אורח החיים של גיר ידני, לבלימה באמצעותו.

בירידות קיצוניות רצוי לבלום גם באמצעות הגיר!!

• תוכן חדש...