Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפרום

יש לי סיוק האצבק 98

ואני רוצה לשנות לה את לוח השעונים

שיהיר חזק יותר כי עכשיו בקושי רואים משהוא (וזה אחראי ששמתי מנורות לד כחולת שמארים חזק יותר ממה שהיה במקורי)

וגם להחליף את המחטים למוארים בצבע אדום/כחול

מישהוא מכיר מקום שעושה את הדבר הזה

אני ישמח לפרטים

תודה ליאור

פורסם

הבעייה היא לא עם עוצמת התאורה, הבעייה היא עם הצבע הכחול שמאוד קשה להאיר בעזרתו.

מעבר לכך, לדים נותנים אור חזק, אבל מאוד נוקדתי ולא מפוזר, מה שעושה כתמי אור וצל על הלוח.

אלא אם תלך על החלפת "קלפים" (בשפת הערסים) לא תצליח לקבל תאורה כחולה טובה. לחילופין, תחזור לנורות המקוריות ותלביש עליהן כיסוי ירוק, צהוב א‏ו אדום, שיפור בחוזק בתאורה מובטח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלפתי ללדים כחולים העוצמה גדלה ורואים טוב יותר אבל זה לא זה ראתי לוחת שהמספרים שלהם מוהרים ושלי לא

וגם מחטים אני רוצה להחליף לאדום מואר

החלפתי מנורת ללדים כחולים כי נשרפו לי כמה מנרות מקורים

פורסם

365 צפיות ואף אחד לא יודע

שאלתי שאלה כול כך מסובכת

מחפושים מצאתי מישהוא שישנה את התאורה כדי שיראו את המספרים זוהרים

בצבע כחול על ידי שיוף הקלף או משהוא כזה

אבל לא מצאתי מה אפשר לעשות אם המחטים כדי שיזהרו בצבע ולא לבנים כמו שאם עכשיו

תודה

פורסם

לידור גם אצלי אותה הבעיה. הספרות מוארות באור כתום ודיי חזק

בלילה בכביש חשוך רואים רק את המספרים והמחטים פשוט בלתי נראים. לא הדלק לא הסלד לא המהירות ולא החום !:shock:

עוד דבר שלא הצלחתי לפרק את המחטים וכמה שלא ניסיתי למשוך בכוח הם לא יצאו. וויתרתי כי פחדתי לשבור אותם

לדעתי כל הצפיות האלה וכלכך מעט תשובות זה לא כי אנשים לא רוצים לעזור אלא אף אחד לא באמת יודע את הפתרון לבעיה הזאת

חוץ מהחלפת קלפים שהוצע כאן...

• תוכן חדש...