Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטרה 95 - החלפת רצועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא לנטרה 95 1800 סמ"ק.

הרצועות השונות יבשות והגיע הזמן להחליף אותם.

לאחר שפרקתי את הרצועה הראשית (זאת שמחוברת לאלטרנטור) גיליתי כי לא ניתן להוציא אותה מהפולי כי התושבת של המנוע מגיעה כמעט עד הפולי ואין מקום להעביר את הרצועה.

נראה לי מאוד מוזר שצריך לפרק תושבת מנוע ע"מ להוציא את הרצועה.

משיהו נתקל בזה? יש למישהו רעיון אחר?

פורסם

הגיוני מאד שצריך לפרק תושבת מנוע ע"מ להחליף רצועות אביזרים במיוחד בשנתון הזה

גם אצלי בסיויק יש תופעה דומה.

תתמוך את המנוע באמצעות ג'ק נפרד (או מתקן הרמה אחר) פרק את התושבת והחלף את הרצועה.

פורסם

זה נראה מוגזם אבל לפחות אני מבין שאני לא שיכור בקטע הזה.

לתמוך את המנוע עם גק עם חתכת עץ מתחת לקרטר זה מספיק או שעדיף תמיכה מלמעלה (עם חד קרן שאין לי)?

פורסם

אתה עלול לגרום נזק לקרטר אם תתמוך ממנו

ברגע שאתה משחרר את התושבת אתה תמצא מין "גוש". באמצעות ג'ק ובוק עץ מאסיבי תן לו קונטרה.

אני סבור שאתה תסתדר.

בהצלחה

פורסם

תמיכה עם ג'ק מתחת לקרטר שמן עם פלטת עץ שחוצצת בניהם לא אמורה לפגוע כלל בקרטר. אין מה להישתגע עם כל מיני קומבינות אחרות.

:)
  • תוכן חדש...