Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הוצגה השברולט מאליבו החדשה מרשימה מבעבר, מנועים חדשים ומתקדמים, איכות ההרכבה והגימור הפנימי קפץ כמה כיתות מעלה, בטיחותית יותר עם 10 כריות אויר ו-8 כבר ברמת הגימור הבסיסית.

האם היא תהיה הלהיט הבא בסגמנט המנהלים כפי שכבר קרה והיא עקפה את מאזדה 6 מלכת המכירות במסירות של חודש יולי-אוגוסט אני מהמר שהיא תיקח את הכתר של הסגמנט עם מחיר תחרותי, מרווח, עיצוב (נלקח בהשראת הקאמרו), מנועים חזקים, אבזור נחייה ונראה.

שברולט מאליבו החדשה

2013-chevrolet-malibu-ltz-630.jpg

002-2013-chevrolet-malibu-ltz.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראית בכלל לא רע! :-)

האחורה מזכיר לי את הקאמרו.

לזה בדיוק GM חתרו :wink:

אהבתי אותה, למרות שלדעתי העיצוב הקדמי לא משתלב בצורה הראויה עם העיצוב האחורי של הפנסים א-לה קאמרו, היו צריכים לעצב אותו בצורה הרבה יותר "אגרסיבית".

הבוז לך.

פורסם

נראה אוטו לא רע, העיצוב שלו דיי יפה.

הגריל מקדימה דיי מתחיל לעצבן אותי, כמו עם VW.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

הרבה יותר יפה מהקודמת, ובניגוד לקרוז עד כמה שזכור לי היא לא מיוצרת בקוריאה.

המליבו הנוכחית לא רעה, אם החדשה תשפר פה ושם והמחיר לא יהיה מוגזם, לדעתי- יהיה אחלה רכב.

בעיצוב הם הצליחו, ללא ספק.

פורסם

כרגיל הכל ענין של מחיר. תמחור אטרקטיבי יזניק אותה לצמרת. חשוב לזכור שיש לה מתחרות מאוד רציניות, כמו המונדאו, האינסיגניה, C5, פאסאט, סופרב, 508 ויש להניח שיגיעו עוד.

פורסם

הפנסים נראים כמו של אוקטביה.

אוטו יפה ,אהבתי מאוד את האחורה!

קראתי את הכתבה ולא הבנתי משפט אחד : "ותריס חשמלי שמפסיק את זרימת האוויר אל המנוע בנהיגה מהירה"

מה הכוונה של המשפט הזה? למה להפסיק את הזרימת אוויר?

פורסם

כי זה פוגע באווירודינמיות של הרכב ועלול לגרום למצב של קירור יתר במנוע. כמו שהטרמוסטט סוגר את זרימת המים כשהמנוע קר, התריס הזה הוא מעיין טרמוסטט לאוויר שנכנס דרך הגריל הקדמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה נראה כאילו הרכב עוצב על ידי 2 צוותים, הצוות שעיצב את הקדימה והצוות שעיצב את האחורה, והתוצאה ברורה שהרכב לא ממש מתחבר משני הכיוונים לטעמי.

בכל אופן, בנוגע להצלחה בשוק הישראלי לפחות זה הכלל עניין של שקל לפח, ככל שהיחס בין העלות - גודל - אבזור יהיה טוב יותר ככה יותר ישראלים ירוצו לקנות אותה.

המשוואה הזו הוכיחה את עצמה עשרות פעמים החל ממבצעי האיביזות ועד הג'וק המזעזעת אבל עם תג מחיר נכון, ואבזור שופע הישראלים עטים עליה.

אבי.

פורסם
אתמול הוצגה השברולט מאליבו החדשה מרשימה מבעבר, מנועים חדשים ומתקדמים, איכות ההרכבה והגימור הפנימי קפץ כמה כיתות מעלה, בטיחותית יותר עם 10 כריות אויר ו-8 כבר ברמת הגימור הבסיסית.

בלינק שנתת רשום:

7 כריות אוויר (עם אופציה ל-9 בחלק מהדגמים)

תלוי איך יתמחרו אותה.

גרסה הקודמת לא היתה רעה אבל לא הלך לה מי יודע מה.

אני ישבתי בפנים והיא הרגישה קצת זולה ובסיסית.

וההגה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
זה נראה כאילו הרכב עוצב על ידי 2 צוותים, הצוות שעיצב את הקדימה והצוות שעיצב את האחורה, והתוצאה ברורה שהרכב לא ממש מתחבר משני הכיוונים לטעמי.

בכל אופן, בנוגע להצלחה בשוק הישראלי לפחות זה הכלל עניין של שקל לפח, ככל שהיחס בין העלות - גודל - אבזור יהיה טוב יותר ככה יותר ישראלים ירוצו לקנות אותה.

המשוואה הזו הוכיחה את עצמה עשרות פעמים החל ממבצעי האיביזות ועד הג'וק המזעזעת אבל עם תג מחיר נכון, ואבזור שופע הישראלים עטים עליה.

אבי.

זה לא רק הישראלים, כל אדם בעל היגיון בסיסי וללא צרכים מיוחדים יבחר במוצר אשר נותן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר.

הבוז לך.

פורסם

זה נראה כמו חזית וישבן חדשים שהולבשו על אינסיניה. ביואיק למשל עשו את זה בצורה יותר אלגנטית.

חג שמח ושבת שלום.

• תוכן חדש...