Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת כספת למחשב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול להתקין מכשיר איתור GPS מבוסס סים ולהגדיר שישלח לך סמס כשהרכב בתנועה.

מדובר במכשיר פשוט שעולה כ- 800 שקל. הוא קטן והם אפילו לא יחשבו לחפש אותו..

עריכה: הנה לינק למי שמתעצל להזמין מחו"ל..

http://gadgetslife.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=202

ואז אתה הולך ורודף אחריהם בעצמך?

פורסם
הם לא יחזרו,לא חסר רכבים בלי כספת והם מעדיפים שלא להתעסק.

יש 2 דרכים לעקוף כספת,לחתוך אותה או לחתוך את הקונקטורים שמתחברים למחשב ולחבר בחזרה.

בשני המקרים אין להם מספיק זמן.

כרגע הנזק תוקן והסלקנו את הרכב במקום אליו הגנבים לא יכולים להגיע.

הנזק דרך אגב : פח אש שמגן על מחשב הרכב: 1100 ש"ח פלוס מע"מ בצ'מפיון. לא היה שווה להפעיל ביטוח בשביל זה.

אצל הזגג היתה שיירה של גולפים דור 5 שעברו פריצה בלילה הקודם, פשוט לא יאמן! הוא סבל ממחסור חלונות צד נהג מרוב הכמות שהוא התקין באותו יום.

שיהיה להם לתרופות.

ועל משטרת ישראל אין מה להוסיף, בקושי עשו טובה שהסתכלו על הרכב (הבאנו אותו לתחנת המשטרה)

מדובר במבצע מתוכנן מראש על הרכב הספציפי הזה, כל הסטרטרים של הפלורסנטים בחניון בסביבה של הרכב פורקו כך שהיתה שם חשכה מוחלטת.

קשה לי להאמין שתהיה התחממות של המחשב כי כפי שנראה בתמונות, הכספת מכסה חצי מחשב ובעיקר את החלק של הקונקטור שזה מה שחשוב.

הפטנט מבוסס GPS היה עוזר במדינה מתוקנת בה המשטרה מטפלת ביד קשה בגנבי הרכב,

לי אישית יש איתוראן ואין לי ספק שאם אקבל מהם שיחת טלפון (חס וחלילה) , זה כבר יהיה מאוחר מדי.

זו סוג של התראה להתחיל לחפש רכב מחליף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי גם גולף דור 5 והשנה שחידשתי את הביטוח דרשו ממני גם כספת לרכב למרות ששנה שעברה לא היה לי כספת.

עלה לי בסביבות ה 600 שקל הכספת.

פורסם

אני רוצה לחלוק איתכם משהו קטן מאוד ומאוד מאוד מרגיז.

בחודש האחרון גנבו מעל 80 רכבי פולסווגן מכל הסוגים תוך פחות מ45 שניות. רק בשכונה אחת בירושלים!

חבר שלי ראה סרטון ממצלמת אבטחה שבו רואים מוכנית עוצרת ליד גולף והגנבים מתעסקים עם איזה מחשב ברכב שלהם , פתאום הגולף עושה כזה אורות ונפתחת, ואחרי שניה אחת הוא פתאום מניעה, וכל זה שהגנב אפילו לא התקרב לרכב.

אחרי שניה, יצא הגנב השני ונכנס לגולף ונסע כיאלו זה שלו פרטי.

יש לנו פה מכת פרצות אבל לא גנבו שום רכב אחר חוץ מפולסווגן! אך ורק דגמים שלהם בלבד.:cry:

לא יאמן כמה הגנבים של היום מתוחכמים!

ובאמת צריך לעשות להם מה שעושים באירן לכרות להם את הרגליים והידים.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לא ממש ברור לי למה לנסות לנתק את המחשב אם אפשר לעקוף את האימובלייזר עם דונגל פשוט.

אולי ה"טכנולוגיה" עוד לא הגיעה לכל הגנבים בארץ וטוב שכך.

אצל הזגג היתה שיירה של גולפים דור 5 שעברו פריצה בלילה הקודם, פשוט לא יאמן! הוא סבל ממחסור חלונות צד נהג מרוב הכמות שהוא התקין באותו יום.

גם אצלהם הייתה מותקנת כספת?

באיזו עיר מדובר?

פורסם

לא יעזור שום מחשב, מקסימום מעלים את הרכב על גרר.

הפתרון שהציע כאן מישהו הוא באמת טוב, לסנדל את הרכב לבטון ,אם זו חניה פרטית., ולשים אזעקה בסגנון גנב גנב + SMS.

ואם כבר משהו - אז מכשיר מיוחד, שיודע דרך הטלפון הסלולרי של בעל הרכב , לכבות את הרכב , ולנעול דלתות +חלונות

אם יראו שהרכב מסונדל ,אולי לא יהיה להם כדאי להתעסק עם הרכב.

פורסם

בחודש האחרון גנבו מעל 80 רכבי פולסווגן מכל הסוגים תוך פחות מ45 שניות. רק בשכונה אחת בירושלים!

.

מדובר במקרה על פסגת זאב?

8)
פורסם

ואם כבר משהו - אז מכשיר מיוחד, שיודע דרך הטלפון הסלולרי של בעל הרכב , לכבות את הרכב , ולנעול דלתות +חלונות

כבר חשבו על זה לפניך:

http://www.youtube.com/watch?v=meY1R43fJIQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה פשוט כל כך הזכיר לי את הקטע המסויים הזה, זה מה שבא לי לעשות לאנשים כאלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא ממש ברור לי למה לנסות לנתק את המחשב אם אפשר לעקוף את האימובלייזר עם דונגל פשוט.

אולי ה"טכנולוגיה" עוד לא הגיעה לכל הגנבים בארץ וטוב שכך.

גם אצלהם הייתה מותקנת כספת?

באיזו עיר מדובר?

נתניה

לא יודע מה היה מותקן אצלם, כנראה שכן אחרת הם היו מחפשים רכב חדש ביד2.

הפתרון שהציע כאן מישהו הוא באמת טוב, לסנדל את הרכב לבטון ,אם זו חניה פרטית., ולשים אזעקה בסגנון גנב גנב + SMS.

אם יראו שהרכב מסונדל ,אולי לא יהיה להם כדאי להתעסק עם הרכב.

קיבלת דוגמא חיה שהגנה על המחשב כן עוזרת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן אכן אכן

אלון, מדובר בפסגת זאב האגדית, ובזמן האחרון המפחידה כל מי שיש לו vw , זה ממש מכה קשה מאוד לשכונה כזאת נחמדה,

אבל יש מסביבנו הרבה בני דודים ולא חסר.

בכל מקרה ממש חוסר בושה למשטרה שנותנת ככה לגנבים לפעול כאילו הכול שייך להם פה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

מיקרה משבוע שעבר,

רכב חברה של חבר נגנב ב עשר בערב מתל אביב.

איתורן הראה שהרכב נמצא בקלנדיה.

לא היה אישור מח"ט להכניס כוח מגב להביא את הרכב.

אני מניח שהרכב כבר אחרי כמה שעות חזר לארץ כחלקים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני מבטיח לך שאחרי ש15 ד איו שום רכב, הרכב בגריטה והחלקים החשובים מסתובבים בארץ.

פורסם

אלון, מדובר בפסגת זאב האגדית, ובזמן האחרון המפחידה כל מי שיש לו vw

:shock: מה, להתחיל לישון באוטו?

• תוכן חדש...