Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיאט איביזה 2005 מנוע 1400 מאה כוחות סוס (דגם ספורט)

שיפרתי את מערכת הפליטה בכך ששמתי אזוז לחץ של ANSA כפול והוחלף הממיר הקלטיטי לממיר כרמי והדוד האמצעי יצא ככה שיש לי מערכת פליטה הכי פתוחה שיכול להיות

מורכב לי פילטר אוויר וצ'יפ ברכב

השאלה שלי היא האם אני יכול להשים טורבו ברכב ולעשות את הרכב 1400 טורבו? אם כן מה כרוך בזה?

עוד שאלה קטנה אני צריך להחליף רפידות וצלחות בלימה האם יש צלחות מאווררות לרכב שלי ורפידות בלימה כרמיות? אם כן איפה אני יכול לקנות ? pit stop אין לו מערכת בלימה לרכב שלי

תודה רבה על העזרה

אבי מזרחי

פורסם

למרות שאני בעד פרויקטים .

אבל שים לב

שבעוד כ 10 k אתה רוכש איביזה אף אר יותר מאובזרת וגודשת כמובן!

פרויקט שכזה יעלה לך בקירוב ל 20 - 30 k וכל זה לא יהיה חוקי!!

פורסם

אוקי תודה

מבחינת כסף אין לי בעיה להשקיע הבעיה שיש לי ערך רגשי למכונית הזאת ואני לא רוצה להחליף אותה

היא מושקעת מבפנים בהרבה מאוד כסף

בקשר למערכת בלימה המאווררות

אתה יודע אם צלחות מאווררות ורפידות כרמיות כמו שאפשר להשים באיביה 1.8 טורבו זה יתאים לאיביזה שלי?

תודה

פורסם

אני מבין אותך בגל מה שקשור לערך סנטימנלי, אבל באמת שבמקרה שלך עדיף לעבור לאיביזה FR גודשת וחוקית.

פרוייקט טורבו על הרכב שלך הוא לא חוקי בעליל.

את רוב ההשקעה שלך ברכב הנוכחי (אני מניח שאתה מדבר על מערכת ועוד אביזרים) אתה תוכל להעביר איתך וזה עדיף מלשפר את הקיים. המנוע שלך די מנוצל ואין עוד הרבה להוציא ממנו בצורה אטמוספרית. להוסיף טורבו זה מאוד מאוד יקר ולא חוקי.

אם אתה אוהב את האיביזה שלך, את תתאהב בFR מהר מאוד.

לגבי שיפור הבלימה, מערכת בלימה של FR או קופרה תתאים לך ויש גם צלחות ורפידות אפטרמרקט בEBAY.

למשל: http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=seat+ibiza+brembo+1.4+16V&_sacat=0&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=seat+ibiza+brembo&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

בכל מקרה אני במקומך הייתי מחליף לFR. דגם עם פוטנציאל אדיר ואתה תהנה ממנו הרבה יותר.

אגב, גם אני בעד פרוייקטים, ואני בעצמי מתחיל אחד עכשיו, אבל במקרה שלך זה פשוט לא משתלם.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

נראה לי אני ארד מהעיינין של שיפור המנוע

אבל בהחלט אני אלך על מערכת בלימה, אני צריך צלחת בלימה בגודל 256 או 288 ?

כי לפי הebay יש לרכב שלי את שתי המידות ואני לא יודע מה להזמין

לגבי שיפור אחיזה כאשר אני מחליף קפיצים אני צריך להחליף גם בולמים? אם כן יש לכם מושג כמה עולה על התענוג הזה?

תודה

פורסם

איזה מידה הגלגלים שלך?

אם אני לא טועה זה ההבדל בין הבלמים הקדמיים לאחוריים.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בקופרה יש דיסקים בגודל 312 מ"מ על ג'אנט 17'',

לא בטוח שזה יכנס לך בג'אנט 14'' שיש לך עכשיו.

למה לך להתעסק ולבזבז כסף על מערכת בלימה שלא מתאימה ולא

נחוצה לרכב שלך?? אני באמת לא מבין את זה.

פורסם
אם להחליף אז עדיף כבר לקופרה.

הקופרה מכויילת יותר טוב מאשר הfr.

אין "עדיף", כל אחד והדרישות שלו מהרכב.

הקופרה הרבה יותר נוקשה מהFR ואת הקופרה יש רק בשלוש דלתות.

הכל שאלה של העדפה.

פורסם

יש לי גאנט 15 195/55 האם מערכת בלימה עם דיסק מאוורר יתאים אני מדבר על דיסק של 288 ממ?

ואכן יש שיפור עם כל התוספות ששמתי היא מאיצה קצת יותר מהר והממונט בעליות השתפר משמעותי האוטו סוחב הרבה יותר טוב

לגבי הקפיצי הנמכה אם אני מחליף אותם לקפיצי סבורטיבים ומנמיך את האוטו אני צריך להחילף גם בולמים?

אני רוצה להנמיך אותה כי בסיבובים היא לא יציבה מספיק

• תוכן חדש...