Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי שיר קשה במיוחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ענק. איך שירים נשמעים לנו לפעמים

זה עוד כלום לעומת חיפושי המתמשך של השיר עם המילים "אאודי טי טי טי"... כשזה היה "אה רין טין טין טין" בסופו של דבר. ועדיין הצליחו למצוא את זה פה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וואו אני לא מאמין !

בימים האחרונים שמעתי את השיר הזה איפשהו.. חנות כלשהי או סרט או רדיו לא זוכר אפילו !

חיפשתי אותו בנרות כבר יומיים ! אתה גדוללללללללל ! :-D :-D :-D

:smilecolr:snipersmi
פורסם

LOL, זה בדיוק מה שניסיתי לעשות אתמול כדי לעזור לבחור.. לא עזר.

אולי כי זה אייפד? :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אף אחד!?!?

(גם אפליקציית זיהוי-השירים בסמארטפון של אחי- מיילסטון- לא הצליחה לזהות את השיר).

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מכיוון שמדובר באיזו הקלטה ביתית, יכול להיות שמדובר בסתם משורר עצמאי. בכל מקרה, המילים לא קיימות ברשת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אחד הקלים... נסה משהו יותר קשה. :-)

לנסות משהו יותר קשה? אז אני מתעלק ומאתגר, נראה אתכם מזהים

1. את השיר בפרסומת הזו
  2. שיר ישראלי ישן משנות ה80 בביצוע של זמר ששר משהו בסגנון, אני והגיטרה וכושי מג'מייקה. השיר קשור איכשהו לנסיעה ברכבת ובפזמון שלו (אני חושב שזה הפזמון לפחות) הוא ממלמל משהו כמו פרר.. קיצ'י קיצ'י, צ'יק צ'יקי צ'יקי צ'יק שמנסה להידמות לצליל הרכבת.
  3. שיר ישראלי שקט (כמעט בטוח שהוא על סתיו) משנות ה90 כמדומני, בביצוע של מישהי שאינה מוכרת כזמרת אלא יותר ככותבת או מלחינה. אני כמעט בטוח שהקליפ שלו היה בשחור לבן. אולי צולם כולו או חלקו בסופרמרקט

פורסם
קיצ'י קיצ'י, צ'יק צ'יקי צ'יקי צ'יק שמנסה להידמות לצליל הרכבת.

אולי זה?

וצ'יף צ'יף צ'ף

הקטר נשף

ותיק תיק תק

הגלגל דפק

:turn-l:
פורסם
לנסות משהו יותר קשה? אז אני מתעלק ומאתגר, נראה אתכם מזהים

[*]שיר ישראלי ישן משנות ה80 בביצוע של זמר ששר משהו בסגנון, אני והגיטרה וכושי מג'מייקה. השיר קשור איכשהו לנסיעה ברכבת ובפזמון שלו (אני חושב שזה הפזמון לפחות) הוא ממלמל משהו כמו פרר.. קיצ'י קיצ'י, צ'יק צ'יקי צ'יקי צ'יק שמנסה להידמות לצליל הרכבת.

אתה מתכוון לזה?

http://www.youtube.com/watch?v=FnyngmIeS50 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כן, זה כבר הופיע בפורום הספציפי הזה לפני כמה ימים..

כאן (הודעה מס' 8 )

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...