Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, למשפחה שלנו יש פג'ו 406 שנת 2003 ורוצים לשדרג לאוטו אחר בעל מנוע קטן יותר בגלל שהפג'ו זוללת דלק! (1800 סמ"ק).

ורציתי הצעות על רכבים עם 5 מקומות ישיבה, עם התפשרות הכי קטנה שאפשר על הנוחות והאיבזור (אחרי הכל מדובר בשידרוג מ 406 ST!)

תקציב - עד 30-35 אלף

תודה לכל מי שעוזר :roll:

אייל

פורסם

אם זה התקציב שלכם ואתם מרוצים מה-406 (והרכב מגלה אמינות), לא בטוח שכדאי לכם להחליף. ברמת מחיר כזו צריך לחפש בפינצטה ואפשר ליפול על רכב בעייתי.

לגבי צריכת דלק - איני יודע כמה אתם נוסעים ברכב, אך קח בחשבון שרכב משפחתי אחר לא יהיה חסכוני בהרבה, כך שהחיסכון השנתי בהוצאות דלק לרוב אינו מאוד משמעותי.

אגב, אין רכבים מהקטגוריה של ה-406 עם מנוע קטן יותר מ-1.8 ל'.

פורסם

א. רמת המחיר בעייתית.

ב. לא אמרת כמה אתה נוסע בשנה.

ג. רוב הרכבים בקטגוריה צורכים אותה כמות של דלק.

עשינו מעבר לאחרונה במשפחה מרכב "מנהלים" קוריאני (קיה קלארוס) ישן לרכב איטלקי חדש (גרנדה פונטו 2010).

החיסכון החודשי בדלק עבר לאחרונה את ה-700 ש"ח. רק בשביל לסבר את האוזן.

הבעיה היא שאני ממש לא בטוח שזה פיתרון הגיוני לשנע 5 נפשות ברכב סופר מיני. ככה שתצטרך להתפשר על רכב דיזל אם אתה באמת רוצה לחסוך - וכאן התקציב שלך לא מאפשר לך לקנות רכב נורמלי...

פורסם

ה-406 לא כזו בולעת דלק מהניסיון שלי. אפשר בקלות להגיע ל-1:11 בנסיעה משולבת - נתון טוב מאד לרכב מסוג זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מציע לך לשפר את צריכת הדלק באמצעים שונים ולא למכור את הרכב רק בגלל הרצון לחסוך בדלק.

שפר את מצבו של הרכב, שפר את אורח הנהיגה ותרוויח. ממכירה של רכב שמתאים לך ואתה מכיר, וקניה של חתול בשק בתקציב שכזה לא תרוויח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תחפש פאסאט TDI משנתון 2002 בערך, הם מספיק נפוצות בידיים פרטיות ולכן אולי יהיה אפשר למצוא אחת שמורה ולא איזה מונית בלויה.

פורסם
תחפש פאסאט TDI משנתון 2002 בערך, הם מספיק נפוצות בידיים פרטיות ולכן אולי יהיה אפשר למצוא אחת שמורה ולא איזה מונית בלויה.

רכב דיזל בן 10 כמעט יהיה עם מינימום 250 אלף ק"מ. זאת לא המלצה ריאלית. אני לא רואה אותו משיג אחת עם 70-80 אלף ק"מ יד ראשונה מזקנה, כי זקנה לא קונה רכב דיזל. רכבי דיזל נקנו ע"י אנשים שרצו לטחון קילומטראז'.

פורסם

טוב אז ככה!

הרכב נוסע הרבה בתוך העיר ורוב הזמן בהילוך ראשון שני, אז בגלל כך הוא מבזבז דלק והרבה, חשבתי אולי אם לשדרג ל אותו רכב 406 אבל שנתון 2004 עם מנוע 2000, זה אולי יקל עלינו קצת בהוצאות הדלק כי זה יעשה את משקל הרכב שכיח יותר! נכון מה שאני חושב?

הרכב כבר חמש שנים וחצי אצלנו, 0 תקלות!! אוטו-טנק קוראים לו במשפחה - ירד לאילת 3 פעמים, שתיים מהם המשכנו לשארם א-שייך בדרום סיני, מד החום לא זז מ 90! (חמסה חמסה חמסה :lol: )

ואם אפשר לקבל עוד הצעות, בכיף - תודה

אייל

פורסם

ה 2.0 לא יהיה יותר חסכוני בתוך העיר אלא מחוץ לעיר וזאת מניסיון אישי עם C5 2.0 היתרון היחיד של ה 2.0 הוא הבלוק - בשונה מ ה 1.8 ...

ממליץ לך להשאר עם ה 406 כיוון שכבר לא מייצרים רכבים נוחים ואיכותים כמו זה, ישנה תופעה אצל פיגו סיטרואן - הם התחילו להתמסחר חזק, הרכבים החדשים כבר לא כמו פעם, ז"א 405 ו 406, קסארה, ZX.

לא מהנה לנהיגה ופחות רך מבעבר - גם סיטרואן. שב בקסארה, (מושבי קטיפה רכים) ואז שב ב C4.

אני בטוח שתרגיש בהבדל מייד.

עריכה: היום אני עורך יותר מידי הודעות, אני נזכר בדברים אחרי שכבר רשמתי את ההודעה, מתנצל על כך .

אם דלק זה הבעיה - אבל יש לך כסף למקרי חרום נדירים (חיישני לחץ,משאבת סולר בלחץ גבוהה,מזרקים) שקול 406 דגם 2 2.0 HDI יש כאלה בודדות מאוד.

• תוכן חדש...