Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב החלומות... :-) סביב 350k [קבריו]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

הפוסט הראשון שלי בפורום הזה :-o

מה לעשות שכבר בתור ילדה קטנה ביקשתי דגם של גלארדו במקום ברבי מאליבו.. :-)

אני חוסכת כבר לא מעט זמן לרכב חלומות, והנה- הגיע הזמן לשדרג את הפיאט 500 שלי למשהו קצת יותר רציני.

כעקרון, אני מחפשת רכב בסביבות האלפא ספיידר. סביבות 350k, קבריולט, לא קטנה ומכוערת, ושתיתן לי לחיות קצת על כביש החוף כל יום בדרך חזרה מהעבודה. אם אפשר ידנית- תמיד הייתי בקטע של קלאצ'ים.

הבעייה עם אלפא-ות היא הירידת ערך. רמזו לי גם שיש איתן לא מעט בעיות?

יש את הלקסוס 250is קבריו שהיא גם מגניבה, למרות שיש בה משהו מבוגר טיפה. הTT לגמרי לא בשבילי (אז או שיתנו לי R8 במחיר הזה או שאין מה לדבר :-) )

איזה עוד אפשרויות יש לי? משהו מגניב שאתם מכירים?

טנקס!

-לולי

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין שאו שנתת את הספיידר כדוג' או שאת לא מדברת על רכב יד ראשונה מאחר והספיידר רחוקה מהתקציב כחדשה...

אבל אם תוכלי למתוח את הארנק עוד טיפה באמצעות הלוואת בלון, מימון או לחילופין (ועדיף) להתמקח קצת על המחיר תוכלי כבר למצוא הונדה S-2000 מהניילונים או ב.מ.וו 135i המדהימה היישר מהקופסא! (שתיהן בסביבות ה-380k).

שווה בדיקה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

איזה עצוב שבארצנו בנאדם שחוסך 100 אלף דולר מכספו לקניית מכונית לא יכול לקנות משהו קצת יותר הגיוני מבימר סידרה 1

פורסם

היצע הקבריולטים בארץ דיי מצומצם, שלא נדבר על דגמים ידניים.

אם הדרישה לא הייתה לרכב גדול אז יכולת לרכוש סדרה 1 פתוחה חדשה או אאודי A3 פתוחה.

אם לא אלה אז לדעתי סדרה 3 פתוחה משומשת היא הבחירה.

אני ממליץ לך להישאר עם עודף ליישור קו ברכב משומש (הרכבים האלה מצויידים בצמיגים במידות לא סטנדרטיות שעולים לא מעט וגם טיפולים זה לא עניין זול) וכמובן להשאיר גם לביטוח שגם לא יעשה לך את החיים קלים. אבל אין מחיר לחלום.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
אני מבין שאו שנתת את הספיידר כדוג' או שאת לא מדברת על רכב יד ראשונה מאחר והספיידר רחוקה מהתקציב כחדשה...

אבל אם תוכלי למתוח את הארנק עוד טיפה באמצעות הלוואת בלון, מימון או לחילופין (ועדיף) להתמקח קצת על המחיר תוכלי כבר למצוא הונדה S-2000 מהניילונים או ב.מ.וו 135i המדהימה היישר מהקופסא! (שתיהן בסביבות ה-380k).

שווה בדיקה.

הספיידר במחירון 420 אמנם אבל בסוכנות יתנו לך 40-50 אלף שקל הנחה במקום. אני מניחה שאני אוכל לחיות עם רכב עד 400 :-) אני אבדוק את שני הדגמים האלו עכשיו עוד לא יצא לי לשמוע עליהם.

פורסם
אני אוהב יותר את ה350Z היא יותר טובה מK

עוד מייצרים אותן בכלל? אני יודעת שיש 370z אני עובדת בדיוק ליד הסוכנות שלהם.. גם זו אופציה אבל ניראה לי שהקבריו עם הגג הקשיח כבר סיפור הרבה יותר יקר..

אגב, הs2000 נורא מזכירה את ה mx5 לא? כאילו, נורא גברית כזו. הממ

ומה אתם אומרים באמת על כל תופעת האאודי-ב.מ.וו? קשה לי קצת להתחבר אליהן.

מה עם פורשה? אין איזה דגם מסתורי בסכום הזה?

פורסם
עוד מייצרים אותן בכלל? אני יודעת שיש 370z אני עובדת בדיוק ליד הסוכנות שלהם.. גם זו אופציה אבל ניראה לי שהקבריו עם הגג הקשיח כבר סיפור הרבה יותר יקר..

אגב, הs2000 נורא מזכירה את ה mx5 לא? כאילו, נורא גברית כזו. הממ

ומה אתם אומרים באמת על כל תופעת האאודי-ב.מ.וו? קשה לי קצת להתחבר אליהן.

מה עם פורשה? אין איזה דגם מסתורי בסכום הזה?

הגג ב- 370Z קבריו הוא לא קשיח אלא מ....בד.

זה רק אני או שמעבר מפיאט 500 ל- 330 כ"ס הנעה אחורית הוא קצת...איך נאמר.....קיצוני ?!

בכל מקרה - שיהי במזל, כל אחת מהחלופות ראויה בהחלט. תהני וסעי בזהירות על כביש החוף.

---

פורסם

לא מוכרחים לקרוע ניילונים...

הייתי ממליץ לשקול אמריקאית חדשה או בת שנה מיבוא אישי או מקביל

פונטיאק סולסטיס

שבי קאמרו

פורד מוסטנג

אפשר גם לרכוש כאן בארץ משומשת בת שנה-שנתיים עם 10-20 אלף ק"מ עם כל התוספות בפנים

הרכבים האלה צונחים במחיר ושווה מאוד לרכוש משומשת

פתחי יד 2 ותחסכי 200 אלף ש"ח

בכל מקרה צריך לעשות סיבוב על מכונית בסדר גודל שכזה

הרבה לפני שהולכים לקנות

למהירויות שהיא לוקחת אותך, גם נהגים מאוד מנוסים התקשו להחזיק את הניסאן 370

לא כל נהג כרכרה יכול להטיס F15 .....

וגם אני לא...

פורסם

מיני קופר S קבריולה אמנם בתקציב, אבל התמחור שלה היסטרי. אם תשיגי הנחה גדולה מאוד, אולי זה יתאים לך, כיוון שמדובר באוטו קטן ומאוד חמוד.

לקסוס IS גדולה משמעותית והיא באמת קצת מבוגרת מדי, אם כי טובה בהחלט.

ב.מ.וו 1 נופלת באותה קטגוריה של המיני לטעמי - מבחינת העובדה שהיא אובר-פרייסד. אבל שוב, בהנחה המתאימה זו אופציה סבירה.

A3 קבריולה - באותו האופן.

ב.מ.וו Z4 כבר מתאימה יותר - אבל גם עולה יותר.

אודי TT - כמו ה-Z4 מבחינת ההתאמה.

370Z רודסטר יותר ספורטיבית מהאודי ופחות מתפשרת (נוחות וכדומה).

הונדה S2000 כבר מיושנת, והיא גם הארד-קור מדי.

אלפא ספיידר יפיפיה אמיתית, אבל יקרה ביחס לתמורה ואיבוד הערך אכן מוגזם.

בקיצור, יש הרבה מבחר. לכי על מה שמדבר אליך יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק אני לא מבין על מה המהומה ? אני חושב שהמיאטה היא מכונית חיננית ונותנת תמורה (יחסית) טובה למחיר, אחת עם גג קשיח אף תתנהג טוב יותר מהדגם עם הגג מבד.

אני חושב שכשחושבים על קבריו טובה בסכומים האלו (350K~), מוטב לבדוק את אופציית היבוא האישי. זול יותר, בד"כ מאובזר יותר,והרבה יותר אופציות.

הבוז לך.

פורסם

אוקיי מגניב יש לי המון אופציות.. :-)

קודם כל, משומשת זו בעייה. לא סתם יורד למכוניות הערך- תחזוקה של מכונית יוקרה היא בשמיים, וככה במקום לשים את החיסכון ו"לגמור עם זה", מבלים הרבה במוסך, ובמיוחד שאני בלונדינית- כואב, כואב בכיס.

זה מעבר אכן דרסטי מה500 לאוטו שהוא לא צעצוע, אבל אני לא רואה סיבה לעשות תחנה באמצע :-)

עכשיו מיאטה נורא ערסית בעיניי והיא גם פיצפונת כזו, על המיני אני לא מתה, והz2000 באמת נראית מיושנת (כמו המוסטנג לדעתי.. טירוף לקנות אוטו 2011 שניראה כמו 1980)

בכל אופן, יכול להיות שאסור ליבא סולסטיס חדשות יותר? דיברתי עם איזה יבואן אישי, הוא אמר שאפשר ליבא עד 2009. סיפור של 180000 לדגם הכי מאובזר - זו מכונית מאוד זולה בחו"ל, אבל שוב- לך תתחזק אוטו שיש לו מוסך אחד בארץ, זה כבר יצא לי כמו ספיידר חדשה. והקמרו? לא עדיף קורבט כבר? אני מאמינה שהן עולות בערך בתקציב אם אני אייבא אחת.

מה שכן- ייבוא טיפה מלחיץ אותי, זה לא כמו יבואן שנותן לך אחריות וכו', במיוחד על המשומשות שלך תדע מה עשו לקילומטרז' ולכל השאר.

ותהייה אחרונה- אתם בטוחים לגבי ה370z? יכולתי להישבע שאני רואה אחת כזו כל בוקר, אבל במחשבה שנייה אולי היא סתם קופה... :-)

אז צמצמנו בגדול לספיידר או לקורבט ניראה לי, את הלקסוס אני אשאיר לגיל 30. לא הזכרנו גם מרצדס בכלל. יש clk350 אני חושבת או שם דומה, שביבוא אישי יכול להתאים לי לתקציב... :-)

תודה ענקית!!!

פורסם

התעלמת מכמה אופציות נוספות שכתבתי, אבל אתייחס למה שאת התייחסת:

משומשת חוסכת לך הרבה כסף. יותר כסף ממה שככל הנראה יעלה לך במוסך, אם בכלל (ולהזכירך - לא מדובר על משומשת בת שלוש. מדובר על משומשת באחריות). בנוסף, מצחיק שאת מדברת על כואב בכיס כשאת הולכת להוציא 350000 שקל על אוטו ועוד 60-70 אלף בשנה כולל ירידת ערך.

מיאטה - ערסית? טוענים שהיא מכונית של הומואים...

S2000 - לא יותר גדולה מהמיאטה.

סולסטיס - שוב, קטנה כמו המיאטה, וגם לא מרגישה כמו פרימיום. חוצמזה, איך מ-180 אלף הגעת למחיר של ספיידר חדשה - נשגב מבינתי.

קאמרו - והמיאטה ערסית? שלא לדבר על קורבט (שגם היא שתי רמות מעל מה שאת צריכה, תאמיני לי).

370Z - כאמור, יש קבריולה ידנית. אם את קונה אחת, יש לך קונה בעוד שנתיים (רמז: אני).

מרצדס SLK - אם בייבוא אישי היא נכנסת בתקציב, נראית לי בחירה מצוינת עבורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סולטיס רכב שנראה טוב מבחוץ, נראה רע מאוד מבפנים ולא שימושי בעליל - חוסר מוחלט בתא מטען וצורך בלצאת מהרכב כדי לקפל את הגג נראה לי ממש לא משהו שבעלים צריך לסבול ממינו.

S2000 יותר גדולמה מהמיאטה מבחוץ, בפנים היא יותר צפופה. חדשה לדעתי אפשר לרכוש סביב 300,000 ש"ח.

קיבלת עוד רעיונות רבים.

לדעתי - בסכומים כאלו לכי עם הלב :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...